18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
22. november 2020 kl. 13:00 - Fodbold, England - Premier League
Craven Cottage    Andy Madley
20. nov. 2020 kl. 17:20 (Opdateret 22. nov. 2020 kl. 14:54) 20/11
329
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (8)

Everton har til dette opgør deres 3 esser i front, og det kan være tungen på vægtskålen i denne

Chance (1-X-2): 24-21-55%
Betvalue: 106,70%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 2-3
888sport Spil nu hos 888sport
Det taler for
 • Everton har deres front trio samlet igen, og det kan meget vel gå hen og blive det der afgører kampen. 12 mål over de første 8 kampe, er super imponerende, og det virker til de 3 har en rigtig god fornemmelse for hinanden. Hvor de hver især også kan bidrage med noget unikt.
 • Fulham har et ret nyt forsvar, hvor vi til dette opgør højest sandsynligt kommer til at se Andersen og Adarabioyo udgøre midterforsvaret. Jeg er spændt på om de to kan holde Calvert-Lewin eller Richarlison fra store chancer.
 • Fulham er et lidt utraditionelt oprykker hold, og er ofte mere på bolden end deres modstandere. Dette passer rigtig fint til Everton, som på den måde får muligheden for at kører omstilinger, og ej heller kommer til at stå overfor et 10 mands forsvar.
 • Fulham er et af de mest gavmilde hold ift. xGA, hvor Fulham har 12.1 og lukket 15 mål ind i de første 8 kampe. Fulham er også et meget nyt hold, og det kan give udfordringer, især defensivt.
 • Landskampspausen har været god for Everton, man har fået Richarlison hjem med selvtillid i rygsækken efter han scorede for Brasilien, det samme gjorde Calvert-Lewin og Rodriguez for deres respektive landshold.
 • Everton er pisket til at få point på kontoen igen, hvis de vil blande sig i topstriden, 4 kampe og kun 1 point er bestemt ikke godkendt, og jeg kunne sagtens forestille mig at Ancelotti ville skifte offensivt ud, og jagte en sejer imodsætning til Fulham, som vil overlade initiativet mere til Everton, jo længere kampen skrider frem.
 • Fulham har offensivt meget få ting at skyde med, og jeg har svært ved at se den røde tråd i deres offensive spil. Det virker meget op til individuelle præstationer, og selvom man har en stor mand i front med Mitrovic, så synes jeg ikke man får brugt ham som den rigtige boksspiller han er.
Hold øje med
 • Fulham har i deres seneste kampe mod West Ham, WBA, Crystal Palace og Sheffield vist meget bedre figur end de ellers lagde ud med, og jeg er knap så nervøse på Fulham's vegne som jeg var da de startede sæsonen.
 • Everton har været dårligt kørende i deres seneste 3 kampe, og mod Man. Utd. i sidste runde, samt kampen mod Newcastle i forrige runde, tabte de fuldt fortjent, og man kunne i den grad se at de er presset på bredden. Hvor spillere som Bernard og Iwobi ikke har den samme klasse som Richarlison.
 • Everton har et xGA på 9,9 og lukket 14 mål ind på 8 kampe, det er ikke synderligt imponerende, og jeg er bestemt heller ikke tryg ved at Everton har Pickford mellem stængerne. Han har til tider set mere end usikker ud.
 • Fulham kan tillade sig at stille sig længere tilbage, og overlade spillet til Everton. Kigger vi før kampen tror jeg gerne Fulham vil sælge dette opgør for 1 point, og det kan blive strategien jo længere vi kommer hen i kampen. Hvor jeg ikke tror Fulham vil jagte et sejersmål, hvilket kan give os en låst kamp, uden de store chancer.
Oddsmarked

Oddset startede i odds 1,80, og har bevægede sig mellem de 1,85 til de nu 1,94, som jeg synes er spilbar. Fulham kunne godt gå defensivt ind til dette opgør, og det kan måske også fører til en kamp med få mål. 
Hvis man er til et målfattigt opgør, som jeg bestemt ikke ser som værende utænkeligt så er odds 2,10 på under 2,5 hos bet365. 

Holdene:

Fulham kommer højest til at stille op i en 4-3-3, men en formation der hurtigt kan komme til at hede 4-5-1, mit bud på start 11'eren er:

Areola,- Aina, Andersen, Adarabioyo, Robinson, - Anguissa, Reed, Cairney, - Decordova-Reid, Mitrovic, Lookman

Fulham er uden Lemina som er sat som værende tvivlsom, men derudover har de ikke nogle afgørende mangler. 

Everton stiller op i en mere traditionel 4-3-3, med følgende start 11-er: 

Pickford - Godfrey, Keane, Mina, Digne - Doucoure, Allan, Gomes -  Rodriguez, Calvert-Lewin, Richarlison

Everton har deres front trio samlet igen, og det kan meget vel gå hen og blive det der afgøre kampen. Til dette opgør er Seamus Coleman ude, og han bliver erstattet af Godfrey, som jeg er meget spændt på at se. 
Der har været snak om Allan værende tvivlsom, men han spillede 90 min mod Venezuela, så jeg tænker han er klar til dette opgør. 

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback