18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : FC Nordsjælland - FC Midtjylland: 1

Match center
4. december 2011 kl. 14:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Right To Dream Park
Opdateret
1
0
Superligaekspert frem til sommeren 2012. Daniel, 21, journaliststuderende.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 45-28-27%
Betvalue: 105,75%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert:
Betsafe Spil nu hos Betsafe
FCN (nr. 2) versus FCM (nr. 3).

Oddset på 1-tallet, der er faldende, nedjusteres nok yderligere frem mod kampstart.

FCM vandt godt nok 2-3 i søndags i Odense, men intet tydede på spillemæssig fremgang (inden kampen havde FCM ikke vundet i 5 kampe). Både OB og FCM spillede under niveau, om end midtjydernes første mål var flot.

FCM stod meget langt tilbage på banen alle 90 minutter og levede på kontraer, der dog langt hen af vejen var ufarlige.

Midtjydernes taktik bliver sandsynligvis også defensiv mod FCN, der dog (modsat fynboerne) har spillere, der kan åbne et kompakt forsvar.

Formstærke FCN hev en 2-1 sejr hjem i slutminutterne i Silkeborg. Hjemmeholdet pressede ellers nordsjællænderne i 2. halvleg, men sejren var fortjent, da FCN kunne have ført med både to og tre mål inden pausen.

FCM har et kuld tvivlsomme spillere: Izunna Uzochukwu (midtbane - fast, holdet vigtigste spiller), Martin Albrechtsen (midterforsvar - fast), Jonas Borring (wing - fast/reserve), Mads Albæk (midtbane - fast), Tim Janssen (angriber - fast) og Jude Nworu (angriber- reserve).

CV'en er sat med midtjydernes skader in mente. Spiller hovedparten af FCM's spørgsmålstegn (sikkert er det næsten, at Tim Janssen starter ude), nedjusteres 1-tallet med et par procent.

Midterforsvarer Kristian Bak har karantæne, mens højreback Afryie vender tilbage fra skammekrogen.

FCN var uden landsholdsmidterforsvarer Andreas Bjelland i Silkeborg, og han er tvivlsom til denne kamp; ellers bør FCN kunne stille i stærkeste.

Indbyrdes


27/10-2011 FC Nordsjælland FC Midtjylland Landspokalen 1-0

21/08-2011 FC Midtjylland FC Nordsjælland Superligaen 2-1

29/05-2011 FC Nordsjælland FC Midtjylland Superligaen 0-0

22/05-2011 FC Nordsjælland FC Midtjylland Landspokalen 3-2

12/03-2011 FC Midtjylland FC Nordsjælland Superligaen 2-2

23/08-2010 FC Midtjylland FC Nordsjælland Superligaen 4-0

13/05-2010 FC Nordsjælland FC Midtjylland Landspokalen 2-0 (efs.)

01/04-2010 FC Midtjylland FC Nordsjælland Superligaen 1-0

06/12-2009 FC Nordsjælland FC Midtjylland Superligaen 3-0

12/09-2009 FC Midtjylland FC Nordsjælland Superligaen 0-2

Superligaform

FCN V-V-V-T-V

FCM V-T-T-X-X

Forventet kampforløb og bud på resultet

Jeg forventer et Nordsjælland-hold med overvægt i boldbesiddelse, idet FCM nok lægger defensivt ud som mod OB.

FCN vandt seneste indbyrdes opgør 1-0, og eftersom det ikke er barnemad at kreere chancer imod et defensivt FCM-hold, virker samme cifre ikke urealistiske.

FCM-træner Glen Ridersholm mangler sin angriber og topscorer, Tim Janssen, der sandsynligvis starter på bænken. Scorer midtjyderne? Med tanke på FCNs solide defensiv (lukket 13 mål ind i 17 kampe) er det bestemt ikke givet.

Da nordsjællænderne er sikre på at overvintre på 2-pladsen, kunne uafgjort i princippet være et udmærket resultat. Men da FCN spiller på hjemmebane, bør holdet gå efter sejren og forsøge at skabe det afgørende hul ned til FCM og lægge maksimalt pres på FCK. 

FC Nordsjælland

Nummer 2, 34 points 

Ligaens overraskelse FC Nordsjælland har kun tabt een hjemmebanekamp i efteråret. (Hvilket var en svipser mod pointfattige Lyngby (nr 11). FCN skabte en masse, men var uskarpe foran mål). 

Formenkurven er ellers fornem (Silkeborg-FCN 1-2; FCN-SønderjyskE 2-0; HB Køge-FCN 0-2; FCN-Lyngby 0-1, FCK-FCN 1-3. In mente bør man dog også have pokalnederlaget til FCK for halvanden uge siden, hvor FCN tabte 2-0 efter to sene scoringer af københavnerne i en ellers jævnbyrdig match). 

Således er det et FCN-mandskab, der møder op til årets sidste kamp med 4 sejre ud af de sidste 5 Superligakampe. 

Nervepirrende var det dog i sidste runde mod formstærke Silkeborg IF. Kampen skulle hen i de allersidste minutter, inden FCN bragte sig foran 1-2 på mål af Henrik Kildentoft (der i straffesparksfeltet sparkede bolden ind med en kølig inderside til højre for SIF-keeper Lasse Heinze). 

Kampen bar - som alle opgør i den forgangne runde - præg af utilregnelig vind og ditto bold. FC Nordsjælland sad på ALT i første halvleg, skabte en håndfuld 100 % chancer og burde have ført med mere det ene mål ved pausen, som Marc Gundelach scorede efter flot FCN-opspil. 

I 2. halvleg pressede Silkeborg til gengæld hårdt på for en udligning; og kom fortjent tilbage i kampen på et selvmål af Kildentoft, der snittede en tværpasning fra SIF-backen, Christopher Poulsen.

Efter min vurdering var det dog FCN, der spillede bedst i det sidste kvarter, hvor de udover målet skabte to store chancer. 

I efterårssæsonen har FC Nordsjællands største styrke netop været, at holdet vinder de tætte kampe. 

I de forgangne par år var FCN et hold, der kunne slå alle på dagen, men man var også yderst ustabile.

Spillet har dog, fraregnet en lidt famlende sæsonstart, flydt langt hen af vejen i indeværende sæson. FC Nordjælland udråbes faktisk af flere eksperter til at være det bedst spillende hold pt.. Hvilket jeg er helt enig i. 

Succesen skyldes (foruden flot og frækt spil frem af banen) holdets upåklagelige defensiv: Jesper Hansen har stået formiddabelt, og Okore/Bjelland virker til at være ligaens bedste midterforsvar. 

Trupnyt

Skader/tvivlsomme:

Landsholdsspilleren Andreas Bjelland (midterforsvar - fast) spillede ikke mod Silkeborg IF og er tvivlsom til kampen mod FCM. Bliver han ikke klar, står Michael Parkhurst klar som substitut. I så fald en klar svækkelse. 

FC Midtjylland

Nummer 3, 29 points 

Efterårssæsonen, som startede pænt for FC Midtjylland, har været skæmmet af en impotent slutning (OB-FCM 2-3; FCM-AaB 1-3; Silkeborg-FCM 4-1; FCM-SønderjyskE 1-1, Pokalkamp FCN-FCM 1-0; HB Køge-FCM 1-1). 

HB Køge har sin del af æren. De kickstartede FCMs nedafgående formkurve med en reducering i de døende minutter i sidste indbyrdes opgør.  

Men FC Midtjylland vandt som bekendt 2-3 i Odense i seneste Superliga-runde. Kriseramte OB kom til kampen med en sejr i bagagen over Horsens, men fynboerne formåede ingenlunde at bringe den gnist og tænding ind i spillet, som man til dels havde held med to runder tilbage i Horsens. 

Dog var FC Midtjylland ikke meget bedre. De rejste til Fyn med en overraskende defensiv indstilling, og i lange perioder var eneste midtjyske spiller over midten, angriberen Danny Olsen. (Unormalt for et hold, der som regel er boldbesiddende, da truppen rummer flere tekniske genier).

Ikke desto mindre scorede den normale angriber, men på dagen højre-wing, Sylvester Igboun, et flot mål, skabt i kontra-offensiv med hurtige kombinationer. Opspillet afrundede Rilwan Hassan med en fiks hælassist til Igboun.

Midtjyderne kunne dog lige så vel have tabt. Indskiftede Rasmus Falk var millimeter fra bringe fynboerne på sejrskurs i 2. halvleg (10 minutter efter Utakas reducering til 1-1), men bolden reddede FCM-forsvaret på stregen. Det sidste kvarter var ren indianerfodbold, og midtjydernes sejr var næsten lige så tilfældig, som begge holds præstationer var ringe. 

Med andre ord får FCMs sejr over OB ikke undertegnede til at tro på sambabold, pointhøst og tryllerier mod FCN. Det er dog altid et plus at have en sejr i ryggen, og FCM skal også have ros for et solidt presspil (på egen banehalvdel) mod OB. 

Særligt Izunna på den defensiv midtbane er exceptionelt hurtigt på fødderne og dygtig i presspillet og stærk i nærkampene. Desværre for FCM lod han sig udskifte med en skade mod OB. Han er stærkt tvivlsom til FCN-opgøret, hvilket er en klar (!) svækkelse, såfremt han ikke bliver klar. 

Træner Glen Ridersholm vil formentlig stille med en 5-mandsmidtbane organiseret langt tilbage på banen - som mod OB - for at kompensere for holdets skadesproblemer. Og manglen på angribere. 

Trupnyt 

Skader/tvivlsomme: 

Izunna Uzochukwu (midtbane - fast, holdet vigtigste spiller), Martin Albrechtsen (midterforsvar - fast), Jonas Borring (wing - fast/reserve), Mads Albæk (midtbane - fast), Tim Janssen (angriber - fast) og Jude Nworu (angriber - reserve). 

Karantæne: 

Kristian Bak (midterforsvar/back - fast) er i karantæne, mens Kolja Afryie (højre back - fast) vender tilbage fra karantæne.  • Stort udvalg
  • Livebetting i toppen af markedet
  • Højt support-niveau

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet
Søndag 16. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 EM24: Danmark: ender sidst i gruppe C
9,20
Placer Bet
18:00 EM 24: Danmark: Ender 1'er i gruppen
6,50
Placer Bet
18:00 Slovenien - Danmark: 2
1,81
Placer Bet

Kommentarer

Feedback