18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Galatasaray - Alanyaspor: over 9 hjørnespark i kampen for begge hold

Match center
19. oktober 2020 kl. 19:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadyumu
15. okt. 2020 kl. 20:35 (Opdateret 19. okt. 2020 kl. 21:01) 15/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)
Chance: 62%
Betvalue: 106,64%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Dygtige kant- og backspillere kan give anledning til mange hjørnespark. 
Galatasaray - Alanyaspor kampene plejer at være målrige og med et hav af målchancer. Begge hold minder lidt om hinanden, når de bygger spillet op, hvor det helst skal gå stærkt. Samtidig står forsvarsspillerne højt på banen, og skal mange gange tage længere løbeture for at forsvare. Et muligt spil, hvor begge hold vil satse på en sejr, kan give mange omstillinger, som kan ende med hjørnespark, når der skal forsvares. 

Det taler for spillet:

 • Galatasaray og Alanyaspor ligner hinanden på nogle punkter, herunder særligt back spillerne, der er ekstremt offensive. 
 • Hos Galatasaray er det en del af gameplanen, at de to backspillere, normanden Ellabdelloui og uruguayeneren Sarracahi, deltager i spilopbygningen. De to er konstant fremme for at slå indlæg. 
 • Galatasarays offensive spillere er (modsat 19/20 sæsonen) ikke så hurtige. I de første 4 spillererunder, har løb og spil nede omkring modstanderens baglinje været hyppigt forekommende. 
 • Alanyaspor har en styrke i dødbolde, og vil ligeledes satse på at find angriberen Babacar via disse situationer. 
 • Alanyaspor har i snit taget 5,25 hjørnespark i de sidste fire spillerunder, mens galatasaray i snit har taget  5,5 hørnespark. Det skulle med udgangspunkt i holdenes spillestil gerne leve op til samme statistik. 
 • Indbyrdes har Galatasaray og Alanyaspors kampe altid været underholdene med et højt tempo og mange omstillinger. Deres sidste to süperlig kampe endte således med 16 og 19 hjørnespark. 

Hold øje med:

 • Flere spillere fra både Galatasaray og Alanyaspor, særligt afrikanske og sydamerikanske spillere, er vendt trætte hjem til deres hold. Det forventede tempo kan udeblive. 
 • Reelt set er galatasarays offensive profiler ikke stærke i luften, og det er sjældent frugtbart med dødbolde. Hjørnespark/dødbolde er derfor ikke et mål i sig selv, men derimod et resultat af ikke-fuldendte driblinger/skud/indlæg. 
 • Der er åbnet en smule op til tilskuere, og der kan i den henseende komme op til 1500 fans. Det kommer ikke til at gøre det store, og den manglende stemning kan også få tempoet i kampen ned. 
 • Hvis Galatasaray kan få sit ønskede spil til at fungere, hvor de dominerer boldbesiddelsen og opererer pasningsspillet på midten, kan det ligne kampen mod Basaksehir, som galatasaray vandt 0-2. Dér fik galatasaray kun to hjørnespark. 

Fravær/forventede startopstillinger:

Galatasaray: Öztürk - Ellabdellaoui - Luyindama - Marcao - Sarrachi - Taylan (Bayram) - Etebo - Arda - Belhanda - Feghouli - Falcao. 

Galatasaray mangler målmand Muslera (fast) og der er tvivl om midtbanespilleren Taylan (fast). 

Alanyaspor: Marafona - Moubandje - Tzavellas - Caulker - Juanfran - Siopis - Ucan - Davidson - Bakasetas - Karaca (kutlu) - Babacar

Alanyaspor har tvivl om Efecan Karaca (fast), der blev skadet i landsholdskampen mod Tyskland. 

Oddsmarked:
Der er ingen tvivl om, at begge mandskaber skal jagte 3 point. Galatasaray spiller hjemme og har ingen undskyldninger, hvis de ikke får en sejr, mens Alanyaspor er kendt for at spille hårdt mod hårdt, når de skal møde de store kanoner. Det tegner til at blive endnu et opgør, hvor intensiteten vil blive høj, hvilket forhåbentligt kan resultere i over 9 hjørnespark. 
Bet365 tilbyder 1,72 i odds til over 9 hjørnespark. 

Kilder: Sporx - Mackolik - Transfermarkt - Webaslan - BeInsports - Fotomac

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback