18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Fortuna Duesseldorf - Borussia Dortmund: Dortmund vinder til nul

Match center
13. juni 2020 kl. 15:30 - Fodbold, Tyskland - 1. Bundesliga
Esprit Arena    Sascha Stegemann
8. jun. 2020 kl. 21:30 (Opdateret 13. jun. 2020 kl. 17:49) 08/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)
Chance: 40%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Alle gode gange to

Efter i forrige runde at have misset gevinst på selvsamme spil på et lidt tyndt straffespark, hvor Dortmund ude mødte bundproppen Paderborn, finder jeg det værd ikke desto mindre at give idéen endnu et skud. Denne gang ude mod Düsseldorf; endnu et bundhold, der tilmed har det endnu sværere imod Bundesligaens bedste. I det omvendte opgør, kørte Dortmund Düsseldorf over med 5-0. Jeg tager altså anden chance på, at det bliver alle gode gange to i Dortmunds favør.

Det taler for spillet

 • I indeværende sæson har Düsseldorf stadig til gode at score imod hold fra den nuværende top 3 i Bundesligaen. Mod topholdene har man rent ud sagt haft det svært. Indtil videre er det blevet til et 04 og et 0-3-nederlag til henholdsvis Bayern München og RB Leipzig.
 • Ligeledes endte det omvendte opgør i en regulær afklapsning: 50 til Dortmund i en kamp, hvor Düsseldorf kun tilspillede sig 0.1 xG. På udebane mod Bayern gik man fra banen med præcis samme sæk.
 • Dortmund har holdt nullet i 7 ud af 11 deres seneste opgør, svarende til 63%. Efter coronapausen har man nærmere bestemt holdt Schalke (hjemme, 40), Wolfsburg (ude, 2-0) og Hertha Berlin (hjemme, 1-0) fra fadet. Efter Bundesligaen er blevet genoptaget har Dortmund kun lukket 2 mål ind i løbet af 5 kampe. Målt på expected goals har defensiven set tilsvarende solid ud. Efter de 5 første runder snitter man 0,68 xG imod.
 • Offensivt er Dortmund kommet ligeledes godt i gang med 13 kasser i 5 kampe. Især er det værd at bemærke, hvordan Jadon Sancho kom i gang i udekampen mod Paderborn, hvor han nettede 3 gange.

Hold øje med

 • Düsseldorf er kommet solidt fra start ovenpå coronapausen. Ud af 5 kampe er det blevet til 3 uafgjorte, 1 sejr og 1 nederlag (50 til Bayern). I 3 af kampene har man nettet 2 gange, seneste hjemme mod Hoffenheim i sidste runde.
 • I denne sæson er Düsseldorf kun gået fra hjemmebanen uden at score i 4 ud af 15 hjemmekampe, svarende til 27%.
 • I det store hele har Dortmund vundet 40 % af deres kampe denne sæson til nul. På udebane hedder statikken 20 % (3 ud af 15). Det kunne selvsagt være bedre, men det indebærer dog udekampene mod Mainz (40) og Werder Bremen (2-0), der pt. ligger på hver sin side af Düsseldorf i den tunge ende af tabellen. Sidst mod Paderborn skulle det have været én mere. Man har dertil holdt buret rent i endnu en udekamp, altså i alt 4 ud af 14 for sæsonen, svarende til 27%.
 • Som sagt, spillet glippede sidste gang og kan gøre det igen. Hvor Paderborn havde en stærk historik i forhold til at score mod topholdene, men syntes i scoringskrise, er situationen med Düsseldorf den omvendte. De har ikke kunnet score mod de bedste, men de har til gengæld inden problemer med at finde nettet i øjeblikket.

Holdnyt

Düsseldorf: Hjemmeholdet må undvære defensive midtbanemand og anfører, Adam Bodzek, der har karantæne. Den umiddelbare erstatning, Marcel Sobottka, var i sidste uge ude med en ankelskade. Det er tvivlsomt, hvorvidt han vil være tilgengængelig til opgøret her. Derudover er det stadig andenmålman, Florian Kastenmeier, der vogter buret med Zack Steffen ude for sæsonen.

Bud på startopstilling:

Dortmund: Efter at have siddet ude et par kampe er den unge angrebskomet, Erling Haaland, tvivlsom til kampen her. Marco Reus er stadig ude, ligesom midtbanespiller Mahmoud Dahoud (rotation) også er skadet. Til gengæld kan gæsterne glæde sig over at have Axel Witsel tilbage i fuld vigør. Mats Hummels, der i sidste runde sad over med karantæne, er ligeledes tilbage til dette opgør, hvilket dog nok desværre – set med danske øjne – betyder at Thomas Delaney glider ud af startopstillingen.

Bud på startopstilling (3-4-3): Roman Bürki – Łukasz Piszczek, Mats Hummels, Manuel Akanji – Achraf Hakimi, Axel Witsel, Emre Can, Raphaël Guerreiro – Jadon Sancho, Julian Brandt, Thorgan Hazard.

Kilder

bold.dk, soccerstats, transfermarkt, fbref samt bundesliga.com

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback