18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Nordsjælland - Randers: Over 2,5 Mål

Match center
19. oktober 2020 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Right To Dream Park    Benjamin Willaume-Jantzen
13. okt. 2020 kl. 12:52 (Opdateret 19. okt. 2020 kl. 20:51) 13/10
327
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

FC Nordsjælland tager hjemme imod Randers i denne 5.runde af Superligaen efter en landskampspause. Jeg har kigget på hvordan de to hold står til hinanden, og sammenholdt med xG og xGA syntes jeg der er værdi i spillet over 2,5 mål.

Chance (Over-Under): 63-37%
Betvalue: 107,10%
Spilbar ned til odds: 1,59
Rigtig/forkert: 1-0
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • FC Nordsjælland har i min optik et meget offensivt udtryk i deres hold, og med nogle super spændende spillere i Kamal Deen Sulemana og Diomande tror jeg de kan gøre rigtig ondt på et Randers mandskab som har en xGA på 5,5 (1,28 mod Horsens, 0,47 mod AGF som var en mand i undertal efter få minutter og 1,73 mod FCM). Jeg ser store chancer for at vi kommer til at se FCN få gode arbejdsbetingelser.
 • FC Nordsjælland har et xGF på 5,1 og xGA på 7,2. I de kampe jeg har set med FCN har modstanderne også haft relativt nemt ved, at komme til chancer, og de har i alle deres 5 kampe i denne sæson lukkede mål ind. Et Randers hold der kommer frem til mange chancer og har en xGF på 7,4 (højeste i Superligaen efter 4 runder) og det hold der har flest skud i ligaen og skaber næst flest chancer.
 • Det seneste indbyrdes opgør endte 3-0 til FCN med en xG scorer på 2,09-0,48. Der er sket rigtig meget med de to hold siden. Jeg syntes dog stadigvæk at FCN's og Flemming Pedersens stil passer godt til at drille en Randers bagkæde, som ikke har fået meget fart ind i bagkæden siden det seneste indbyrdes opgør.
 • Randers seneste kamp mod Brøndby illustrerede meget godt min pointe ovenover, hvor Brøndby fik nogle store omstillingschancer, og nok også skulle have scoret mere end de 2 de fik lavet. Lindstrøm og Uhre's fart gjorde i den grad ondt på Randers når de tabte bolden, jeg kunne ikke forestille mig at FCN's hurtige folk gjorde mindre ondt.
 • Randers burde have en klar fordel på dødbolde, hvor de har nogle gode folk som kan være en udfordring for de unge FCN spillere. FCN har lukket mål ind på indlæg i alle deres forgående kampe og mod OB og Brøndby lukkede de mål ind på hjørnespark. Her ser jeg en stor mulighed for Randers som de skal forfølge.
 • Begge hold har været i gang med pokalturneringen og fået sejre med 4-1 og 5-1, jeg tillægger ikke de sejre stor betydning, men jeg ser det som positivt at de ikke har været uden nogen kampe i pausen, som flere af de andre hold. At de to hold så har fået gang i målscoringen og deres offensive spillere går ind til kampen med et mål i bagagen kan ikke være negativt.
Hold øje med
 • Randers har netop mistet deres største profil i Emil Riis, og hvem målene skal komme fra kan jeg være nervøs for. Kamara har grebet chancen i min optik, men jeg kan have min tvivl om de har kvaliteterne til at udnytte de chancer der vil komme i denne kamp.
 • Begge hold kommer ovenpå en landskampspause, og skal måske lige se hinanden an. Hvis det bliver scenariet at vi skal langt hen i opgøret før kampen bliver åbnet op bliver det svært at nå de 3 mål.
 • Kampen er allerede ret vigtig, da det er to direkte konkurrent til top 6. Det kan betyde at vi måske ser to hold der vil overlade initiativet til modparten eftersom man ikke vil risikere at komme væk fra den vigtige top 6, og 1 point er ikke skidt især ikke for Randers, som jeg godt kunne forestille mig ville stå med en lav kæde, og være tilfredse med status quo.
Oddsmarked

Dette spil er startet i de 1,63 og har så bevægede sig i det lag 1,61 - 1,70.
Man kunne eventuelt kombinere BTS og over 2 til odds 1,90 hos bet365.

Jeg har dog valgt at holde mig ved dette spil. 

Min CV er udregnet efter inspiration fra en anden bruger herinde (Fønix) hvor jeg faktisk er endt på en højere CV (66%) end jeg selv var komfortabel med, så jeg kottede et par procent af, så derfor endte jeg på de 63%.

Holdene:

De to hold har ingen karantæner.

En interessant tilføjelse er der kommet til FCN i form af den tidligere PL spiller Johan Djourou. Jeg tror dog ikke han går direkte ind i startopstillingen.

FCN havde også Kamal Deen Sulemana afsted under landskampspausen, og han fik spilletid i begge Gahna's kampe. Jeg tror dog ikke det medfører at han vil blive sparet til dette opgør, da han i begge kampe ikke fik meget mere end 30 min. 

Randers på den anden side har nogle tvivlsomme i Kallesøe og Piesinger. Kallesøe gik ud i opgøret mod Brøndby, og Piesinger var ude med en skade i selvsamme opgør, og de var ikke med i Randers seneste pokal kamp.

Randers har netop lejet Bassala Sambou i Fortuna Sittard, en mand med sin fodbold opdragelse i Everton, som også scorede i pokalen. Han kunne måske aspirere til startopstillingen. 

Kilder

twitter

sinceawin 

randers + fcn hjemmesider 

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback