Annonce

Hull City - West Bromwich: 2

Match center
26. november 2016 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
KCOM Stadium    Paul Tierney
2. maj. 2018 kl. 16:17 02/05

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 32-30-38%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 2,63
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Mike Phelans taktik har organisatoriske mangler, og Hull ligner PL's ringeste hold. Det uheldige 0-3-nederlag mod Sunderland var holdets bedste indsats længe, men man tabte stadig, og West Bromwich er kontra-giftig.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN

  • Hull virker i dyb krise, og forsvaret lækker slemt. Seneste hjemmekamp blev vundet 2-1 over Southampton, men det var dybt ufortjent.
  • West Bromwich er en hård nød at knække, og det også selvom de er på udebane. Taktikken er typisk 'clean sheet' og lynhurtige kontra-angreb.
  • Hull har stadig en omfattende skades-liste. Værst er det, at første-angriber Abel Hernandez er ude. Uden ham virker Hull-offensiven tam.
  • West Bromwich kan, med et enkelt spørgsmåltegn til den belgiske midtbanemand Nacer Chadli, stille i stærkeste.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

  • Hull tabte senest 0-3 til bundproppen Sunderland, men faktisk var det ikke helt fortjent. Indsatsen var en af de bedre set længe fra Hulls side.
  • Hull får den hængende angriber Adama Diomande tilbage, efter at han de seneste tre kampe har siddet ude med karantæne.
  • Det kan tænkes, at West Bromwich vil stille sig tilfreds med en point-deling. West Brom er trods alt ikke et storhold, og udebane er udebane.

Argumenter i kursiv: De elementer som jeg mener odds-sætterne/markedet især overser/fejlvurderer.

Spil-form: Jeg har valgt min spil-form helt uden dikkedarer - West Bromwich til at vinde på det helt almindelige 2-tal. Er man man ikke bleg for at lægge sine spil hos store internationale bookmakere uden dansk licens, kan man score sig en en anelse mere ved at tage West Bromwich på det tilsvarende Asian Handicap -0,5, men de 2,70 hos dansk-licens-havende Bet365, Sportingbet og NordicBet er godkendt (vi taler dog om tre kliks forskel til Asian-bookierne, hvilket eer en forskel). Det bemærkes, at man hos licens-spiludbyderne skal holde sig fra West Bromwich på AH-linierne. Bedste odds på West Bromwich AH -0,5 er på 'det danske' marked er nemlig blot 2,60 (Bet365 og Unibet).

Odds-udvikling: Lidt uforståeligt for mig har oddsene på Hull over de seneste dage været faldende (så advarsel: Det kan være, jeg undervurderer Hull), mens de har været stigende på West Bromwich. Det er selvfølgeligt helt fint for mig, da det (i min bog) skaber værdi på 2-tallet. Jeg er ikke fuldstændig klar over, hvad vi kan forvente at se ske i timerne op til kamp-start, men jeg vil dog godt melde følgende forsigtige spådom ud: - Jeg har vanskeligt ved at se West Bromwich-oddsene stige yderligere.

Bedste betaling for 2-tallet på sejr til West Bromwich: Odds 2,73 hos førende bookmakere på Asian-markedet uden dansk licens, 2,70 hos Bet365, Sportingbet og NordicBet.

Jeg fortsætter med at gå imod Hull: Jeg har været efter Hull op gennem efteråret, og senest var jeg 'på' dem til at tabe til bundproppen Sunderland (resultat: Sunderland-sejr 3-0). Og hvorfor ikke fortsætte med at punte imod Premier Leagues, som jeg set det, ringeste mandskab? Okay, Hull kommer ikke til at fortsætte med at tabe og tabe i en uendelighed, og faktisk vandt de for tre uger siden (umiddelbart inden landskamps-pausen) deres seneste hjemmekamp  2-1 over Southampton. Og faktisk var der trods de grimme 0-3-cifre fremgang at spore i Hulls indsats for en uge siden mod Sunderland. Men(!) - jeg synes altså stadig, at Hull spiller for taktisk ustruktureret, især for naivt i forsvaret, og derudover så ér Hull stadig på papiret et af Premier Leagues dårligste mandskaber.

West Brom - solid defensiv, hurtige kontraer - en giftig modstander: Over for Hull denne lørdag eftermiddag står så en modstander, der i øjeblikket må vurderes som giftig at få på besøg - West Bromwich. Birmingham-klubben har gjort det glimrende i efterhånden nu en ganske lang periode i efteråret. Kigger vi på West Bromwich' resultater de seneste toenhalv måned (otte kampe), så har de kun tabt to gange, og det var 1-2 ude til Liverpool samt 0-4 hjemme til et ved lejligheden meget effektivt Manchester City-mandskab.

West Bromwich virker som en taktisk ganske velsmurt maskine. Holdet slår, især ikke på udebane, større brød op, end det kan bage, der er fokus på først og fremmest at holde nullet, og dertil er West Bromwich' kontra-køringer hurtige og effektive. Og West Bromwich har gennem de seneste måneder vist, at de er en hård nød at knække, også på udebane.

Min vurdering & konklusion: Stiller man de ting op over for hinanden, og kigger man på odds-markedet (hvor procenterne for 1X2 viser ca. 33-30-37), så synes jeg ikke, West Bromwich har fået helt nok tiltro. Bevares, West Bromwich er blevet gjort til smal favorit på markedet, men ikke med meget. Personligt synes jeg, at værdien i dette møde ligger udeholdets vej, og følgeligt er det også dén vej, mit indskud bliver placeret.

Situation - Hull: Starten på efteråret var godkendt nok for Hull, men ret hurtigt havnede holdet i spille- og resultats-mæssig krise, hvor træner Mike Phelan mestendels spillede både taktisk og mandskabs-mæssigt fallit. Det betød, at Hull op gennem efteråret drattede ned, hvor de retteligt hører hjemme, nemlig i Premier Leagues bund-region.

Hulls har hentet 10 point i efterårets 12 spillerunder, hvilket placerer dem på Premier Leagues tredjesidste-plads og altså under nedryknings-stregen. Statistikken fortæller om 3-1-8 med 2-0-4 hjemme på  'The Circle' eller KCOM Stadium, som Hulls hjemmebane er navngivet officielt (... alternativt... udeholdenes fans' joke-navn... '(K)CUM' Stadium... sigtende til, at de gæstende holds angribere denne sæson som regel får 'forløst' deres eventuelle scorings-problemer...).

Form & seneste resultater – Hull: Resultaterne den seneste måned tid ser (i kronologisk rækkefølge) således ud for Hull: 0-2 hjemme til Stoke, 2-1 ude over Bristol City (Liga Cup), 0-1 ude til Watford, 2-1 hjemme over Southampton, og senest 0-3 ude til Sunderland.

I seneste hjemmekamp lykkedes det Hull at vinde 2-1 over Southampton, men resultatet var temmeligt misvisende, da Hull var på hælene det meste af kampen, og de to mål var Hulls to eneste forsøg indenfor målrammen. I seneste weekend ude mod bundproppen Sunderland var det så tilbage til 'normalen', da Hull måtte ned 0-3. Paradoksalt nok var Sunderland-kampen på trods af cifrene vel Hull-mandskabets bedste indsats længe, og man kan derfor ikke udelukke, at skuden måske er ved at vende for holdet. Dette ment som en advarsel imod dette bet.

Situation – West Bromwich: De fleste eksperter forventede en solid midter-placering, eller i hvert fald en placering i sikkerhed fra nedryknings-stregen, af West Bromwich, og det ser ud til at holde stik. Efter 12 spillerunder ligger West Bromwich med 16 indhøstede point på en øjeblikkelig niende-plads i Premier League-tabellen. Jeg tror, det er et godt tip, at Albions slutter sæsonen ét eller andet sted omkring nummer ni til 12. Efterårets statistik beretter om 4-4-4 med 2-2-2 på både hjemme- og udebane (de to udebane-nederlag var snævre, 0-1 til Bournemouth og 1-2 til Liverpool).

Form & seneste resultater – West Bromwich: Resultaterne den seneste godt en måned har været således for West Bromwich: 1-2 ude til Liverpool, 0-4 hjemme til Manchester City, 2-1 ude over Leicester, og så for en uge siden 4-0 hjemme over Burnley.

4-0 senest hjemme over Burnley var indlysende godt, men det er ikke fordi, West Bromwich kun kan vinde på hjemmebane. Senest ude gjorde de, hvad hverken FC Porto, FC København eller Club Brugge har været i stand til i Champions League, nemlig tage fra de engelske mestres hule i Leicester ikke kun med point, men med alle tre og altså fuld gevinst. I en meget lige affære trak West Bromwich det længste strå 2-1 (hvilket bedømt ud fra et chance-perspektiv i kampen ikke var uretfærdigt).

Trupnyt – Hull: Træner Mike Phelan må fortsat slås med en del spillere ude. Ukampdygtige er målmand Allan McGregor, de to forsvarere Moses Odubajo og Alex Bruce, midtbanemanden Shaun Maloney, og de tre angribere Abel Hernandez, Will Keane og Greg Luer.

Af dem er tre at finde i Hulls ideal-11'er, keeper Allan McGregor, der imidlertid har været ude hele efteråret, forsvareren Moses Odubajo, der også har været ude hele sæsonen, samt den vigtige første-angriber Abel Hernandez, der fik 10 kampe, inden han røg ind i en skade. At sidstnævnte mangler har - og er stadig - været noget af et problem for Hull, det især fordi med folk som også Will Keane og Greg Luer ude, så resterer kun Dieumerci Mbokani af 'ægte' angribere i Hull-truppen. Og DC congoleseren har ikke ligefrem været skarp, i de seneste tre år til sammen har han således blot scoret otte mål (og ingen i denne sæson).

En mand yderligere er tvivlsom for Hull, forsvars-reserven Brian Lenihan.

Noget godt nyt er der dog at glæde sig over for den hårdt prøvede Mike Phelan. Den offensive midtbanespiller/hængende angriber Adama Diomande vender tilbage på holdet efter at have afsonet tre spilledages karantæne, og derudover meldes forsvareren Andrew Robertson tilbage efter en skades-pause. Det ligner dog, at denne kamp mod West Bromwich nok kommer en smule for tidligt for Robertson, der af de fleste engelske medier forventes at starte på bænken.

Trupnyt – West Bromwich: Det kører alt i alt godt for træner Tony Pulis og hans mænd i West Bromwich, og en stor del af forklaringen er, at West Brom er et solidt og defensivt godt organiseret mandskab, der er virkeligt giftige på hurtige kontra-angreb. Den slags hold er aldrig rare at møde.

Oven i købet er fraværs-situationen i truppen god. To mand er ude med skader, reserve-målmand Boaz Myhill og angrebs-reserven Saido Berahino, men det svækker ikke start-11'eren.

Med skal det dog, at den målfarlige belgiske midtbanespiller Nacer Chadli (fire mål i syv kampe) er tvivlsom, og det kommer til at bero på en sidste øjebliks-test, om han vurderes fit nok til at spille fra start eller må nøjes med en plads på udskiftningsbænken (for en sikkerheds skyld har jeg i mit nedenstående bud på West Bromwich' start-opstilling valgt at undlade Chadli). 

Holdene: Mit bud på de sandsynlige start-opstillinger:

Hull: David Marshall; Ahmed El-Mohamady, Curtis Davies, Michael Dawson, Sam Clucas, Jake Livermore, Ryan Mason, Markus Henriksen, Robert Snodgrass, Adama Diomande og Dieumerci Mbokani.

West Bromwich: Ben Foster; Craig Dawson, Gareth McAuley, Johnny Evans, Allan Romeo Nyom, Darren Fletcher, Claudio Yacob, Matt Phillips, James Morrison, Chris Brunt og José Salomon Rondon.

Kilder: Soccerway, SoccerInternational, diverse engelske medier og klubbernes hjemmesider.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback