18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Istanbul Basaksehir - Besiktas: Over 2,5 Mål

Match center
15. oktober 2021 kl. 19:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Basaksehir Fatih Terim Stadyumu
14. okt. 2021 kl. 12:26 (Opdateret 15. okt. 2021 kl. 20:44) 14/10
199
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)
Chance (Over-Under): 55-45%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Hurtige og tekniske spillere på banen kan skabe en målrig kamp. 
Besiktas havde inden landsholdspausen over 14 skadede spillere, hvoraf de fleste er vendt tilbage og klar til de kommende kampe. Spilmæssigt har Besiktas uden tvivl været de bedste i Tyrkiet, når de kunne stille op med de stærkeste spillere. Man har især lagt mærke til, hvor let det er for Besiktas at skabe målchancer med spillere som Batshuayi, Pjanic, Teixeira, Ghezzal og Larin. 
Istanbul Basaksehir har fået Belözoglu som træner, og man kender ham for at have en offensiv mentalitet på banen. 

Det taler for spillet:

 • Besiktas fik sin tiltrængte pause i forbindelse med VM kvalifikationskampene, og kan næsten stille i stærkeste opstilling mod Basaksehir. Det betyder reelt set at Teixeira, Batshuayi, Pjanic og Ghezzal igen kan udfolde sig. 
 • Basaksehirs forsvar har haft store udfordringer siden sæsonstart og efter mange år med Epureanu som forsvarsgeneral, ser det endnu ikke ud til at man har skabt stabilitet i bagkæden. Epureanu er aldrig helt vendt tilbage igen, efter en længere skadespause sidste sæson.  
 • I de seneste fire spillerunder har Basaksehir dog set ud til at have fået gang i målmaskinerne, Okaka og assistkongen Visca. Det er altså ikke blot Besiktas, man skal forvente noget fra. Basaksehir har i de seneste fire spillerunder, scoret seks gange. 
 • Besiktas backs er meget offensive. Både Rosier og Yilmaz/Nsakala er glade for at deltage i det offensive spil, men det efterlader mange huller for modstandere som Basaksehir, der netop godt kan lide at bruge kanterne. 
 • Et tidligt mål for favoritterne, Besiktas, vil udløse mere åbent spil, eftersom Basaksehir så småt er begyndt at virke desperate for point. 

Hold øje med:

 • Basaksehir ligger i bunden af tabellen med blot seks point efter 8 kampe. De kan fint nøjes med en uafgjort, som uden tvivl ville blive betegnet som succes mod et hold som Besiktas. 
 • Aykut Kocaman fik en fyrresedel for lidt to uger siden, og selvom den nye træner Emre Belözoglu er kommet til, har Kocaman siden sidste år, fået implementeret en meget defensiv spillestil, som man umiddelbart kan have svært ved at bryde ud af med det samme. 
 • Besiktas skal spille Champions League i midtugen og tankerne er uden tvivl på den kamp, som kommer til at have stor betydning for den fremtidige skæbne i Europas fineste turnering. Med 0 point efter to kampe, er Besiktas tvunget til at vinde over Sporting Lissabon, hvis de vil gøre sig nogle forhåbninger. 
 • Der kan forekomme enkelte rotationer hos Besiktas pga. kommende Champions League kamp, og skulle man komme foran i kampen, vil man næppe skrue yderligere op for tempoet. Derimod vil man muligvis stræbe efter at hive luften ud af kampen. 

Forventede startopstillinger:

Istanbul Basaksehir: Babacan - Ponck - Duarte - Tagir - Lima - Tekdemir - Ndiashimiye - Özcan - Visca - Türüc - Okaka.

Besiktas: Destanoglu - Rosier - Wellinton - Vida - Yilmaz - De Souza - Hutchinson - Teixeira - Ghezzal - Larin - Batshuayi. 

Oddsmarked:
Den nye spiller på markedet, Marathonbet, tilbyder odds 1,90 for over 2,5 mål, hvilket er en lille smule højere end de andre aktører. Unibet og 888sport tilbyder odds 1,86.

Kilder: BeInsports - Fotomac - Aspor - Transfermarkt - Mackolik.

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback