Annonce

FC København - Vardar: 2

Match center
2. august 2017 kl. 20:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Telia Parken    John Beaton
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (35)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 60-20-20%
Betvalue: 120,00%
Spilbar ned til odds: 5,00
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

FCK møder, i dette returopgør, et Vardar Skopje hold som kommer til København med et fint resultat. Nuvel, 1-0 er ikke nødvendigvis et godt resultat, når man må forvente, at skulle forsvare sig i store dele af kampen, men med FCKs nuværende form in mente, så er missionen ikke lige så umulig som først antaget. 

FCK vil naturligvis qua deres historie, økonomi, hjemmebanefordel og trup - endnu en gang påtage sig den helt store favoritrolle, men et Vardar Skopje hold som i første kamp viste fine fodboldkunstskaber og en hurtig omstilling, er ikke uden chancer mod et FCK mandskab som har set tvivlsomt ud. 

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

- Vardar Skopje spillede en fin kamp i første opgør på hjemmebane. Faktisk mener jeg, at de i forhold til runden før, mod Malmö, kun har løftet deres niveau for hver kamp. 

- Vardar Skopje formåede at stikke FCKs gameplan med at være på tæerne og lægge tæt på FCK spillerne. Kan de gøre det samme igen i onsdag aften, så kan de godt stresse et FCK hold igen. 

- Vardar Skopje viste i første kamp, at de har mange boldsikre fodboldspillere som kan spille hurtigt og teknisk. 

- Vardar Skopjes omstillingsspil havde gode forhold mod en usikker dansk defensiv. En usikker defensiv som ikke har tanket mere selvtillid siden første kamp. 

- FCKs defensiv har fået en usikker start på hele deres sæson og det er meget få lyspunkter at Ståle Solbakken kan slå ned på. 

- FCK er under et kæmpestort pres. Det vil være en større katastrofe, hvis ikke de går videre fra denne runde. Det kan godt have en mental betydning for spillerne - især med deres nuværende spil taget in mente. 

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

- Vardar Skopje har et resultat at forsvare og det kan betyde, at de vil forsøge at spille afventende. Det er ikke sikkert at det vil gå godt. FCK har trods alt stadig en rigtig stærkt offensiv.

- Vardar Skopje er endnu ikke gået i gang med deres turnering, hvilket betyder, at de kun har spillet europæiske kampe. De har altså ikke haft nogle betydningsfulde kampe siden første kamp mod FCK.

- Til trods for usikkert spil fra FCK, så har de, modsat Vardar Skopje, haft muligheden for, at bygge på via den hjemlige turnering. Man må forvente, at der hele tiden bliver lavet taktiske tilpasninger og generelle forbedringer i spillet. 

- FCK har, på papiret, en meget stærkere og dyrere trup end Vardar. Det skal 9/10 gange give sig til udtryk på bundlinjen. 

- FCK har en uhyggelig stærk hjemmebane i europæisk sammenhæng. Det er umiddelbart svært at forestille sig, at det skulle være Vardar Skopje som skulle overraske her. 

Indrømmet, det er et langskud, men skal Vardar Skopje vinde over FCK i Parken, så er det nu hvor FCK spiller som de gør. 

Kampen vises på TV3+ med optakt fra klokken 19.00.

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback