18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : FC Nordsjælland - Juventus

Infokamp
Match center
23. oktober 2012 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Parken
22. okt. 2012 kl. 19:17 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 22/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Efter 0-2 i Shakhtar Donetsk og 0-4 hjemme mod Chelsea, er det nu ved at være sidste udkald for FC Nordsjællands Champions League-drømme.

Man får besøg af Juventus, der efter uafgjorte kampe mod både Shakhtar og Chelsea, kun har to point på kontoen i gruppespillet. Med andre ord skal italienerne have tre point på kontoen hvis Chelsea og Shakhtar ikke skal stikke for meget af.

I weekenden vandt Juventus 2-0 over Napoli i en topkamp mellem nr. 1 og 2 i ligaen. FC Nordsjælland vandt ret overkommeligt 3-0 over et tamt Silkeborg-mandskab i fredags.

FCN står overfor en meget stor opgave, men meget tyder på at man vil forsøge sig med samme fremgangsmåde som i de to foregående CL-kampe - til trods for at det indtil videre har kastet 0 point og en målscore på 0-6 af sig.

Juventus vil formentlig komme i en stærk opstilling, men med alternative folk på wingback-pladserne i 3-5-2-systemet; de to foretrukne er nemlig ikke med. Angrebet har været udsat for en del kritik på det seneste (ligesom centerforsvarer Bonucci; her kunne måske være en mulighed for FCN) og Juve mangler i høj grad en decideret goalgetter. Det kunne ligne en kamp for Nicklas Bendtner, men formentlig blot som indskifter (og nok kun hvis Juve fører komfortabelt).

Midtbanen er italienernes absolutte force. Ikke kun Pirlos millimeterpræcise afleveringer, men også Arturo Vidals løbemønstre og Marchisios arbejdsraseri bliver vitalt for FC Nordsjælland at dæmme op for.

Hvad mener I? Har FCN en reel chance for at overraske?

ODDS

1: 9,75 - Danbook

X: 5,09 - Betfair

2: 1,40 - Scandic

Over 2,5 mål: 1,87 - PartyBets

Under 2,5 mål: 2,01 - Betsson

TRUPNYT

FC Nordsjælland har kun Sise ude og Kasper Hjulmand råder dermed over en nær komplet trup. Morten Nordstrand kom på tavlen i fredagens kamp mod Silkeborg og det er ikke utænkeligt at han igen får en startplads.

Derudover vil Hjulmand formentlig sværge til en arbejdsom midtbane hvis han nærer håb om at kunne spille op med Juventus' fem-mands ditto.

Bud på opstilling (4-3-3): Hansen - Parkhurst, Okore, Runje, Mtiliga - Stokholm, Christensen, Adu - Lorentzen, Nordstrand, John

Hos Juventus er følgende ude: Pepe (kant - 0 kampe i denne sæson), Asamoah (venstrekant/venstre wingback - fast, nyt fravær), Lichtsteiner (højre wingback - fast, nyt fravær).

I forhold til weekendens ligakamp er Juve-truppen forstærket af førstemålmand Buffon (gik også glip af landskampen mod Danmark pga en mindre muskelskade), angriber Vucinic og venstreback De Ceglie (sidstnævnte er dog ikke fast starter).

Men de to ideal wingbacks, Asamoah og Lichtsteiner, er altså ude. En markant bét. Den normale 3-5-2-spillestil kan dog stadig gennemføres, med De Ceglie (eller Chiellini flyttet fra midterforsvaret) til venstre og Isla eller Caceres til højre.

Bud på opstilling (3-5-2): Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - De Ceglie, Vidal, Pirlo, Marchisio, Isla - Giovinco, Vucinic

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback