Annonce

FC Midtjylland - Randers: 1

Match center
1. juni 2017 kl. 20:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
MCH Arena    Mads-Kristoffer Kristoffersen
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (33)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 50-27-23%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Jetbull Spil nu hos Jetbull

Jeg synes godt der kan findes 50% sandsynlighed for at FCM på hjemmebane kan slå Randers i EURO-LEAGUE play-off kampen, så 2,08 på 1-tallet hos Jetbull er fint betalt efter min mening.

Argumenter for spillet:


• FC Midtjylland er en smule bedre end Randers spiller for spiller.
• FC Midtjylland er på hjemmebane, og er generelt ret stærke her. I tidligere sæsonner har FCM haft en flot hjemmebanestatistik, men lige præcis i grundspillet i denne sæson har det ikke været så markant. I mesterskabsslutspillet hedder FCMs hjemmebanestatistik dog 5-0-1, så det ser ud til man er ved at være tilbage på sporet på den front.
• FC Midtjylland har en hviledag mere end Randers.
• Randers må undvære en af deres vigtigste spillere i den kreative midtbanemand Kasper Fisker.

Argumenter imod spillet:


• FC Midtjylland er ustabile, og oplever nogle mystiske udfald engang imellem. Senest i 0-3 nederlaget på hjemmebane til Lyngby. (Resultatet var dog ikke helt retvisende for kampen).
• Man fornemmer en ulmende uro omkring Jess Thorup i FC Midtjylland, måske det kan skabe lidt usikkerhed på tribunerne, som gør at FC Midtjylland ikke helt får den hjemmebaneopbakning de har brug for i sådan en kamp. (Det forventes at Randers’ fans møder talstærkt op til kampen).

Jeg kommer med noget trup-info tættere på kampstart, men umiddelbart er der ikke de store fravær på nogle af holdene, ud over Kasper Fisker som nævnt tidligere. (Tim Sparv er selvfølgelig ude for FC Midtjylland, men det er ikke et nyt fravær).

Mht. odds-udvikling tror jeg ikke vi kommer til at se markante ryk frem mod kampstart. Muligvis et svagt fald i oddset på FC Midtjylland.

  • Hyppige promotions
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback