Annonce

Hans Christer Holund - Simen Hegstad Krueger: 2

16. februar 2018 kl. 07:00 - Langrend
2. maj. 2018 kl. 16:31 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 30-70%
Betvalue: 109,20%
Spilbar ned til odds: 1,43
Rigtig/forkert:
Betsafe Spil nu hos Betsafe

Krueger slog KO på resten af feltet efter tidlig fald. Han var over halv minuttet bag da Niskanen gik hårdt i front. Det skulle være umulig at vinde, men det gjorde han - og det i et løb hvor han overhodet ikke var favoritt - men blev set på som hjælperytter. Holund gik og ind til finfin bronze, men akkurat på denne distancen bør faktisk Krueger være favorit til at vinde.

Kruger har været suveren på 15km fri denne sesongen. Fire intervallstarter og tre guld. Samtlige i overlegen stil.

Holund har været bag Krueger i samtlige fri stil løb denne sesongen - og det har været mange sekunder i de fleste af dem.

Når en løber kan falde helt i starten af et løb, for så at vinde - det er uhørt. En ting er at 35-40 sekunder er meget at tage igen - et fald kan ofte betyde en stivere krop.  

Holund gik og et godt løb og han og Sundby hjælp Krueger da de ikke udfordret han da han gik. Muligvis ville de ha vært i stand til at slå han om de havde prøvet.

Dette løbet var  Krueger sin bedste sjanse for guld - nå kan han sænke skuldrene, men et guld betyder og ekstra opmærksomhed og for en uerfaren løber kan det være ekstra slitsomt.

Afhængig af startnummeret vil det rykke et par procenter den ene eller andre vejen. 

  • Stort udvalg
  • Livebetting i toppen af markedet
  • Højt support-niveau
Feedback