18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Francesco Patera - Domenico Valentino: 2

25. oktober 2019 kl. 22:00 - Boksning, International | mix
25. okt. 2019 kl. 01:12 (Opdateret 25. okt. 2019 kl. 23:12) 25/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)

EBU-titelkamp på letvægt. Main event i Milano.

Chance (1-X-2): 80-4-16%
Betvalue: 120,00%
Spilbar ned til odds: 6,25
Rigtig/forkert: Patera w/ UD 12/12
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Valentino havde en glorværdig amatørkarriere. Solide Patera er et stort step up med sit pres og output, men han er blevet udbokset på europæisk niveau, så det kan ikke udelukkes, at Valentino på hjemmebane overrasker med sin teknik og snilde.
Det taler for
 • Valentino havde en stor amatørkarriere. Han deltog ved tre OL og tog medaljer ved fem VM.
 • Valentino har sejre over de nuværende verdensmestre Ramirez og Taylor fra amatørrækkerne.
 • Valentino har stor teknik og intelligens. Han er en rigtig spoiler, som er svær at se godt ud mod.
 • Valentino har prøvet at gå ti runder som professionel. Derudover havde han stor succes ved WBS, der minder mere om en slåskamp end point fighting.
 • Valentino bokser på hjemmebane, så det er meget muligt, at eventuelle tætte runder går til ham.
 • Patera er ikke nogen worldbeater. Han er god, men han har flere nederlag på europæisk niveau.
Hold øje med
 • Patera udvikler sig stadig for hver kamp, mens Valentino sandsynligvis er lidt forbi sin prime.
 • Patera har langt mere erfaring som professionel. Han er vant til at slås frem for at score point.
 • Patera bokser rimeligt aggressivt og har en høj arbejdsrate, hvilket kan give ham tætte runder.
 • Patera havde Ritson lidt i problemer. Han er en større puncher, end hans rekordliste indikerer.
 • Valentino er aldeles uprøvet som professionel. Dette er uden tvivl et stort step up i modstand.
 • Valentino har ikke stor power, selvom det hører med, at han foretrækker at forblive bevægelig.

Odds

OBS: Foruden Betfair Sportsbook finder jeg værdi på dette spil hos Bet365 og Bwin.

Domenico Valentino er enorm underdog overalt på markedet. 888Sport og Unibet giver 5,50 på en italiensk sejr, Bethard giver 5,65, Bet365 og Bwin giver 7,00, mens Betfair Sportsbook giver 7,50.

Der er ikke nogen garanti for, at man bryder igennem som professionel, selvom man har haft en flot amatørkarriere. Det er en noget anderledes sport, når man kun bokser tre runder med hjelm og store handsker. Groft sagt handler amatørsporten om at score point, mens de professionelle rækker byder på slåskampe. Det er langt fra alle pugilister, som kan holde til brutaliteten over tolv runder. Når dette er sagt, så tæller boksehistorien uendelige eksempler på store navne, der fik deres uddannelse i de ubetalte rækker: Ali, Frazier, Foreman, Leonard, Holyfield, Jones, De la Hoya, Klitschko, Khan og Ward for bare at nævne nogle stykker. Hvis man ser på forskellige pound-for-pound-lister i dag, så er de også fulde af boksere, som har sublime amatørkarrierer bag sig: Lomachenko, Usyk, Crawford, Golovkin, Joshua, Spence, Garcia, Russell og Beterbiev.

Det er ikke fordi, at Valentino er sportens næste superstjerne. Han lagde med stor sandsynlighed sine bedste år i amatørrækkerne. Derudover er det tvivlsomt, om hans stil egner sig til højeste niveau, da han er en spoiler uden stor power. Når dette er sagt, så har italieneren været blandt de bedste ubetalte boksere i mere end et årti, så det er ikke til at sige, hvor langt han kan komme. Hans sejre over verdensmestre som Aydin, Pedraza, Ramirez og Taylor viser, at han besidder stor intelligens og teknik. Jeg ved ikke, hvad man kan forvente sig af ham. Han er stadig uprøvet som professionel. Måske kommer dette step up simpelthen for tidligt. Patera er ikke en worldbeater, men han er en god fighter, der er blandt de bedste på den europæiske scene. Det er et langskud, når der er så meget, som vi ikke ved, men jeg synes, at bookmakerne undervurderer, hvem de har med at gøre. Det er et forsøg værd.

Francesco Patera

Belgien
26 år (23. april 1993)
22-3, 8 KO
Ortodoks
Højde: 173 cm.
Rækkevidde: 175 cm.
Vægt: 61 kg.

Francesco Patera er EBU-mester på letvægt. Han er tidligere WBC Mediterranean-mester på samme vægt. Han har bl.a. besejret Edis Tatli, Lewis Ritson, Marvin Petit og Paul Hyland, mens han har tabt til samme Tatli samt Yvan Mendy og Sean Dodd.

Domenico Valentino

Italien
35 år (17. maj 1984)
8-0, 1 KO
Ortodoks
Højde: 173 cm.
Rækkevidde: -
Vægt: 61 kg.

Domenico Valentino er italiensk mester på letvægt. Han har bl.a. besejret Benoit Manno, men han er stadig fuldstændig uprøvet som professionel. Han havde en fantastisk amatørkarriere, hvor han deltog ved tre OL og vandt medaljer ved fem verdensmesterskaber. Her slog han bl.a. Selcuk Aydin, Yakup Kilic, Robson Conceição, Jose Pedraza, Jose Carlos Ramirez, Josh Taylor og Albert Selimov, mens han bl.a. tabte til samme Conceição samt Frankie Gavin, Yordenis Ugas, Vasyl Lomachenko, Yasnier Toledo, Charly Suarez og Joe Cordina.

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback