18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Kasimpasa - Galatasaray: 2 (0-2)

Match center
9. februar 2020 kl. 17:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Recep Tayyip Erdogan Stadi
4. feb. 2020 kl. 21:14 (Opdateret 9. feb. 2020 kl. 18:54) 04/02
151
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 68-14-18%
Betvalue: 117,00%
Spilbar ned til odds: 5,56
Rigtig/forkert: 0-3
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

Galatasaray har gode muligheder for at fortsætte målfesten

Galatasaray er med et halvt års forsinkelse, begyndt at vise fodboldsessioner, som kan føre dem til mesterskabet. Det kan blive et mareridt for et Kasimpasa mandskab, som har været flinke til at give modstanderne et hav at målchancer. 

Det taler for spillet:

 • Galatasaray virker som et topmotiveret hold, der kan vinde mesterskabet for tredje år i træk. Kasimpasa ligger under nedrykningsstregen, og skal kæmpe hårdt for at overleve i rækken. 
 • Galatasaray har været gode til at udnytte de svage modstandere som Kasimpasa. *
 • Kasimpasa har det gevaldig svært mod de store hold. De tabte for nylig (19.01.20) 6-0 til Trabzonspor og 5-1 til Basaksehir (28.12.19). 
 • Hos Galatasaray ser man endelig ud til at få alle stjernerne i omdrejninger. Feghouli, Mariano og Akbaba er de seneste i startopstillingen, som også vil deltage i "festen". 

Hold øje med: 

 • Kasimpasa har nærmest skiftet hele holdet ud. Helt ny forsvarskæde og en helt ny midtbane. Det har en hel del ulemper, men det uvist, hvordan det hele vil udmønte sig rent spilmæssigt. 
 • Kampen spilles i Istanbul, men det er stadig en udebane for Galatasaray, der er farligere hjemme end ude. 
 • Kasimpasa angriber Mame Thiam kan til enhver tid være farlig overfor Galatasarays langsomme midterforsvarere, Marcao og Donk. 
 • Gæsterne mangler stadig angriberen Falcao, der var kommet godt i gang, men lider nu af en lille skade. Uden ham er man ikke lige så farlig inde i feltet. 

* Galatasaray har i de seneste fire spillerunder mødt tre bundhold, nemlig Antalyaspor, Konyaspor og Kayserispor. Man har overdomineret samtlige kampe, og haft en målfest hver gang. Det kan meget vel blive det samme mod et Kasimpasa, der nærmest har udskiftet hele holdet her i vinterpausen. 

Fravær/trupnyt/odssmarked:

Kasimpasa har virkelig vist en agressiv side af sig selv i vintertransfer vinduet. Det er normalt en klub, der har en minimalistisk mentalitet ift. spillersalg- og køb. 14 nye spillere er kommet til, og indrømmet - jeg kender kun et par stykker af dem. Det er dog svært for mig at se, hvordan så mange nye spillere, skal finde rytmen sammen på så kort tid. 7 ud af de 14 spillere er lejesvende, og det ligner mere en lappeløsning, der blot skal forsøge at få kasimpasa til at overleve i rækken. Ndongala som er lejet fra Genk, ser dog imidlertid meget stærk ud, og skal nok få en del gode kampe ud af sit lejeophold. 

Galatasaray er begyndt at spille godt sammen. Sjovt nok havde Galatasaray lidt den samme situatuon i sæsonstarten, som Kasimpasa befinder sig i nu. Galatasaray har med det sagt, brugt hele 6 måneder på, at få de lejede spillere, samt de nye køb, til at finde kemien med hinanden. Ulempen er netop, at man kunne hente spillere fra den øverste hylde, som dog enten havde været skadet, eller ude af form. Galatasaray har omsider fundet sin ideelle startopstilling med få rotationer (alt efter modstander og taktik). Falcao og Sarracchi ventes ude, og derfor stiller Galatasaray nok op med følgende 11'er: 
Muslera - Mariano - Donk - Marcao - Linnes - Lemina - Seri - Akbaba - Feghouli - Bayram - Büyük. 

Kilder: BeInsports - Mackolik - Hürriyet - Webaslan - Transfermarkt - Aspor

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback