18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Galatasaray - Istanbul Basaksehir: (AH: -1,0) 1

Match center
2. februar 2021 kl. 17:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadyumu
30. jan. 2021 kl. 19:19 (Opdateret 2. feb. 2021 kl. 18:57) 30/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (5)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 34-21-45%
Betvalue: 105,32%
Spilbar ned til odds: 2,32
Rigtig/forkert: 3-0
888sport Spil nu hos 888sport

Kan et knækket Basaksehir mandskab udrette noget? 
Galatasaray tager imod et svækket Basaksehir mandskab, der ikke ser ud til at have motivationen på plads. Galatasaray kan udnytte gæsternes store svækkelse, som både skyldes dårlige resultater, ændring på trænerpositionen og den lange skadesliste. 

Det taler for spillet:

 • Hos Galatasaray ser det atter ud til at det hele kører på skinner. To vigtige sejre i træk på to af ligaens sværeste udebaner, Malatya og Gaziantep, har uden tvivl øget selvtilliden hos hjemmeholdet. 
 • Henry Onyekuru er tilbage i Galatasaray trøjen for tredje gang, og han skulle blot bruge 4 minutter på at finde netmaskerne i seneste kamp. Han er ligaens hurtigste sprinter og et mareridt for de fleste forsvarsspillere. 
 • Basaksehir fik en stor mavepuster af Hatayspor, hvor de tabte 5-1. Gennem hele kampen så Basaksehir ud til at være demotiverede. 
 • Basaksehir har mange problemer at døje med, herunder at de inden Hatayspor kampen ophævede kontrakten med træner Okan Buruk. 
 • Skadeslisten er lang hos Basaksehir, og det drejer sig om nogle af de mest prominente navne, der har en nøglerolle på banen. 
 • Galatasaray på hjemmebane kan være hård overfor svækkede modstandere. Det så vi senest mod Genclerbirligi og Denizlispor, der endte 6-0 og 6-1. 
 • Gæsterne har tabt hele 9 kampe med handicap, og det har været en generel tendens at de hurtigt knækker, når først de har indkasseret et mål. 

Hold øje med: 

 • Basaksehirs nye træner Aykut Kocaman skal stå i spidsen for holdet første gang mod Galatasaray. Han er kendt for sin meget defensive stil, og vil med sikkerhed gøre alt for at undgå en ydmygelse i sin første kamp. 
 • Endvidere har Aykut Kocaman et negativt forhold til Galatasaray. Han er Fenerbahce mand til benet, og har aldrig været bleg for at sende en stikpille afsted til Galatasaray. 
 • Galatasaray har hentet de fornødne forstærkninger, men mange af dem Yedlin (Newcastle) og Mostafa (Zamalek) har endnu ikke fået trænet med truppen. Da det er meningen at de skal "nå" at blive klar hurtigst muligt, kan de meget muligt få spilletid, som kan påvirke Galatasarays tempo. 
 • Selvom Galatasaray er dét hold i ligaen, der har indkasseret færrest mål, kan spillere som Crivelli og Demba Ba, potentielt altid skabe farlige situationer. 
 • Galatasaray skal frem og jagte tre point for at undgå større forskel , hvilket kan få Basaksehir til at satse på kontra. 

Fravær/forventede startopstillinger: 

Hjemmeholdet mangler også en række spillere, hvoraf den vigtigste er Sofian Feghouli. Uden ham bliver det en lappeløsning i form af Akbaba/kilinc på højre kanten. 
Derudover mangler hjemmeholdet også Caglayan (rotation), Falcao (Fast når klar(sjældent klar)), özbayrakli (rotation), Tasdemir (rotation). 

Galatasaray: Muslera - Linnes - Donk - Marcao - Sarrachi - Taylan - Belhanda - Arda - Kilinc - Onyekuru - Babel. 

Gæsterne er hårdt ramt af skader, og det drejer sig om mange faste spillere. 
Kahveci, Visca og Rafael, som alle er faste spillere. Problemet er at deres erstatninger, Giuliano, Chadli, Özcan og Caicara også er skadede. Det betyder at man må rykke flere spillere rundt på de forskellige positioner. 

Basaksehir: Günok - Sahiner - Epureanu - Duarte - Kaldirim - Topal - Tekdemir - Aleksic - Türüc - Fernandes - Demba Ba (Crivelli). 

Oddsmarked:

En sejr til Galatasaray har forståeligt nok været faldende, men jeg mener stadig, at der er værdi i en asian handicap Galatasaray sejr (indskud refunderet hvis Galatasaray vinder med ét mål). Galatasaray skal gå efter en sejr for at bide sig fast i toppen, og når først et mål falder for hjemmeholdet, er det som regel et tegn på flere. 
(AH: -1,0) sejr til Galatasaray giver odds 2,48 hos 888sport.

Kilder: Sporx - Mackolik - Transfermarkt - Aspor - Hürriyet - Fanatik - Fotomac - BeInsports. 

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback