18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Kayserispor - Galatasaray: (AH: -0,5) 2

Match center
22. september 2021 kl. 19:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Kadir Has Sehir Stadyumu
21. sep. 2021 kl. 14:48 (Opdateret 22. sep. 2021 kl. 20:52) 21/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 43-0-57%
Betvalue: 104,31%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 3-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Galatasaray skal vende snuden mod toppen. 
Kayserispor tager imod Istanbul klubben, Galatasaray, som har fået en god start i Europe League, men knap så god i den hjemlige liga. Spillet har dog i langt de fleste kampe været domineret af Galatasaray, men hvor føringerne ikke kunne bevares. 
Kayserispor er en mindre mundfuld og bør være til at overkomme. 

Det taler for spillet:

 • Spillet har været ganske flydende hos Galatasaray i de seneste uger, selvom det i ligaen ikke har afspejlet sig i resultaterne. 
 • Galatasaray er gået fra at bestå af halvgamle spillere i start 30'erne til at have ligaens yngste trup og samtidig den mest løbestærke. Man så bl.a. mod Lazio, at de unge spillere hos Galatasaray kunne lægge et enormt pres på Lazios midtbane. 
 • Trods et ganske fint spil på banen, har Galatasaray kun formået at hente 2 point hjem i de seneste tre spillerunder. Det presser dem til at spille agressivt mod Kayserispor. Alt andet end en sejr, kan igangsætte en mindre krise. 
 • Kayserispors taktik er ofte at stå meget dybt i forsvaret, særligt mod de store hold, for så at satse på kontra. Det bliver helt sikkert også tilfældet her. Det betyder dog mere boldbesiddelse til gæsterne, hvilket passer perfekt til et Fatih Terim mandskab, hvor resultaterne ofte er som ønskede, når man kan nærme sig en bolbesiddelse på over 60%. 

Hold øje med:

 • Galatsaray har haft svært ved at omsætte chancer til mål, og det virker mest af alt som om angriberne har en relativ lav selvtillid. Der er ligeledes stor tvivl om det bliver Diagne, Mohammed eller Dervisoglu, der skal starte inde. Alene denne tanke, virker til at have frustreret spillerne. 
 • Kayserispor har et par esser'ere i ærmet, som de vil hive frem i 2. halveg. Det er Manuel Fernandes og Mustafa Pektemek, der er særdeles gode til at slå kontra. Hvis gæsterne ikke kan finde netmaskerne, kan Kayserispor blive farlige på omstillingerne. 
 • Galatasaray vil højst sandsynligt rotere på en række positioner, eftersom seneste nederlag var en stor skuffelse. Det er dog ikke sikkert, at det vil give pote. Det kan endda ende meget galt. 
 • Gæsterne har en gennemsnitsalder på 24'ish, og det viser sig mange gange tydeligt, når man kommer foran. Der er ikke så mange rutinede ben på banen, der kan træde i karakter. Både mod Kasimpasa og Trabzonspor var man foran 2-0, men måtte nøjes med uafgjort i begge kampe. 

Forventede startopstillinger:

Kayserispor: Lung - Ramazan - Kolovetsios - Yasir - Onur - Ibrahim - Attamah - Emrah - Mensah - Thiam - Gökhan

Galatasaray: Muslera - Yedlinn (Öztürk) - Nelsson - Luyindama - Van Aanholt - Assuncao - Antalyali - Kilinc - Morutan - Feghouli ( - Diagne (Mohammed).

Oddsmarked:
Oddset på Galatasaray har været stigende siden de tabte til Alanyaspor i weekenden. Det synes jeg dog skaber en del værdi på udesejr, for Galatasaray er presset til at vinde, og det er her både træner, ledelse og nogle af de erfarne spillere, kan og bør træde i karakter. 
Gæsterne skal hive en sejr med hjem til Istanbul, hvis de vil undgå en shitstorm i tilfælde af pointtab. 
Hos Nordicbet kan man få en udesejr til 1,83. 

Kilder:
BeInsports - Mackolik - Transfermarkt - SporX - Aspor - Fotomac

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback