Annonce
Annonce 888
Annonce
Annonce

Først afskedigede manager i Premier League: Sean Dyche: 1

15. september 2018 kl. 00:00 - Fodbold, England - Premier League
3. sep. 2018 kl. 15:59 (Opdateret 3. sep. 2018 kl. 16:30) 03/09
Kommentarer (2)

Kedelig stime kan sætte Burnleys træner under pres

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 6-0-94%
Betvalue: 156,00%
Spilbar ned til odds: 16,67
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

Det taler for:
- Dyche er presset efter 4 nederlag i 5 kampe, og én uafgjort i Europa League, hvor man ikke opnåede kvalifikation. Her røg man ud til Olympiakos og de mange kampe tærede på kræfterne.  
- Burnley lukker mange mål ind for tiden (målscore 3-9 i Premier League)
- Burnley spiller umotiveret og var senest uden gnist mod Manchester United, hvor man forsøgte med lange halvhjertede bolde op på Wood. Det slid og slæb, som før gav Burnley point, ser ud til ikke helt at være til stede for tiden.
- Burnley's spilkoncept er enten: Giv bolden til aldrende Lennon eller forsøg med lange bolde til Chris Wood eller Vokes/Barnes. En taktik der er nem at gennemskue. 

Det taler imod:
- Dyche har siddet i sædet siden 2012 og er blevet på posten til trods for nedrykning før. Tidligere har Dyche ført Burnley to gange op i premier League. Han er en rigtig klub-mand.
- Største kandidat til fyringen er formentlig Pellegrini i West Ham, som har tabt samtlige kampe i Premier League til trods for en masse ny-indkøb til hans offensive spilkoncept. De har ydermere en semi-svær kalender forude, som måske kan presse de excentriske ejere til en hurtig fyring. 
- En række nederlag til Cardiff, Southampton og Man Utd kan give nye stor-kandidater.

De naturlige kandidater til første fyring er: 
Mourinho: (Man Utd: 2-0-2) odds 3.5 - Dog er presset røget lidt af igen. Man har tidligere givet sløje Van Gaal ekstremt lang snor, og fansne ser ikke ud til at vende sig mod Mourinho men mod CEO Ed Woodward. 
Pellegrini (West Ham: 0-0-4) - odds 5 - Sidst i Premier League, han har fint materiale.
Neil Warnock (Cardiff: 0-2-2) - odds 7 - Svært materiale at arbejde med. 
Mark Hughes (Southampton: 1-1-2) - odds 7 - Soton er trods alt nr 12 lige pt.
Benitez (Newcastle: 0-1-3) - odds 10 - Svært materiale, formentlig længere snor pga dette.
David Wagner (Huddersfield: 0-2-2) - Forventede resultater for et hold som Huddersfield. 

Den vigtigste faktor skal i dette spil formentlig findes andetsteds: Nemlig om Pellegrini kan holde fanden for døren i West Ham. Kan han få gang i resultaterne mod Everton (U), Chelsea (H), Macclesfield (H), Manchester United (H) kan han igen få snor. Især lokalopgøret mod Chelsea må forventes at have en enten/eller effekt. 

Andre bookmakere: Unibet / 888sport odds 21. 

Jeg mener iøvrigt også at der er værdi at hente ved odds 5 på Pellegrini som først fyrede træner. Jeg vil vurdere at der mindst er 25% chance for at han ryger først, som tingene ser ud pt (3. september)

OBS: Jeg er ikke vant til at sætte CV på denne slags vinder-spil, så det kan være at CV ændres et par procent-points, hvis andre tippere herinde har fornuftige inputs til at sætte den ned/op.

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud
Feedback