18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Galatasaray - Besiktas: Halvleg/fuldtid: 1/1

Match center
15. marts 2020 kl. 17:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadyumu
12. mar. 2020 kl. 12:57 (Opdateret 15. mar. 2020 kl. 18:59) 12/03
342
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)
Chance: 34%
Betvalue: 108,80%
Spilbar ned til odds: 2,94
Rigtig/forkert: 0-0/0-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Topopgør i Istanbul, hvor hjemmeholdet Galatasaray skal forsøge at fortsætte deres vilde pres kombinationer fra kampstart. En uafgjort kan ingen af parterne bruge til noget, og derfor kan man forvente en kamp, hvor der kommer masser af målchancer. Hjemmeholdet bør være bedre rustet til at sikre en føring tidligt i kampen. 

Det taler for:

 • Galatasaray har vundet de sidste 5 hjemmekampe. I samtlige 5 kampe gik Galatasaray til halveg med føring. 
 • Besiktas har kun holdt buret rent i to udekampe i år (mod Ankaragücü og Konyaspor), og det bliver svært at holde Galatasarays farlige Falcao, onyekuru og Feghouli fra at score. 
 • Besiktas har fungeret rimeligt i de seneste kampe, men modstandernes formkurve har været faldende, og samtidig har Besiktas rigtigt svært ved at få spillet til at fungere "flydende". 
 • Galatasaray spiller på egen bane, hvilket er en kæmpe fordel med fansenes støtte. Der er næsten udsolgt til kampen, og der vil med sikkerhed være en pibekoncert fra startfløjt, når bolden er i fødderne på Besiktas spillerne.

Hold øje med:

 • Besiktas med legendariske Sergen Yalcin som træner, har fået en god start efter vinterpausen. Han kommer bedre ud af det med spillerne, og selvom spillet ikke er "flydende", har han fået skabt en god stemning, og med gode resultater til følge. 
 • Galatasaray kommer i ufattelig mange målchancer for tiden, men formår ikke at være effektiv nok. Det er tydeligvis begyndt at blive en irritation for træner Terim, der flere gange har påpeget, at de skal blive bedre til at afslutte. 
 • Korona er stadig ikke udbredt i Tyrkiet, men frygten kan få flere til at blive væk. De fleste af pladserne på stadionet er sæsonpladser, så selvom der meldes "næsten udsolgt", kan man ikke vide sig sikker. 
 • Besiktas træner Sergen Yalcin forbereder sig anderledes til denne kamp. Nogle af de hurtige kantspillere (Nkodou og Lens), kan ende med at spille som backs. Det kan enten virke så godt, at man kan standse Galas hurtige Onyekuru og Feghouli, eller ende fatalt. 

Fravær/trupnyt/forventede startopstillinger:

Galatasaray har stort set alle mand klar. Luyindama har været ude i så lang tid, og erstatningen Ryan Donk har gjort det så godt, at man ikke har savnet Luyindama. 
Forventet startopstilling: Muslera - Mariano - Donk - Marcao - Sarrachi - Lemina - Bayram - Seri - Feghouli  - Onyekuru - Falcao. 

Hos Besiktas er der større tvivl om, hvordan de har tænkt sig at stille op. Træner Yalcin har lyttet til klubbens fans, og har meldt ud at han på ingen måder vil have en defensiv tilgang. 
Besiktas har alle mand klar, bortset fra langtidsskadede Toköz (midtbane, fast når klar) og Douglas (højre back, rotation). 
Forventet startopstilling: Karius - Gönül - Vida - Ruiz - Caner - Elneny - Hutchinson - Nkodou - Boateng - Lens - Yilmaz.

Kilder:

Aspor - BeInsports - Sporx - Hürriyet - Mackolik - Transfermarkt

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback