18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Midtjylland - FC København: Over 2,5 Mål

Match center
9. juli 2020 kl. 20:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
MCH Arena    Jørgen Burchardt
9. jul. 2020 kl. 10:25 (Opdateret 9. jul. 2020 kl. 21:42) 09/07
181
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)
Chance (Over-Under): 54-46%
Betvalue: 104,22%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
FC Midtjylland vil meget gerne tage guldmedaljerne med en sejr, mens FC København presses frem, hvis først de midtjyske ulve kommer i front.
Det taler for
  • FC Midtjylland har scoret seks gange i de seneste to kampe mod FCK, og de vil angibe for at vinde mesterskabet med en sejr.
  • FCK har brug for point for at holde AGF bag sig, men ét point batter ingenting. De er derfor også nødt til at angribe, også for at undgå at se FCM fejre et mestrskab
  • Syv af de seneste ti indbyrdes opgør er gået over 2,5 mål. Fire af de seneste fem indbyrdes i Herning er gået over.
  • FCM har kapaciteten til at spille til nul, men de har tilladt flere chancer siden Corona-pausen end ellers. FCK's defensiv holder sjældent nullet, og virker ikke som en klassisk, solid FCK-defensiv
Hold øje med
  • FCK spillede kynisk og spillede 0-0 i Aarhus senest. De kan principielt vælge samme løsning her.
  • FCM er mestre med uafgjort, og står der sent i kampen 1-1, vil de næppe gå hårdt efter sejren
  • FCK's offensiv er ikke, hvad den har været, og med N'Doye ude nok en gang, mangler man igen tyngde.
Oddsmarked

Oddset på over har fået et nøk op flere steder, så man nu får 1,93 hos både Unibet, 888sport og Mr. Green. På under-spillet er bet365 bedst med 1,95. Jeg tror vi vil se over-oddset gå under 1,90 inden kampstart.

Rundt om kampen
I aften sker det. FC Midtjylland bliver mestre. Det er i hvert fald det mest realistiske udfald, når de møder nummer to, FC København, hjemme i Herning. Godt 4.000 tilskuere vil være på plads, og de skal blot se et enkelt point til hjemmeholdet, så er mesterskabet i hus.

Men med så stor margin, som FCM har, vil de givetvis ikke gå ud for at fedte det ene point i hus. Det ville ikke klæde dem, og det ville være stik mod den midtjyske selvopfattelse. De vil gå ud og angribe for reelt at vinde mesterskabet, altså tage det med en sejr.

FCK skal omvendt vinde, for ikke at måtte lide den tort at skulle se FCM juble over et mesterskab, når kampen er færdig. Samtidig skal FCK vinde for at holde afstand til AGF, der nu kun er fire point efter i kampen om sølvet. Smider FCK sølvet, vil det være intet mindre end en katastrofe for københavnerne.

Så hvor FCK senest i Aarhus spillede henholdene og  kompakt, tror jeg vi vil se dem noget mere angriberende her. Dame N’Doye var tilbage i Aarhus, men han er ikke i truppen til aftenens kamp. Det er til gengæld Jonas Wind, der også blev skiftet ind i Aarhus.

FCM har en gang tidligere i sæsonen haft besøg af FCK, og her skilte de reelt Løverne fra hinanden. 4-1 vandt FCM, ikke et mål for stort, og en sådan præstation vil være en kæmpe understregelse af magtforholdet mellem klubberne pt.

Det så man også for bare to uger siden, da FCM vandt 2-1 i Parken. Her kunne sejren sagtens være blevet større, for FCM var med afstand det bedste hold i den kamp.

Trupnyt
Ulvene har Evander tilbage efter en skade, hvilket styrker offensiven. Defensivt er man ti gengæld svækket, da motoren Frank Onyeka er ude med karantæne.


FCK har for første gang i et år Nicolai Boilesen, i truppen, men han kommer næppe i kamp før til allersidst. Dame N’Doye, der fik comeback senest, er ikke i truppen, mens Jonas Wind er med igen. Viktor Fischer er stadig ude.

Kilder

fcm.dk, fck.dk, superstats.dk, danskfodbold.com

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback