FC Nordsjælland - FC København: 1

Match center
27. august 2017 kl. 18:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Right To Dream Park    Michael Tykgaard
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (6)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 36-28-36%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,78
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

FC Nordsjælland tager imod FCK i hvad der bedst kan betegnes som en tidlig topkamp hvor det formodede tophold er i krise. Markedet synes ikke rigtig at tage højde for det aspekt og der findes god værdi i en sejr til FCN. Jeg ser det som en meget lige kamp og er faktisk i tvivl om ikke FCN skulle være lille favorit i dette opgør.

FCK var onsdag ude i en opslidende kamp mod Qarabag, hvor de skuffende endte med at ryge ud af champions league og nu må tage til takke med europa league i efteråret. I kampen gik FCK's bedste angriber Santander i stykker og meldes ude de næste 3 måneder.

Derfor skal du spille på FCN:

 • FCN sprudler af selvtillid i øjeblikket og er nummer 1 i ligaen og har kun tabt en kamp, som var mod FCM hvor de tabte 3-4 efter at have været helt ned med 0-4. På hjemmebane har de dog hentet lutter sejre og er 3-0-0
 • FCN har ikke tabt på hjemmebane mod FCK siden 15/4 2013, siden da er der spillet 7 kampe i Farum som har udmøntet sig i 2 vundne og 5 uafgjorte med en målscore på 8-5 i FCN's favør.
 • FCN spiller hurtigt, teknisk fodbold på deres kunstgræs bane og spørgsmålet er om FCK's noget tunge defensiv kan følge med FCN's små teknikere.
 • Særligt FCN's wingbacks kan komme til at give FCK problemer, særligt i FCK's venstre side hvor Bengtson virker langsom og et niveau under hvad han har været tidligere.
 • Santander's skade kan vise at være meget afgørende for FCK, han er deres klart bedste angriber og både Pavlovic samt Sotiriou har ikke vist sig som værende særlig gode til at holde ved bolden og derved hjælpe FCK til at kunne presse spillet længere frem. Hvis FCK ikke kan holde presset på FCN kan det blive en kamp på FCN's præmisser.

Det skal du være opmærksom på:

 • FCK er stadigvæk Danmarks bedste hold målt på internationalt niveau, og de har erfaring i truppen til at kunne overkomme svære situationer, hvilket man så senest i parken mod Sønderjyske sidste weekend.
 • FCK vil have langt flere fans på stadium og det vil nok ikke føles særligt meget som en udebane tur for dem.
 • FCN er et ungt hold og spørgsmålet er om de kan blive ved med at præstere på dette høje niveau det ville ikke være underligt hvis de fik et udfald en gang imellem.
 • FCN solgte Maxsø (forsvar,fast) for et par uger siden og selvom det ikke umiddelbart har givet noget nervøsitet i forsvaret hos FCN så kan det ikke forventes at de kan blive ved med at sælge spillere uden at det får indflydelse på banen.

Oddsudvikling:

Odds faldt fra 3.20 til 3.00 mens jeg skrev analysen og jeg vil vurdere at FCN vil falde yderligere frem mod søndag.

Trupnyt:

FCN mangler stadigvæk Pascal Gregor men udover det er der ingen nævneværdige fravær at rapportere på dette tidspunkt.

FCK er som sagt uden Santander (angriber, fast) Erik Johansson (forsvar,fast) og Tom Høgli (back) derudover vil jeg tro at Rasmus Falk (midtbane, fast) stadigvæk er ude.

 

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback