18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Kaiserslautern - Chemnitzer FC: X

Match center
13. juni 2020 kl. 14:00 - Fodbold, Tyskland - 3. Liga
10. jun. 2020 kl. 14:52 (Opdateret 13. jun. 2020 kl. 15:56) 10/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

3. Liga, runde 32

Chance (1-X-2): 49-28-23%
Betvalue: 103,60%
Spilbar ned til odds: 3,57
Rigtig/forkert: 2-0
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint
Die Dritte Liga er historisk tæt i år og alle point tæller derfor i kampen for overlevelse. Vi skal denne lørdag til et øst-mod-vest-opgør, hvor det kan blive marginalerne, der afgøre kampen.
Det taler for
 • Målet for resten af sæsonen for de to hold må være overlevelse, hvor de på nuværende tidspunkt inden deres kamp i englische woche onsdag aften ligger med henholdsvis fem og ét point ned til nedrykning. Begge hold burde derfor leve fint med en pointdeling og skulle det stå uafgjort sent henne i kampen, så er frygten for et nederlag måske større end sulten efter sejr.
 • Hjemmeholdet, "De røde djævle", spiller generelt meget tætte kampe, og fem ud af deres sidste otte kampe er da også endt i en pointdeling. Deres tre kampe efter coronapausen har ligeledes været særdeles tætte, hvor de i den første kamp efter pausen trak sig sejrsrigt ud ude mod Magdeburg, til trods for at Magdeburg missede straffe, og xG-stats viste 4.22 - 0.76.
 • I Kaiserslauterns forrige opgør ude mod den skadesramte bundprop Carl Zeiss Jena blev det igen alt for spændende til sidst på kampen, hvor det svage hjemmehold fra Jena havde fine chancer for at udligne til 2-2.
 • I det omvendte opgør vandt Chemnitzer med 3-1, så der må alligevel en vis gensidig respekt fra hjemmeholdet til trods for den store favoritværdighed. Chemnitzer formåede derudover at spille lige op med førerholdet fra Duisburg i sin forrige kamp, hvor en individuel fejl til slut på kampen gjorde at de måtte gå fra banen med nul point i stedet for ét point.
 • Chemnitzer-kaptajn Nicklas Hoheneder forventes at blive klar til dette opgør og bør kunne styrke defensiven med sin tilstedeværelse.
 • Hjemmebanefordelen er stadig mindsket gevaldigt, da de tyske fans ikke har fået tilladelse til at gå på stadion.
Hold øje med
 • Den tidligere storklub fra Østtyskland, Chemnitzer, har en relativt lang rejse vestpå på ca. 5-6 timer og med et tæt program kan trætheden muligvis spille ind. At begge hold har været i kamp i midt ugen kan også udmønte sig i træthed på banen – særligt vis vi kommer til at se mange genvalg.
 • Kaiserslautern har sådan set også kun ni point op til playoff-pladsen med en kamp i hånden, så hvis de kan sætte en flot stimme sammen, så har de også muligheder for at kigge opad i tabellen. Jeg synes dog, at de flere gange på det sidste har slægget lidt for meget på niveauet, når de er kommet foran, og det resulterer altså i tætte opgør.
 • FCK har to giftige angribere i Florian Pick og Christian Kühlwetter, som er kommet fint i gang her efter pausen. Modsat har Die Himmelblauens suveræne topscorer, Philipp Hosiner, ikke fundet vej til netmaskerne endnu.
 • Motivationskrydset er et velkendt fænomen i fodboldnationer som f.eks. Italien, men slår sig ikke lige så tydeligt ud i en retskaffen nation som Tyskland.
Oddsmarked

Cashpoint åbnede i @3,80 og er med første markedsbevægelse røget ned på stadig flotte @3,70. En toneangivende ulicenseret bookmaker står i @3,65. Et gennemsnit over hele det danske udbud viser @3,54, og vi kan nok også forvente, at de bookies, der hænger, er på vej ned i det lav. Bet365 kan dog stadig fanges til @3,60, som også godt kan bære et udstik.

Trupnyt

Den nylige oddsstigning skyldes karantæne til Chemnitzers venstre side - både venstre back Paul Milde og Rafael García må sidde over. Begge spillere fik gult kort i opgøret mod Ingolstadt 04.

Kilder

Klubbernes hjemmesider, kicker.de, wyscout.com, sofascore.com, oddsportal.com, transfermarkt.com

 • Markeds-leder på store ligaer
 • Stabile odds
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback