18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Inter - Borussia Dortmund: Over 2,5 Mål

Match center
23. oktober 2019 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Giuseppe Meazza    Anthony Taylor
21. okt. 2019 kl. 12:59 (Opdateret 23. okt. 2019 kl. 22:52) 21/10
439
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)

Gruppe F. tredje runde

Chance (Over-Under): 57-43%
Betvalue: 104,31%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 2-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Inter er tvunget frem i sejrsjagt, og det bør betyde mål i kampen. Dortmund kan leve med en pointdeling, men tyskerne er gode på omstillinger og vil næppe bare grave sig ned.
Det taler for
 • Inter har kun eet point efter de første to runder, og skal de videre fra gruppen bliver de kommende to opgør meget vigtige for den videre skæbne i CL.
 • Det er to offensive stærke hold, og tyskerne kan blive farlige på især omstilligerne.
 • I Dortmunds seneste fem opgør i Bundesligaen er de fire gået over 2,5 mål.
 • Italienernes seneste tre opgør i Serie A er alle gået over 2,5 mål, plus opgøret i Barcelona som også gik over.
 • Inter lukkede senest tre mål ind mod Sassuolo, og har lukket syv mål ind i de seneste tre opgør man har spillet.
 • Dortmunds schweiziske keeper Burki er meget tvivlsom til opgøret, og er han ude vil det svække tyskerne.
 • Det er to mandskaber som er kendt for deres offensive spillerstil og især gæsterne, og det bør betyde offensivt fodbold, og masser af chancer.
Hold øje med
 • Dortmund kan leve med en pointdeling, og er dermed ikke tvunget frem i Milano, hvor det er Inter som skal skabe opgøret.
 • Inter har holdt buret rent i tre af sæsonens første fire hjemmekampe i Serie A.
 • Defensivt har milaneserne set rigtig stærke ud i denne sæson.
 • En italiensk føring kan betyde at Contes mandskab trækker sig tilbage, og prøver at spille en smal sejr i hus.
 • Dormund må undvære Reus og Alcacer, og at førstenævnte ikke er med kan få betydning i det offensive.
Oddsmarked

Spillet åbnede i odds 1,99 hos NordicBet og er nu i odds 1,83. Betsafe er ligeledes i odds 1,83. Også værdi hos Bethard. En toneangivende licensløs bookmaker er i odds 1,84 og åbnede i odds 1,93.

INTER: Et point efter de første to opgør i Champions League er selvfølgelig ikke godkendt for italienerne, at man taber ude mod Barcelona er hvad som sker, men kun uafgjort 1-1 hjemme i Milano mod gruppens vel svageste mandskab Slavia Prag gør at man lige nu er i problemer, og at onsdagens opgør mod Dortmund samt opgøret i Tyskland om to uger minimum skal give fire point.

Jeg tror det hele tiden har været meningen at det bliver kampen om andenpladsen med Dortmund som man kom til at kæmpe om, men at man smider to point væk hjemme mod Slavia Prag var ikke en del af træner Antonio Contes planer, og at man efter kun to runder i Europa allerede skulle komme i problemer.

Henter man ikke fire point i disse to indbyrdes opgør mod Dortmund så er det europæiske eventyr i Champions League allerede slut for Inter, ergo man skal frem på banen onsdag aften, og det skal helst blive til tre point, og det bør betyde offensivt fodbold fra italiernernes side, og tyskerne vil sandsynligvis ikke grave sig ned, og kan give problemer på især på omstillingerne.

Trupnyt: Inter kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstillinge Stefano Sensi var dog ude senest på den centrale midtbane, og bliver han klar starter han muligvis på bænken.

Inters forventede startopstilling: 3-5-2: Handanovic-Godin, De Vrij, Skriniar-Candreva, Barella, Brozovic, Vecino, Gagliardini, Asamoah-Lukaku, Lautaro.

BORUSSIA DORTMUND: Tyskerne vandt lørdagens vigtige hjemmekamp mod Gladbach med 1-0 i et opgør hvor man på spil og chancer var bedst, og fortjent fik de tre point, men den schweiziske keeper Roman Burki måtte dog udgå med knap tyve minutter tilbage af opgøret, og han skulle være tvilsom til onsdagens opgør i Milano, hvilket vil være en svækkelse hvis han er ude.

Dortmund kan leve med et point i Italien, og det kan betyde en forsigtig tilgang til opgøret men tyskerne er generelt bare ikke kendt for at spille hverken defensivt eller forsigtigt. og ved at Inter skal frem og jagte helst de tre point kan tyskerne blive farlige især på omstillingerne, og Inter har lukket syv mål ind i de seneste tre opgør de har spillet, og derfor har Dortmund bestemt deres muligheder for at gøre ondt på hjemmeholdet.

Træner Lucien Favre ændre sandsynligvis ikke det store til opgøret, dog må det give panderynker hvis Burki er ude i målet, og det bliver 32 årige Marwin Hitz som skal vogte målet.

Det skal dog skal det nævnes at Hits var fastmand hos Augsburg i fire sæsoner inden han skiftede til Dortmund i sommeren 2018, så det er ikke en målmand uden erfaring man sætter ind i kassen i Milano, men selvfølgelig kan det give problemer og usikkerhed at det ikke er Burki som vogter målet.

Trupnyt: Burki(fast) målmand blev skadet mod Gladbach, og meldes ifølge flere italienske medier meget tvivlsom til opgøret, Reus(fast) i det offensive er ude, og Alcacer(fast-reserve) i angrebet er ligeledes ude til opgør.

Dortmunds forventede startopstilling: 4-2-3-1: Burki-Hakimi, Hummels, Weigl, Guerreiro-Witsel, Delaney-Hazard, Sancho, Brandt-Gotze.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, tuttomercatoweb.com, inter.it, bvb.de, kicker.de, Corriere Dello Sport

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback