18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Nordsjaelland - AC Horsens

Infokamp
Match center
19. februar 2020 kl. 18:30 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Right To Dream Park    Mikkel Redder
18. feb. 2020 kl. 16:35 (Opdateret 19. feb. 2020 kl. 20:19) 18/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)
Tre dage efter, kampen skulle have været spillet, forsøger FC Nordsjælland og AC Horsens igen. FCN er på jagt efter top seks, mens Horsens har brug for point i bundstriden
Oddsmarked

FC Nordsjælland er store favoritter hjemme på kunstgræsset, hvor en hjemmesejr blot står i 1,62 hos bwin. Nordicbet tilbyder 4,25 på krydset, mens bet365 er oppe i 5,75 for udesejr.

Det taler for FC Nordsjællad

  • FCN er ekstremt solide hjemme, hvor man ikke lukker mange mål ind
  • Med Kudus og Damsgaard fra start, kan FCN skabe chancer mod selv den mest kompakte defensiv
  • FCN kørte i efteråret Horsens over med 3-0 i den omvendte kamp
  • Horsens har meget lidt at skyde med offensivt

Det taler for Horsens

  • Horsens har et koncept, som for nogle hold er bøvlet at håndtere. Alt satses på dødbolde, hvor Horsens metermæssigt, har meget mere at byde på end FCN
  • Horsens vandt 1-0 senest de gæstede Right To Dream Park

Rundt om holdene

FC Nordsjælland brugte januars transfervindue på at holde fat i profilerne. Ikke mindst Mikkel Damsgaard og Mohammed Kudus var eftertragtede, men begge er stadig i klubben, om end Damsgaard allerede har et sommerskifte til Sampdoria på plads.

Træner Flemming Pedersen arbejder derfor stadig videre med en ekstremt spændende trup, som rummer potentiale ud over alle grænser. Rutinen er til at overse, reelt er det kun keeper Nicolai Larsen og stopperen Kian Hansen der har betragtelig rutine af starterne, men talenterne viser gang på gang, at deres niveau holder.

Hver gang man ser en lille svaghed på Nordsjællands hold, har de en imponerende evne til at trække endnu et nyt navn op af hatten, og talentafdelingen i Farum-klubben er så stærk, at de spillere, der bliver hevet op på Superlige-niveau, altid er klar til opgaven.

Traditionen tro hentede FCN flest point hjemme i efteråret, hvor 17 af 28 point kom i egen hule. Mere uvant var det, at mange point også kom qua en solid defensiv, der i ni kampe blot lukkede syv mål ind, og dermed er FCN faktisk det hold, der har lukket færrest mål ind på egen bane i sæsonen.

Opstarten har budt på rigtig fine resultater, og meldingerne om spillet har også været opløftende. Jeg så selv deres 5-4-nederlag til AGF i regn og bidende kulde, en kamp der ikke fortalte meget om defensiven, men trods alt viste, at der var meget at skyde med offensivt.

Siden har defensiven løftet sig ganske betragteligt, og FCN fremstår som et hold, der er helt klar til et forår, hvor det handler om at klemme sig med i top seks. FCN har lige nu to point op til en placering her.

Horsens kan se langt efter mesterskabsslutspillet, for østjyderne handler denne sæson udelukkende om overlevelse. Tre hold skal ud af Superligaen, så alle fine fornemmelser spillemæssigt kan pakkes væk, foråret bliver én lang overlevelseskamp for bundholdene, heriblandt Horsens

Horsens har i transfervinduet hentet Jannik Pohl permanent, ligesom Oliver Drost er hentet tilbage. Vigtigst var det dog, at man formåede at forlænge lejeaftalen med vigtige Simon Okosun, hvis betydning i Bo Henriksens spilsystem er enorm.

På offensiv-fronten var Horsens nærmest tarvelige i efteråret, hvor man nettede blot 18 gange. Derfor er stopperen Erhan Masovic, med nogen succes, omskolet til angriber i opstarten, og han ser lige nu ud til at stå foran Nicolai Brock-Madsen i kampen om startpladsen i front.

Opstarten har primært budt på nederlag for Horsens, hvis spil ikke har været specielt godt. Defensiven har ikke været specielt tæt, og offensiven har ikke genereret meget, fraregnet 3-1-sejren over 2. divisionsholdet Aarhus Fremad i opstartens spæde start.

Vær opmærksom på, at dette opgør skulle være spillet i søndags, men vejret forhindrede afviklingen af kampen. Nu prøver man så igen tre dage senere, så Horsens har altså to ture til Farum på tre dage i benene. Ikke verdens længste ture, men næppe nogen fordel.

Trupnyt
FCN må se bort fra karantæneramte Ibrahim Sadiq, mens Jonathan Amon fortsat er skadet.

AC Horsens er uden Jannik Pohl, der stadig ikke er kommet sig over sin skade. Peter Nymann var med i weekendens trup, men er ude denne gang med en skade.

Kilder

achorsens.dk, fcn.dk, superliga.dk, sn.dk, hsfo.dk

Kommentarer

Feedback