18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Istanbul Basaksehir - Besiktas: (AH: -0,5) 2

Match center
12. marts 2021 kl. 17:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Basaksehir Fatih Terim Stadyumu
8. mar. 2021 kl. 23:18 (Opdateret 12. mar. 2021 kl. 18:54) 08/03
304
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (3)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 51-0-49%
Betvalue: 105,35%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert: 2-3
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Besiktas virker meget fokuseret for tiden. 
Besiktas fører ligaen med to point ned til Galatasaray og Fenerbahce, og de har endda spillet en kamp mindre. Basaksehir ser ud til at have fået styr på det værste, men udsigterne til bedre spil på banen, ser stadig ud til at være fjern. Besiktas er ligaens mest scorende hold, mens Basaksehir længe har døjet med problemer i forsvaret. Der skal meget til, hvis Basaksehir skal kunne lukke af for et sprudlende Besiktas mandskab. 

Det taler for spillet:

 • Spilmæssigt har Besiktas været det mest stabile hold blandt mesterskabskandidaterne, og umiddelbart ligner de en maskine der fungerer uden problemer. 
 • Basaksehir vandt omsider én kamp i ligaen, men det var mod sidstepladsen Genclerbirligi, hvor Basaksehir måtte kæmpe med alt hvad de havde. Det kan være langtfra nok mod Besiktas. 
 • Hos Besiktas er alle spillere meldt klar til kampen, hvorved vi kommer til at se den frygtindgydende Ghezzal - Aboubakar - Larin trio, der samlet set står noteret for 29 mål og 19 assists. 
 • Fraværslisten hos Basaksehir er lang, og det har den været længe. Den vigtige midtbanemand og anfører, Mahmut Tekdemir blev også føjet til den uheldige liste, og er derfor ikke med mod Besiktas.

Hold øje med:

 • Baneforholdene på Basaksehirs stadion kan drille lidt. Den er blandt de baner, der stadig ikke er optimalt at spille på. Det taler mest til Basaksehirs fordel, der gerne vil skrue ned for tempoet. 
 • Basaksehirs vigtigste mand, Edin Visca er tilbage fra en skade, og fik spilletid i seneste kamp. Det var også takket være ham, at Basaksehir kunne hente en sejr hjem efter lang tid. 
 • Der har været mindre pres på Besiktas, da de ikke var blandt favoritterne til titlen. Nu er der langt mere fokus på Besiktas, og det kan stresse både spiller og træner. 
 • Efter Basaksehir kampen, skal Besiktas spille mod Fenerbahce, hvor man har mulighed for at hægte Fenerbahce helt af. Spillerne er med sikkerhed begyndt at tænke på den kamp, hvorfor koncentrationen mod Basaksehir kan være mindre end den burde. 

Forventede startopstillinger:

Opdateret 9. marts

Basaksehir: Babacan - Sahiner - Ponck - Epureanu - Kaldirim - Giuliano - Topal - Visca - Aleksic - Özcan - Crivelli. 

Besiktas: Destanoglu - Rosier - Vida - Wellinton - Yilmaz - Hutchinson - Souza - Ljajic - Ghezzal - Larin - Aboubakar.

Oddsmarked:
En sejr til Besiktas kan fås til odds 2,15 hos Nordicbet, hvis man spiller den som asian handicap -0,5. 
Oddset på Besiktas har været stigende, hvilket nok skyldes Basaksehirs sejr over Genclerbirlig. Jeg mener dog at den sejr ikke bør gør Besiktas til mindre favorit. Genclerbirligi har længe været langt under niveau, og det har vi flere gange fået forsmag på flere gange i de seneste uger. 
Besiktas bør udnytte sin positionsmæssige fordel i tabellen, og slå et problemfyldt Basaksehir mandskab. 

Kilder: SporX - Mackolik - BeInsports - Transfermarkt - Fotomac - Aspor. 

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback