18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Fenerbahce - Ankaragucu: 1 (0-1)

Match center
18. januar 2021 kl. 17:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Sukru Saracoglu Stadi
10. jan. 2021 kl. 13:21 (Opdateret 18. jan. 2021 kl. 18:59) 10/01
426
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 53-19-28%
Betvalue: 109,18%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 3-1
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint

Fenerbahce med tanket selvtillid kan vinde stort. 
Det er syv år siden Fenerbahce sidst har vundet mesterskabet, hvilket kan betegnes som lang tid i en liga som Süper Lig, hvor mesterskabet generelt skifter hænder mellem Istanbul klubberne. Derfor har presset været enormt på Fenerbahce, der har handlet stort ind ved sæsonstart og skabt en trup med mange profiler på samtlige positioner. Ankaragücü har gravet sig op fra en sidsteplads og ser ud til at kunne kæmpe om overlevelse, men Fenerbahce bør vinde denne kamp uden de helt store udfordringer. 

Det taler for spillet: 

 • Fenerbahce er kommet helskindet igennem et svært kampprogram, hvor de bl.a. har vundet over Basaksehir og Alanyaspor. Det giver ikke mindst en selvtillid, man uden tvivl kommer til at få glæde af mod letvægtsmodstandere som Ankaragücü. 
 • Selvom Fenerbahce har handlet stort ind ved sæsonstart, har de både været ramt af Covid, skader og karantæner, hvilket har givet bump på vejen, men det ser ud til at man igen nærmer sig et fuldt kampklar mandskab. 
 • Fenerbahce har i snit scoret to mål pr. kamp i ligaen. Mod svage modstandere som Genclerbirligi, Kasimpasa og Denizlispor har man vundet med handicap og generelt haft lettere ved at skabe målchancer. 
 • Ankaragücüs største svaghed er deres bagkæde, særligt deres backs. Både højrebacken Cankaya og venstrebacken Turan viser mange svagheder mod hold, der har driblestærke kantspillere. 
 • Fenerbahce er i den forlængelse dét hold i ligaen, som bruger kanterne mest aktivt og har succes med det. 

Hold øje med: 

 • Ankaragücü har taget sig sammen og er begyndt at få gode resultater. De fik ellers en meget skidt start, men har i de sidste 7 kampe skrabet hele 13 point sammen. De giver dem en placering som nr. 19 med 15 point. 
 • Fenerbahce har haft ualmindeligt meget held med sig i nogle af de seneste kampe. De vandt over Basaksehir med dommerhjælp, som kan gå i historiebøgerne (dommeren har ikke fået tildelt flere kampe siden) og vandt over Alanyaspor, hvor de havde en bolbesiddelse på sølle 29%. 
 • Hos Ankaragücü er der enkelte offensive profiler, som kan gøre livet surt for et Fenerbahce mandskab, der gerne vil placere sig højt på modstandernes banehalvdel. Lobzhanidze og Børven har været formidable for Ankaragücü på det sidste. 
 • Ankaragücü vil nok stille sig defensivt og satse på kontraangreb. Det kan måske blive svært for Fenerbahce at åbne op, da de i seneste uger har brugt en lav boldbesiddelsesprocent som taktik. 

Forventet startopstilling Fenerbahce: Bayindir - Sangare - Aziz - Tisserand - Caner - Gustavo - Tufan - Pelkas - Thiam - Valencia - Samatta

Forventet startopstilling Ankaragücü: Friedrich - Cankaya - Sarlija - Dikmen - Turan - Voca - Lukasik - Lobzhanidze - Paintsil - Børven - Bolingi.

Oddsmarked

I skrivende stund er det kun muligt at benytte Cashpoint som udbyder. En handicap sejr til Fenerbahce kan fås til odds 2,06, hvilket virker ret fint taget i betragtning af at Fenerbahce mere eller mindre kan benytte samtlige spillere i truppen. Fenerbahce har stadig ikke spillet sin udekamp mod Erzurumspor, hvorfor oddset kan blive påvirket alt efter udfaldet, eller om der bliver tilføjet nye skader. 

Kilder: Sporx - Mackolik - BeInsports - Transfermarkt - Fanatik - Fotomac

 • Markeds-leder på store ligaer
 • Stabile odds
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback