18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Galatasaray - Fenerbahce: Under 2,5 Mål

Match center
21. november 2021 kl. 17:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
NEF Stadyumu
19. nov. 2021 kl. 20:31 (Opdateret 21. nov. 2021 kl. 19:06) 19/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)
Chance (Over-Under): 46-54%
Betvalue: 106,38%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 1-2
Unibet Spil nu hos Unibet

Tyrkiets største derby har i de senere år været målfattig og kan endnu engang byde på en omgang fodbold, som de færreste vil huske. Ser man tilbage på de seneste mange kampe, har det budt på forsigtighed, tålmodighed og nervøse spillere. 

Det taler for spillet:

 • I de senere år er vi begyndt at se flere og flere Galatasaray - Fenerbahce kampe, der er endt uafgjort eller har været målfattige, hvilket ikke har været tilfældigt. Et nederlag kan sætte gang i en alvorlig modvind, hvorfor begge parter vil spille ekstremt forsigtigt. 
 • 12 ud af de seneste 15 kampe mellem Galatasaray - Fenerbahce er gået under linjen 2,5 mål. 
 • Tager man begge holds nuværende situation i betragtning, er begge mandskaber langt bag Trabzonspor, der ligger på 1. pladsen. Taberen vil, trods mange spillerunder igen, miste tillid blandt fans og blive dømt ude. 
 • Fenerbahce spiller med en 3-5-2, hvilket er blevet kritiseret af mange, fordi de simpelthen ikke får produceret nok målchancer. Formationen kan dog virke ganske fint på udebane mod Galatasaray, hvor man først og fremmest ikke må tabe kampen. 
 • Hos hjemmeholdet Galatasaray har forsvarsduoen Marcao og Danske Victor Nelsson gjort det fremragende sammen og været i stand til at holde modstanderne fra målchancer. Kun 4 mål i 7 kampe har Galatasaray indkasseret, hvor Marcao og Nelsson har dannet par. 

Hold øje med:

 • Fenerbahces førstemålmand Bayindir er ude i længere tid pga. en skulderskade. Hans erstatning, den meget unge Özer, er særdeles urutineret og har indtil videre ikke kunne dække tilstrækkeligt ind for Altay Bayindir. 
 • Et mål i kampen kan vende alt på hovedet, og vi kan risikere at se et mandskab, der sætter alt over styr, hvilket man bl.a. så i februar 2020, hvor Fenerbahce tabte 1-3 til Galatasaray, der først scorede til 1-2 i de døende minutter og dernæst gjorde det til 1-3 pga. at hjemmeholdet angreb med alle mænd. 
 • På papiret har begge hold spillere, der på egen hånd, kan afgøre en kamp. Özil/Kahveci duoen for Fenerbahce og Dervisoglu/Aktürkoglu duoen, kan potentielt skabe mange målchancer. 
 • Kampen spilles for første gange siden pandemiens start med 100% kapacitet på stadions i Tyrkiet, og klubben forventer samtlige 52.000 sæder besat. Det kan blive vanskeligt for mange af Fenerbahces spillere, der endnu ikke har prøvet at opleve en rigtig derby stemning. 

Fravær:
Fenerbahce
virker umiddelbart til at være hårdest ramt op til årets vigtigste kamp. Der er langt, hvad angår niveau, fra førstemålmand Altay Bayindir til reserven Berke Özer. Özer viser især usikkerhed ved indlæg og ved langskud. 
Derudover er den rutinerede midtbanemand, Luis Gustavo skadet og vil derfor heller ikke være at finde på banen. Hans fravær betyder mindre boldbesiddelse. 
Enner Valencia, der har været Fenerbahces mest energiske spiller i denne sæson er heller ikke med. Hans fravær har betydet færre målchancer og mindre fart i angrebet. 

Galatasaray er uden den franske højreback, Sacha Boey, men kan derudover stille i stærkeste opstilling. Boeys fravær er en svækkelse, da amerikaneren Yedlinn, både har været mindre produktiv i offensiven, men samtidig været dårligere til det defensive arbejde. 

Forventede startopstillinger:

Galatasaray: Muslera - Yedlinn - Nelsson - Marcao - Van Aanholt - Kutlu - Cicaldau - Feghouli - Dervisoglu - Aktürkoglu - Mohammed.

Fenerbahce: Özer - Szalai - Kim - Tisserand - Osayi - Ferdi - Hakan - Sosa - Özil - Kahveci - Berisha.

Oddsmarked:
Under 2,5 mål i kampen kan fås til odds 1,97 hos Unibet. 

Kilder: SporX - BeInsports - Aspor - TRTspor - Fotomac - Fanatik - Hürriyet - Transfermarkt - Mackolik

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback