18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Juventus Managua U20 - Esteli U20: Over 3,5 Mål

27. april 2020 kl. 00:00 - Liga Primera U20 - Clausura – Play Offs
26. apr. 2020 kl. 21:06 (Opdateret 27. apr. 2020 kl. 01:51) 26/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

Juventus Managua U20 - Esteli U20

Chance (Over-Under): 48-52%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

Første kamp i semifinalen af slutspillet i U20 ligaen i Nicaragua er mellem Juventus Managua og Esteli og spilles natten til mandag. Et Juventus hold der spillede sig i semifinalen for blot TO(!) dage siden med en 1-0 sejr hjemme over Jalapa. I ligaen fik Juventus scoret tredive mål og lukket enogtyve ind på atten kampe. Det blev til seks kampe over 3,5 mål og tolv under.

Esteli har hele tiden været i semifinalen efter at være endt nummer to i grundspillet. De har således ikke spillet siden 18. april, hvilket er en klar fordel for dem til denne kamp. I ligaen er det blevet til seksogfyrre scoret mål og lukket kun nitten ind i atten kampe. Det er blevet til otte kampe over 3,5 mål og ti under. I de seneste fem kampe har de scoret, hold nu fast, TYVE mål og indkasseret fem!

Juventus mangler den faste starter Lester Solis, der fik rødt i seneste kamp.

Jeg har intet info på Esteli.

Hvis man har set nogle kampe – U20 såvel som senior fodbold – fra Nicaragua de seneste uger, eller bare U20 kampen fra i nat, har man oplevet vanvittig elendige fodboldbaner. Dette er ikke tilfældet for denne kamp. De spiller nemlig på kunstgræs, hvorfor der er gode forhold for god fodbold. Dette taler klart for dette spil.

Det er dog værd at bemærke, at dette er første opgør af to, hvilket kan tale lidt imod dette spil.

Som sidebemærkning kan det nævnes, at ift. H2H har de to kampe fra denne sæson, som er endt hhv. 3-2 (seneste kamp, 9. april, Esteli hjemmebane) og 1-0 (Juventus hjemmebane).

Markederne er spillet langt ned, hvilket jeg faktisk godt kan følge, selvom U20-liga fra Nicaragua ikke er min stærkeste liga. :-) På baggrund af ovenstående skynder jeg mig at hoppe på over 3,5 mål til 2,25, hvor jeg stadigvæk mener, at der er stor værdi.

Held og lykke!

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud
Feedback