18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Midtjylland - Broendby IF: FC Midtjylland vinder til nul

Match center
18. juni 2020 kl. 20:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
MCH Arena    Sandi Putros
14. jun. 2020 kl. 21:18 (Opdateret 18. jun. 2020 kl. 21:58) 14/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (38)
Chance: 38%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 2,63
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Ulvene gør kort proces

I sidste uge foreslog jeg at spille midtjysk sejr i Aalborg til nul som et sidebet til det rene 2-tal. Til denne spillerunde, hvor ulvene tager imod Brøndby på hjemmebane spiller jeg samme kombination. Men eftersom der ikke helt er så megen værdi at hente på midtjysk sejr, lægger jeg denne gang sidebettet op her på siden. Dette spilforslag går med andre ord på, at FC Midtjylland tonser videre derudaf og gør dét med et clean sheet samt endnu en triumf mod et Brøndby-hold, der er under genopbygning og har offensive problemer.

Det taler for spillet

 • Brøndby har tabt 5 ud af 6 udekampe denne sæson til hold fra mesterskabsslutspillet. Den eneste undtagelse er 2-2-opgøret ude mod FC Nordsjælland d. 8. marts.
 • Traditionsklubben har Vestegnen har ikke ligefrem imponeret efter coronapausen. Først blev det til en pligtsejr på 10 hjemme over Sønderjyske. Dernæst i sidste runde tabte man skuffende 2-3 ude mod AC Horsens, mens man leverede en på alle måder ufarlig og slukøret indsats mod AGF søndag af. Man formåede her kun at skabe 'muligheder' til 0,13 expected goals. Således snitter man blot 0,66 xG efter de tre første kampe siden genopstarten (henholdsvi 1,08 mod Sønderjyske; 0,70 mod AC Horsens og altsp 0,13 mod AGF).
 • Brøndby skiftede gevaldigt ud i spillertruppen i vinterpausen. Hany Mukhthar, Dominik Kaiser og ikke mindst Kamil Wilczek har forladt klubben. I alt tegner de tre spiller sig for 22 af Brøndbys 47 superligamål denne sæson. Endvidere er venstreback, Anthony Jung, ude til kampen med karantæne. Jung har scoret 3 gange i Superligaen for Vestegnens drenge denne sæson. Som sådan ’mangler’ Brøndby altså 53% af deres sæsonmål til opgøret her.
 • FC Midtjylland har vundet 38% af deres hjemmekampe til nul i denne sæson. Alt i alt har man gjort sådan i mere end halvdelen af sæsonens kampe, senest ude mod AaB, hvor man leverede en aldeles fremragende præstation mod et træt og til tider modløst AaB-mandskab. Centerforsvaret med Erik Sviatchenko og Alexander Scholz så igen bundhamrende solidt ud.
 • Midtjyderne har kun lukket 14 mål ind i denne sæson, heraf 10 på hjemmebane, hvilket svarer til 0,77 mål pr. kamp.
 • Siden opstarten har man tilladt modstanderen chancer til i alt 1,51 xG, heraf 1,10 i svipseren hjemme mod AC Horsens. Man holdt med andre ord FC Nordsjælland og AaB på henheldsvis 0,21 og 0,20 xG. Offensivt har man skabt chancer til i alt 5,43 xG (1,59 mod FC Nordsjælland, 2,07 mod AC Horsens og 1,77 mod AaB).
 • Evander er tilbage fra karantæne for midtjyderne, hvilket styrker holdet både defensivt og fremadrettet – dog måske især deres offensiv. I Superligaen har Evander fra sin position på den centrale midtbane scoret 7 mål og lagt op til 8.
 • Dette er endnu en midugekamp i et allerede tætpakket program. Midtjylland har stor bredde med masser og mere kvalitet end gæsterne i spillertruppen. Den korte forberedelsestid siden weekendens kampe giver endvidere en fordel til Midtjylland, der 'blot' skal fortsætte i samme spor. Omvendt har Brøndby minimal tid til at arbejde på de spillemæssige udfordringer, de helt åbenlyst har.

Hold øje med

 • I deres sidste hjemmekamp mod AC Horsens dummede ulvene sig gevaldigt, og man viste langtfra den defensive kynisme, der ellers har kendetegnet dem sæsonen igennem.
 • Brøndby har kun tabt én udekamp denne sæson uden at score – faktisk  er man kun én gang ud af 14 mulige gået fra banen i en udekamp uden at være kommet på tavlen. Det var til så til gengæld netop mod ulvene fra heden, da man tilbage i 8. spillerunde tabte 0-1.
 • For at finde næste indbyrdes kamp, hvor væddemålet Brøndby ikke scorede, skal vi yderligere 7 opgør tilbage (til 34. runde af superligasæsonen 2017/2018). Brøndby har altså statistisk set et godt scoringsmæssigt tag på midtjyderne (se kommentarsporet nedenfor for yderligere statistik på Brøndbys scoringshistorik mod FC Midtjylland).
 • Brøndby har deres offensive es, Simon Hedlund, tilbage, efter han i sidste runde var fraværende. Hedlund har stået for 5 mål og 12 oplæg for 32 kampe denne sæson.
 • FC Midtjylland har en fantastisk bred trup. Selv i en topkamp som denne er det ikke utænkeligt, at man vil rotere. Til trods for kvaliteten kan det resultere i misforståelser og kostelige fejl.
 • Brøndby, der pt. indtager 4.pladsen i ligaen, spiller i aften, søndag, mod 3’erne fra AGF. Vinder man denne er med i den grad med i kampen om bronzen og Europa League-pladserne. Taber man, ser det løb mildest talt noget sværere ud. Under alle omstændigheder vil man formentlig være godt tilfreds med ét enkelt point i kampen her og som sådan satse på at stå dybt, ødelægge midtjydernes spil og slå til på omstillinger – præcis som Horsens så fint lykkedes med, da de i forrige runde var på besøg i Herning.

Holdnyt

FC Midtjylland: Foruden det ovenfornævnte er det nyeste fra midtjylland-lejren, at målmand, Jesper Hansen, pådrog sig en skade i sidste kamp. Det er endnu uvist, hvor slemt det står det. Reservekeeper, Mikkel Andersen, står klar i kulissen til at få sin blot anden superligakamp denne sæson, efter han sæsondebuterede mod Aab følgende Hansens skade.

Brøndby IF: Foruden Anthony Jung er Hjörtur Hermannsson (centerforsvar, fast) ude med karantæne til kampen.

1X2 chancevurdering

1: 62%   X: 22%   2: 16%

Oddsudvikling

Mandag morgen er oddset hos Bet365 faldet til 2.62. Hos Unibet er det gået ned fra 2.70 til 2.60, men det også er faldet hos Betfair, der nu er helt nede i 2.50. NordicBet stadig med værdi til odds 2.70.

Kilder

soccerstats, superstats.dk og transfermarkt

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback