Annonce

Hull City - Crystal Palace: 2

Match center
10. december 2016 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
KCOM Stadium    Mike Jones
2. maj. 2018 kl. 16:19 02/05

Kommentarer (11)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 28-28-44%
Betvalue: 102,96%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det er primært en vurderings-sag, når jeg går på Crystal Palace. Jeg synes imidlertid Hull er så meget ringere, at det er berettiget. Kun tre point skiller, og Hull er på hjemmebane, men Palace' Christian Benteke er brandvarm, hvilket kan gøre forskellen.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN

 • Min vurdering: Kun tre point skiller Hull og Crystal P i tabellen, men Palace er med bedre organisation og en varm Benteke i front berettiget favorit.
 • Hulls forsvar ligner (for denne skribent at se) Premier Leagues mest skrøbelige. Samtidigt har holdet store problemer med at skabe målchancer.
 • Crystal Palace' forsvar så super-solidt ud senest mod Southampton.
 • Det er primært Cristian Benteke, Crystal Palace sætter mål-forhåbningerne til, og han virker varm. Fire mål i fire kampe, tre i de seneste to.
 • Crystal Palace' franske playmaker Yohan Cabaye sad ude med karantæne senest mod Southampton, men er nu klar igen.
 • Hulls angrebs-stjerne Abel Hernandez' tilbagekomst var længe ventet. I første trænings-session løb han imidlertid ind i en ny skade.
 • Pga. karantæne til Dieumerci Mbokani og skader til resten, råder Hull kun over en ægte angriber, nordmanden Adama Diomande. 

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

 • Crystal Palace' form er alt andet end god. Seneste sejr mod Southampton var en smule heldig, og inden da havde Palace tabt seks på stribe.
 • Også Crystal Palace slås med fravær. Ude er bl.a. første-målmand Steve Mandanda
 • Crystal Palace er relativ klar favorit på odds-markedet. Kan det være rigtigt...? Kun tre point skiller holdene, og Hull er på hjemmebane...

Argumenter i kursiv: De elementer som jeg mener odds-sætterne/markedet især overser/fejlvurderer.

Spil-form: 2-tallet ligger lige til for for mig, og den spil-form er der her i min officielle BetXpert-anbefaling også mest ræson i, da dansk-licenterede NordicBet er markeds-førende og JetBull kun et enkelt 'klik' efter. Det er altid rart, når man pris-mæssigt er på den rigtige side af det store Asian-marked, også selvom det kun er med et par klik. Er man grådig, kan Crystal Palace på Asian Handicap -0,75 overvejes, her er priserne dog bedst hos de store Asian-bookies.

Odds-udvikling: Prisen på Crystal Palace-sejr har (på Asian-markedet) været højere (en af de helt store aktører åbnede for små to uger således med 2-tals-oddset 2,48), men det tog ikke mange timer, før det blev rettet på plads. Den seneste uge har man med et par enkelte klik den ene vej og så et par enkelte klik den anden vej ikke kunnet registrere de store movements. Det er vanskeligt at spå om, hvad vi vil få at se i dag fredag og på selve kamp-dagen lørdag. Umiddelbart ville jeg nok hælde til, at Crystal Palace-priserne på det europæiske marked næppe vil stige, idet mange puntere erfarings-mæssigt kigger sig blind på tabel og form (og kigger man kun på det, så er Crystal P-priserne, Hulls hjemmebane-fordel taget betragtning, for lave). Hvad de tunge Asian-drenge så gør senere lørdag... jae, jeg må indrømme, at det blæser lidt i vinden for mig. Ikke den skarpeste oddsudviklings-prognose, indrømmet, men jeg er som sagt usikker. At jeg så til det nuværende pris-niveau finder værdi i Crystal Palace, det er en anden sag.

Bedste betaling for 2-tallet på sejr til Crystal Palace: Odds 2,34 hos NordicBet, 2,33 hos JetBull.

Alternativ spil-form: Crystal Palace på Asian Handicap -0,75 (odds 2,79 hos førende internationale bookmakere uden dansk licens, 2,70 Unibet, 2,67 JetBull).

(bemærk venligst, at BetXpert som udgangspunkt ikke kan yde assistance, hvis der opstår problemer med en licensløs bookmaker)

Mine procenter for 1X2:

1: 28 %

X: 28 %

2: 44 %

Mine procenter for 1X2 på H 0-1:

1: 56 %

X: 23 %

2: 21 %

Elendig form - for begge: Hull og Crystal Palace, kigger vi på form-barometret, har egentligt ikke ret meget at lade hinanden høre. Hull har en sejr og en uafgjort ud af de fire seneste Premier League-kampe, men inden da var det kun blevet til ét point i syv kampe. Crystal Palace vandt senest 3-0 over Southampton, men det var med rigeligt medvind, og inden da kom Crystal Palace fra seks PL-nederlag på stribe. Så hvad skiller egentligt disse to hold, og hvorfor er det, at jeg er på Crystal Palace?

Forskellen: Svaret på det, skal findes i, at jeg synes, Hull-mandskabet fortsat sejler rundt uden egentlig styring, og de leder i dén grad efter en mand, der kan score for dem. Derimod synes jeg, at Crystal Palace, uden at være et overmåde godt hold, har styring, en game-plan, om man vil, noget, som Hull i den grad savner. Endvidere synes Palace-tankangriberen Christian Benteke at være på vej til at spille sig varm (fire mål i de fire seneste kampe, hveraf tre i de seneste to), og selvom den store belgier ikke er verdens mest elegante angriber, så er han effektiv, når han er varm, og det er vigtigt.

Og det kan meget vel blive forskellen på disse to hold denne lørdag eftermiddag. Crystal Palace har i Christian Benteke en mand, der kan sørge for de nødvendige mål, hvilken Hull savner, Crystal Palace har et spil-system, en game-plan, kaldte jeg det, som Hull famler rundt efter, og endeligt så så Crystal Palace-forsvaret super-solidt ud senest mod Southampton, hvor Hulls defensiv til sammenligning ligner Premier League mest sårbare.

Derfor er jeg på Crystal Palace.

Nærmest absurd...: De to herrer trænere, Mike Phelan i Hull, og Alan Pardew i Crystal Palace, skal også have et par ord med på vejen. Der var i den engelske presse spekuleret godt og grundigt i, at hvis ikke blev til sejr over Southampton, så ville Pardew få fyresedlen. Måske rigtigt, det er for denne skribent umuligt at sige. At Pardews sæde dog var varmt (og måske endda brandvarmt) er dog evident. Personligt synes jeg imidlertid, at en fyring af Pardew ville have været tåbelig. Alle hold løber ind i dårlige periode med nul eller meget point point sat ind på kontoen, men overordnet synes jeg ikke man kan så tvivl om hverken Pardews evne eller hans betydning for Crystal Palace.

Anderledes er det i Hull. Her synes træner Mike Phelen komplet fredet. Jeg har været inde på det i tidligere Hull-analysen dette efterår, men Hull-ledensen virker bedømt udefra som totalt inkompetent... så på den baggrund er det jo logisk, at de holder fast i en inkompetent træner...

Jeg har også i tidligere Hull-analyser skrevet følgende: 'Jeg kan ikke se tingene ændre sig i Hull, før der bliver skiftet ud på trænerbænken. Inden det sker, ligner klubben en sikker nedrykker.'

Det står jeg ved.

Vurdering & konklusion: Det er kun tre point, som skiller Crystal Palace og Hull i Premier League-tabellen, og med Hull på hjemmebane ville mange formentligt have forventet nogenlunde lige odds på de to mandskaber. Sådan er det imidlertid - og selvfølgeligt(!), kan jeg sige - ikke. Jeg er langt fra den eneste, der har samme vurdering af Hull og af Crystal Palace (desværre, for det ville odds-mæssigt have været mægtigt). Samme vurdering har også de fleste odds-sættere, mange andre puntere og sikkert også syndikater på markedet, som helt fair har gjort Crystal Palace til favoritten i dette møde. Et holds form og styrke er andet end blot de seneste nøgne resultater, og kradser man lidt i overfladen, så har Crystal Palace adskillige gange de seneste par måneder været uheldig. Modsat har Hull, trods deres magre høst, nok fået flere point uddelt, end de retteligt havde forjent.

Situation - Hull: 11 point efter 14 spillerunder er, hvad Hull har drevet det til i dette efterår, men mere skræmmende end placeringen som nummer anden-/tredje-sidst under nedrykningsstregen er udviklingen. Problemet er - for denne skribent at se - at Hull ikke lader til spillemæssigt at komme ud af stedet, de laver ingen fremskridt. Starten på sæsonen (det var der, de fleste af Hulls point blev hentet) var fin nok, men det seneste lange, lange stykke tid, ja der har Hull faktisk ikke med rette kunnet klage over point-udbyttet set i forhold til, hvad holdet fortjente efter indsatserne på grønsværen. For at summere: Med mindre tingene ændrer sig drastisk (hvilket bl.a. vil indebære en udskiftning på træner-posten), så ser jeg Hull som den mest oplagte Premier League-nedrykker denne sæson.

Hulls statistik er 3-2-9 med 2-1-4 hjemme på KCOM Stadium.

Form & seneste resultater – Hull: Resultaterne den seneste måneds tid ser (i kronologisk rækkefølge) således ud for Hull: 2-1 hjemme over Southampton, 0-3 ude til Sunderland, 1-1 hjemme med West Bromwich, 0-0 hjemme med Newcastle (Liga Cup - 1-1 efter forlænget spilletid, hvorefter Hull vandt den efterfølgende straffespark-konkurrence), og i seneste weekend 0-1 ude til Middlesbrough.

Den serie ser måske ikke umiddelbart forfærdelig ud, men der gemmer sig et par ting. Inden de seneste fem ovennævnte kampe havde Hull i otte Premier League-kampe i træk kun hentet sølle ét point (mod Burnley), og kigger vi på den seneste måneds kampe, så har Hull været dårligst i samtlige. De var klart ringere end Southampton i 2-1-sejren for en måned siden, 1-1'eren mod West Bromwich var vel Hulls bedste indsats længe, men igen var de dårligste hold på banen og heldige med det ene point, i Liga Cup-kampen mod Championship-holdet Newcastle blev de reelt udspillet, og mod Middlesbrough var Hull efter en gennem-passiv indsats heldig med at slippe med et ét-måls-nederlag - man måtte således helt hen i tillægs-tiden, før Hull kom til sin første reelle målchance. 

Situation – Crystal Palace: Nu har jeg i ovenstående været efter Hull, men faktum er, at Crystal Palace faktisk kun er tre point foran lørdages modstander og dermed selv risikerer at ende nede i nedryknings-dynget. Crystal Palace har kun samlet 14 point sammen for 14 kampe, og ser vi bort fra seneste weekends 3-0-sejr over Southampton, så er heller ikke Palace' form god.

Crystal Palace's statistik er 4-2-8 med 2-1-4 på udebane.

Form & seneste resultater – Crystal Palace: Den seneste måned ser resultaterne for Crystal Palace således ud: 2-3 ude til Burnley, 1-2 hjemme til Manchester City, 4-5 ude til Swansea, og senest 3-0 hjemme over Southampton.

Sejren over Southampton tilhører den super-vigtige kategori, for inden den kom Crystal Palace fra seks Premier League-nederlag i træk, og hvad der på et tidspunkt lignede et placering i den sjovere halvdel af tabellen rutsjede ned til pludseligt bare at dreje sig om at holde nedryknings-stregen på afstand. Men nogle gange er det svært at tage notam af de nøgne resultater. Eksempelvis var Crystal Palace vel næppe bedste hold på banen i 3-0-sejren over Southampton. Til gengæld gjorde de en pæn figur i 1-2-nederlaget til Manchester City. Og så var der for 14 dage siden den psykedeliske 4-5'er ude mod Swansea, hvor Crystal Palace indtil overtiden førte 4-3... man ved snart ikke, hvad man skal sige... Jo, én ting i det mindste: Centerforward Christian Benteke har med tre mål i de to sidste kampe fået gang i målscoringen igen - og det er positivt.

Trupnyt – Hull: Man har med længsel i Hull ventet på at få sin stjerne-angriber Abel Hernandez tilbage efter skades-pause, men i hans første trænings-session tidligere på ugen løb uruguayaneren uheldigt ind i en ny knæ-skade, og han er nu ude igen. Og det er ikke så godt, da Hull har problemer på angrebs-pladsen. DR congoleseren Dieumerci Mbokani er spærret af karantæne, og derudover er også Will Keane og Greg Luer ude med skader. Det efterlader Adama Diomande som den eneste karantæne- og skades-fri angriber i truppen, hvilket betyder, at nordmanden ret sikkert vil starte på spids.

Derudover er første-målmand Allan McGregor (der dog stadig har sin første kamp i sæsonen til gode) og de to forsvarere Moses Odubajo (i ideal-11'eren, men har også været ude hele sæsonen) og Alex Bruce ude med skader.

Slutteligt er endnu en forsvarer, Brian Lenihan, meldt tvivlsom.

Mandskabs-situationen i Hull er egentligt ikke værre, end den har været det det meste af efteråret, men holdet mangler indlysende fire-power i front. Derudover kunne Hull også bruge noget mere stabilitet bagude, hvor træner Mike Phelan lystigt skifter formation fra en fire-back-kæde til en tre-back-kæde og tilbage igen. Phelan leder tydeligtvis efter noget, men han har ikke fundet det endnu.

Trupnyt – Crystal Palace: Alan Pardews sæde begyndte så småt at blive varmt efter seks nederlag i træk, men i seneste kamp, hvor hans hold ellers ikke spillede overbevisende godt, kom vendepunktet. Christian Bentekes førings-mål var lidt af en foræring fra Southampton-forsvaret, og Palace' to andre kasser var på afrettede skud. Postivt var det imidlertid, at Pardews rokeringer i forsvaret bar frugt. Martin Kelly på venstre backen var hevet ud på bænken, og afløseren Joel Ward leverede en pletfri indsats. Der gættes i de engelske medier på, at Pardew har fundet sit forsvar, og at han vil holde fast på det. Og det ligner en god ide. 

Crystal Palace manglede til Southampton-kampen oven i købet paymaker Yohan Cabaye, der afsonede karantæne. Han vender tilbage mod Hull, men det er ikke 100 procent sikkert, at han bare sådan lige uden videre får sin plads på den centrale midtbane tilbage, da remplacenten Joe Ledley mod Southampton var banens nok bedste spiller.

Nu gælder det for Crystal Palace så om at bygge på seneste sejr, men Pardew må se bort fra flere spillere. Første-målmand Steve Mandanda, forsvareren Pape Souare (kun tre kampe denne sæson, men formentligt i ideal-11'eren), og de tre angribere, Jonathan Benteke (ikke at forveksle med storebror Christian), Loic Remy og Connor Wickham er alle ukampdygtige.

De tre ovennævnte skadede angribere er alle normalt kompetente, men deres fravær får ingen betydning for Palace's start-opstilling, da det er ret sikkert, Pardew uanset ville have foretrukket Christian Benteke og Wilfried Zaha som de to forreste.

Holdene: Mit bud på de sandsynlige start-opstillinger:

Hull (4-2-3-1): David Marshall; Ahmed El-Mohamady, Curtis Davies, Michael Dawson, Andrew Robertson, Tom Huddlestone, Jake Livermore, Robert Snodgrass, Markus Henriksen, Sam Clucas og Adama Diomande.

Crystal Palace (4-2-3-1): Wayne Hennessey; James Tomkins, Scott Dann, Damien Delaney, Joel Ward, Yohan Cabaye, James McArthur, Andros Townsend, Jason Puncheon, Wilfried Zaha og Christian Benteke.

Kilder: Diverse engelske medier, SoccerWay, SoccerInternational og klubbernes hjemmesider.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback