18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC København - Lyngby: FCK vinder uden at indkassere mål

Match center
1. november 2020 kl. 16:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Parken    Sandi Putros
29. okt. 2020 kl. 17:07 (Opdateret 2. nov. 2020 kl. 15:35) 29/10
197
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

FCK har efter de første 6 kampe ikke set alt for gode ud, og det kostede Ståle jobbet, så hvorfor skulle man så spille på en FCK sejer, uden at lukke mål ind. Jeg vil forsøge at argumentere for, hvorfor jeg ikke har den store fidus til Lyngby herunder.

Chance: 48%
Betvalue: 103,20%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert:
Betfair Spil nu hos Betfair
Det taler for
 • FCK så rigtig stærke ud i deres seneste opgør mod AGF. FCK sluttede på en xGA på 0,44, og AGF med et stærkt offensivt, kom aldrig til rigtig store chancer. Jeg var især imponeret over Zanka's præstation.
 • Lyngby offensiven har jeg før været efter, og jeg er altså bare ikke imponeret over deres offensive kvaliteter. 4 åbne chancer har Lyngby skabt i de første 6 kampe, til sammenligning har FCK skabt 11, og Lyngby har en xG på 5,9 efter 6 kampe er også det næst laveste i superligaen.
 • Lyngby har flere offensive folk ude, hvis man ser på de offensive folk. Så mangler de Greko, som gik ud imod Vejle i deres forrige kamp, og ham savner Lyngby, som i min optik ikke har den store brede på de offensive positioner. Derudover er Riel ude med karantæne og Gytkjær har også været ude i de seneste 2 kampe, og jeg ved desværre ikke hvorfor, men han er normalt en fast mand for Lyngby.
 • Der er støj på de indre linjer i Lyngby, hvor det lyder til at samarbejdet i den sportslige afdeling er skidt. Sportschef Birger Jørgensen er taget på ferie, og mange steder er ferien mere et udtryk for dårligt samarbejde med træner Christian Nielsen. Det kan måske tage noget fokus hos Lyngby, og være med til at forstyrre deres optakt til dette opgør
 • FCK har en bagkæde med Boilesen - Zanka - Nelsson - Ankersen, hvis vi kigger på landskampe så er det altså 33 Zanka - 27 Ankersen og 17 Boilesen, det vidner om en vis kvalitet i bagkæden, og de har alle sammen rutinen til at kunne holde Lyngby og de fleste andre superliga angriber fra mål.
Hold øje med
 • FCK er så småt ved at finde deres fodfæste igen efter at man fyrede Ståle. En god præstation mod AGF er dog ikke nok til at få mig til, at være sikker på at FCK er "tilbage" på sporet. FCK er stadig et hold i krise, og spiller de ikke op til deres bedste, så kan Lyngby godt drille dem.
 • FCK mangler flere folk offensivt, som kan føre til at vi får en kamp med et Lyngby hold der er trygge ved at stå defensivt, og overlade spillet til FCK. FCK skal vinde, men hvem skal lave målene? Der er ikke mange udover Wind, som har fundet målformen.
 • FCK bagkæden har rigtig mange landskampe i sig. Men det er en ny konstellation med Zanka og Nelsson. De er ikke helt afstemte, og det kan skabe situation hvor misforståelser kommer, og det vil kunne give Lyngby muligheder.
Oddsmarked

På et 1X2 vil jeg ligge en CV der hedder 78-14-8. Og oddseet på hjemmesejer er da også rigtig lavt, hvor vi i dag står i de 1,25 men vi har fra start lagt i det lag mellem de 1,25 og 1,33.

Et andet interessant spil er, i min optik under de 2,5 mål til 2,63 hos unibet. FCK mangler også offensive folk, så at de skal gå op og vinde 3,4,5-0 tror jeg ikke, så en 1 eller 2-0 sejer, tror jeg godt kunne være udfaldet. 

Holdene:

FCK har flere folk ude, Wilczek har døjet med ryggen, og Kaufmann fik rødt kort i deres seneste kamp mod AGF. Så den offensive del er lidt presset, hvor det nok bliver til en offensiv bestående af Wind og måske Daramy i front. 

Derudover har FCK også Bjelland, Sigurdsson og Stage ude, men disse 3 har været ude i de seneste kampe, så af nye folk ude, er der ikke nogen nye at berætte om.

Hos Lyngby er der som sagt mangler i den offensive afdeling, som jeg ikke vil nævne igen. Derudover er Rømer tilbage efter han har udstået sin karantæne, så han er i spil til en plads i start 11-eren. 
 

 • Bredt udvalg
 • Høje odds
 • Høj likviditet
 • Brugervenligt website

Kommentarer

Feedback