18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Galatasaray - Hatayspor: 1

Match center
5. december 2020 kl. 17:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadyumu
29. nov. 2020 kl. 12:48 (Opdateret 5. dec. 2020 kl. 18:59) 29/11
310
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2): 62-22-16%
Betvalue: 102,30%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert: 3-0
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint

Galatasaray bider sig fast i toppen. 
Formkurven er opadgående for Galatasaray, som også har givet sit spil et løft. Seneste 0-4 sejr over en svær modstander som Rizespor på udebane, var en bekræftelse på at vindermentaliteten er ved at sætte sit præg på de mange tyrkiske spillere. 
Hatayspor er en af ligaens mest succesfulde hold når det kommer til komptakt fodbold, men lige netop dette passer Galatasaray fint, da de klarer sig bedst, når de har en dominerende boldbesiddelse kampen igennem. 

Det taler for spillet:

 • Galatasaray har været fremragende i deres spil i de seneste to kampe, og det kommer lidt som en overraskelse, da både Falcao, Belhanda, Luyindama, Muslera, Ellabdellaoui, Babel og Turan er ude pga. enten covid eller skade. 
 • De tyrkiske spillere, der var tænkt til rotation og fremtidig investering, har vist fremragende takter i de seneste to runder. Galatasaray er forvandlet til et mere løbestærkt hold, hvor der er "flere soldater end generaler".
 • At dominere bolden og placere sig på modstandernes banehalvdel er Fatih Terims velkendte filosofi, og når han lykkedes med dette, betyder det at tingene fungerer som ønsket. 
 • Hatayspor spiller som regel med en bolbesiddelse på omkring 40% i kampene, og det har de dét fint med, men omvendt klarer Galatasaray sig bedst, når de rammer en bolbesiddelsesprocent på over 55%.
 • Falcao har været super skarp foran målet, når han har været skadesfri. Han forventes at være klar til opgøret, og hans tilstedeværelse kan sørge for at de 11-12 skud på mål pr. kamp på det seneste ender med en større sandsynlighed for mål.

Hold øje med: 

 • Spillet har været fremragende hos Galatasaray i de seneste to runder, men spillerne har været langtfra skarpe foran målet. Det resulterede i et skuffende uafgjort mod Kayserispor, hvor Galatasaray havde 11 afslutninger på mål kontra Kayserispors ene skud, som gjorde udfaldet til 1-1. 
 • Mange af de fraværende spiller hos Galatasaray, kan igen spille mod Hatayspor, og hvis Fatih Terim vælger at give "generalerne" plads i stedet for "soldaterne", kan vi ende med at se et Galatasaray mandskab, der er langt mindre mondstandsdygtig og mindre produktiv. 
 • Hatayspor tabte 6-0 til topholdet Alanyaspor, hvor alt gik galt, men ser man bort fra den kamp, har de i seks kampe blot indkasseret 3 mål. Altså 0,5 mål pr kamp, hvilket er ret imponerende. 
 • Kampene spilles stadig uden tilskuere, og den heksekedel, som Galatasaray ofte bruger til at spille med "12 mænd", er altså stadig ikke aktuel. 

Fravær/Forventede startopstillinger: 

Hos Galatasaray vender mange spillere tilbage efter at have været ude med Covid eller skader. Det kan dog ikke tænkes, at Fatih Terim vil være så uretfærdig, at han skifter de tyrkiske spillere som Kilinc, Akbaba og Caglayan ud. Falcao vil dog sandsynligvis få en plads i startopstillingen.

Galatasaray: Kocuk - Linnes - Donk (Luyindama) - Marcao - Sarrachi - Taylan - Belhanda - Kilinc - Akbaba - Feghouli - Falcao (Diagne). 

Udeholdet mangler højrebacken Strahil Popov (fast), men kan ellers møde op i stærkeste opstilling. 

Hatayspor: Mohammedi - Camoglu - Abdioglu - Pablo - Caytemel - Sackey - Ilgaz - Abid - Traore - Akintola - Diouf.

Oddsmarked: 
Det kan ofte være svært at finde værdi på en ren galatasaray sejr, når de spiller på egen bane mod de mindre tyrkiske hold, men Cashpoint er ude med 1,65 her fra start, mens de andre aktører endnu ikke er kommet på banen. 

Kilder: Sporx - BeInsports - Mackolik - Transfermarkt - Fanatik - Fotomac

 • Markeds-leder på store ligaer
 • Stabile odds
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback