18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Fulham - Wolverhampton Wanderers: Over 2,5 Mål

Match center
9. april 2021 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
Craven Cottage    Jonathan Moss
6. apr. 2021 kl. 16:23 (Opdateret 9. apr. 2021 kl. 22:54) 06/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (12)

I runde 31. tager Fulham imod Wolves på Craven Cottage. En kamp, som på papiret ligner en kedelig fredags kamp, men som jeg tror vil blive meget seværdig, og med chancer for mål, når Fulham skal frem over stepperne.

Chance (Over-Under): 40-60%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert: 0-1
888sport Spil nu hos 888sport
Det taler for
 • Wolves er lidt udfordret i bagkæden, hvor de har bl.a. Boly, Marcal og Johnny ude.
 • Offensivt så fik både Fulham og Wolves gang i deres frontløber. Mitrovic scorede mod Aston Villa, og Fabio Silva lavede et flot mål mod West Ham. At de to kan gå ind til dette opgør med selvtillid, kan gøre en forskel, og hvis de får chancen, så har de mere tro på at de kan sætte den ind. Angribere scoringer har i hvert fald hvert problemet for begge hold i denne sæson.
 • Wolves kan i dette opgør gør brug af Neto, Podence og Traore, hvor de har super meget fart, som kan gøre ondt på Fulham. Jeg tror omstillingerne kan være et rigtig giftigt våden for gæsterne i dette opgør.
 • Fulham skal fremad og få point, de kan ikke i min optik, nøjes med et X. Newcastle kan sagtens få point i deres kamp mod Burnley, og derfor skal Fulham, op og skabe noget, hvilket vil give Wolves chancer på de nævnte omstillinger, men også muligheder for at Fulham kan score på et Wolves mandskab, som ikke kører for tiden.
 • Wolves har lukket 9 mål ind i deres seneste 5 kampe, og i kampen mod West Ham, var det rystende, hvor nemt West Ham kom til chancer. Tager Wolves samme løse forsvarsspil med ind til dette opgør, skal Fulham nok få deres chancer.
 • Rammer vi en slutfase hvor der står 1-1, så tror jeg ikke vi kommer til at se to hold der stiller sig ned. Ingen af de to mandskaber kan bruge et X til noget, og derfor tror jeg vi får to mandskaber der vil gå efter sejren, fremfor at forsvar det ene point.
Hold øje med
 • Fulham har et godt defensivt fundament, og har står samtidigt godt i kæderne. Det betyder også at de sjældent får det offensive fodbold til at blomstre, men spiller meget målfattige kampe. 20 ud af 31 kampe er gået under linjen, og det er der en god grund til, hvis man kigger på næste pointe.
 • Offensivt har Fulham scoret blot 24 mål i 31 kampe, og deres topscorer er Reid med 5 mål, hvilket ikke er prangende. Fulham's helt store problem denne sæson har været at lave mål, og jeg kan godt være nervøs for, om de kan få det til at lade sig gøre mod Wolves.
 • Wolves er ikke meget bedre end Fulham, hvad angår den offensive afdeling. Wolves har kun scoret 30 mål i 30 kampe, og i min optik, er de meget overladt til individuelle præstationer, hvor enten Traore, Neto eller Podence skal skabe noget på egen hånd, for de er ligesom Fulham meget optaget af, at spille med lav risiko.
 • Kampen kan godt gå hen og blive en låst forestilling, hvis ikke det første mål kommer relativt hurtigt. Fulham har alvorligt brug for point i bunden, og i de to næste runder venter Arsenal og Chelsea, hvilket ikke bliver nemme opgaver. Derfor kunne jeg godt være nervøs for at begge hold vil bruge starten på at se hinanden an, og det vil give en målfattig forestilling.
Oddsmarked

Oddset på over 2,5 mål startede i de 2,45 de fleste steder, og ligger nu i 2,60 hos flere spillesteder, som jeg synes er spilbart. 
På papiret ligner det en kedelige et måls kamp, med en masse nærkampe, men jeg synes, som sagt der er flere ting der kan pege ind i en målrig affærde. 

Skulle jeg pege på en vinder i dette opgør, ville jeg kigge Fulham's vej, men efter deres nedsmeltning i sidste runde mod Aston Villa, kunne jeg godt være nervøs for, hvordan de håndtere den skuffelse, så derfor er jeg gået på over-spillet. 

Holdene:

Fulham:

Gjorde det super fornuftigt i sidste runde mod Aston Villa, men på 9 min, lukkede de 3 mål ind i slutfasen på kampen, og lavede nogle graverende fejl i defensiven, som kostede. 
Umiddelbart tror jeg de vil starte i samme formation, som mod Aston Villa, og ift. de startende elleve, så kunne jeg godt forestille mig at Lookman ikke var med, eftersom han gik ud i starten af 2.halvleg, med noget der lignede en muskelskade. Scott Parker var ude at kommentere det, og han lød ikke særlig positiv. Men udover en mulig skade til Lookman, så kan Fulham stille med stort set alle mand klar. 

Wolves:

Havde i sidste runde Podence (fast mand 19 kampe 3 mål) med igen, efter han har været ude med en skade, og han er også i spil til dette opgør. Det samme tænker jeg om Moutinho (fast mand 27 kampe 1 mål), som kom skadet hjem fra landskampspause, og er i spil til dette opgør, dog stadig i den tvivlsomme kategori. 

Willy Boly (fast mand 17 kampe 1 mål) skulle have været i spil til kampen mod West Ham, men han er testet positiv for Corona og ham må gæsterne undervære igen i dette opgør. Det samme gælder Jonny (reserve 7 kampe) som har pådraget sig en knæskade. 
Jimenez (fast mand 10 kampe 4 mål) og Marcal (fast/reserve 12 kampe) er fortsat ude. 

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback