18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Goztepe - Fenerbahce: (AH: -2,0) 2

Match center
29. november 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Gursel Aksel Stadium
24. nov. 2021 kl. 16:47 (Opdateret 29. nov. 2021 kl. 19:53) 24/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (13)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 85-0-15%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 6,67
Rigtig/forkert: 1-1
Unibet Spil nu hos Unibet

Er maskinen langt om længe i gang? 
Fenerbahce er siden sæsonstart blevet kritiseret for ikke at leve op til forventningerne til trods for at man på papiret har ligaens bedste midtbanespillere. Særligt Fenerbahce træneren, Vitor Pereira, er blevet kritiseret for at insistere på en 3-5-2 formation, som hverken giver stabilitet i forsvaret eller tilstrækkelige muligheder i angrebet. Mod Galatasaray blev han tydeligvis beordret af "højere kræfter" om at vende tilbage til en klassisk 4-5-1, hvilket i høj grad gav pote med en sejr, hvor særligt Özil, Kahveci og Sosa fik lov til at styre midtbanen sammen. Mod et svagt Göztepe mandskab, kan det hele kulminere og ende med en målfest. 

Det taler for spillet:

 • Humøret er i top hos Fenerbahce efter man vandt over Galatasaray på udebane. Der er intet i løbet af en sæson, der kan give mere glæde end en sejr over rivalerne på udebane. 
 • Özil, Kahveci og Sosa fik for første gang lov til at spille sammen mod Fenerbahce, hvilket nok også kommer til at ske mod Göztepe. Selvom de mod Galatasaray kun havde 42% boldbesiddelse, var de særdeles effektive og dygtige til at "bruge" bolden korrekt. 
 • Göztepe har store problemer i forsvaret. De har ikke formået at holde modstanderne fra at score i én eneste kamp i sæsonens 13 spillerunder. 
 • Göztepes forsvarsduo, Nukan og Arslanagic, gør det udmærket i hovedstødsduellerne, men har begge alvorlige udfordringer, når bolden holdes nede. Arslanagic på 191 og Nukan på 196 kan får svært ved at styre Fenerbahce, der primært forsøger at holde bolden lav. 

Hold øje med:

 • Hvis man ser bort fra Fenerbahces triumf mod Galatasaray i weekenden, har de spredt over hele sæsonen været en fiasko. 
 • Fenerbahce har i denne sæson endnu ikke vundet over nogen med mere end 2 måls forskel. Samtidig har man kun vundet to kampe med mere end ét mål. Det vil altså være den første af sin slags i denne sæson, hvis de slår Göztepe stort. 
 • Værterne er udmærket klar over de defensive problemer, så de vil uden tvivl forsøge at stå dybt og supplere de langsomme forsvarsspillere med en ekstra løbestærk defensiv midtbanespiller. 
 • Fenerbahce skal torsdag aften spille mod Olympiacos i Europe League på udebane. Hvis de skal gøre sig forhåbninger om at spille sig videre, må de ikke tabe til grækerne, der er favorit. Det kan tære på kræfterne som i sidste ende går udover Göztepe kampen. 

Forventede startopstillinger:

Göztepe: Egribayat - Arslanagic - Nukan - Cankaya - Paluli - Aydogdu - Nwobodo - Emir - Akbunar - Ndiaye - Lourency.

Fenerbahce: Özer - Osayi - Szalai - Kim - Novak - Sosa - Yandas - Kahveci - Özil - Ferdi - Berisha

Oddsmarked: 
Da spillet blev lagt op onsdag var asian handicap (-2,0) sejr til Fenerbahce på odds 7,5 hos Unibet. Ved en sejr på præcis to måls forskel, får man indskud retur. Torsdag er den gået lidt ned og ligger pt. på odds 7,0. 
Meget tyder på at Fenerbahce har fået styr på deres spil, og mens jeg sidder og ser Fenerbahces kamp mod Olympiakos i Grækenland, er der flere positive ting for tyrkerne på banen, som man længe har efterspurgt. 

Kilder: SporX - BeInsports - Mackolik - Transfermarkt - Aspor.

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback