18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : FC København - Brøndby IF: 2

Match center
5. april 2012 kl. 18:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Parken
Opdateret
0
På vej...
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 55-27-18%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 5,56
Rigtig/forkert:
Ladbrokes Spil nu hos Ladbrokes
Kampene mellem FCK og Brøndby havde for noget tid siden ofte så stor betydning, at man valgte at døbe opgørene ”New Firm”. En titel der længe har været svær at retfærdiggøre, men med Brøndbys optur her i foråret er der måske nye tider på vej. Torsdagens kamp bliver et godt pejlemærke.

Jeg forudser en kamp, hvor fight og tempo vil overtrumfe det gode fodboldspil. Dette vil gavne Brøndby mest, der pt. har hjemmebane i disse dyder.

FCK har dog de bedste pasningsspillere, så deres opgave bliver at sætte disse i scene. Det handler om at lade bolden gøre arbejdet og derigennem frustrere Brøndby.

Det er dog ikke fordi FCK har haft mange præstationer på det seneste, hvor man har magtet dette. Det er især midtbanen der mangler dynamik, hvilket gør at morgendagens kamp også nemt kan blive som en kamp mellem hund og kat.

Som nævnt er det hvad Brøndby magter pt. Der mangler stadig kvalitet i det opbyggende spil, men hård fight og lange bolde mod Simon Makienok har båret holdet langt indtil videre i foråret - måske det fortsætter?

Det skal også med at FCK må undvære Stadsgaard i forsvaret og Claudemir på midtbanen.

Til det høje odds finder jeg værdi i udesejren. Et langskud ganske vist (FCK er trods alt rækkens tophold), men en kyndig gennemgang af procenterne gør det svært at foretage sig andet.

For FCK er det business as usual. Præstationerne har ikke været imponerende, men man indtager stadig førstepladsen i ligaen. Dette er noget de fleste forventer også vil gøre sig gældende, når sæsonen er slut. Dette grundet en blanding af tiltro til FCK og usikkerhed omkring FCN, der lige nu indtager andenpladsen.

Men det skal ikke handle om FCN, men om FCK. Normalt er de hævet over alle andre, men i denne sæson har den københavnske løve manglet vildskab. Det kostede Roland Nilsson jobbet som cheftræner. Han blev erstattet af sportsdirektør Carsten V. Jensen der, med ansvar for både de enkelte kampe og spiller til- og afgang, blev udnævnt til manager.

Indtil videre har det været svært at se de store ændringer hos FCK. Holdet savner, ligesom i efteråret, dynamik fra midtbanen. Dette er både i form af manglende variation i pasningsspillet, men også manglende bevægelse uden bold. Derved har de sværere ved at sætte de, i forhold til Superliga konkurrenterne, bedre spillere i scene.

Når dette sker skaber det usikkerhed omkring kvaliteten i andre kæder. Det hører dog også med til historien at FCK op til sæsonen havde mærkbare afgange. Ligeledes har man kæmpet med afgørende fravær.

Kigger man på den kommende kamp er FCK gæsterne overlegne hvis man går hver enkelt spiller igennem. Spørgsmålet er dog om de kan matche Brøndby på vilje og fight. Derfor bliver nøglen til succes at få sat sig på spillet og undgå, at kampen bliver afgjort på hvem der vil mest i duelspillet. FCK skal ganske enkelt være hurtigere på bolden, hvis det ikke skal blive en mentalt og fysisk hård kamp for værterne.

Til kampen mangler man Thomas Delaney (m – reserve), Kris Stadsgaard (f – fast), Claudemir (m – fast), Martin Vingaard (m – reserve), Mathias ”Zanka” Jørgensen (f – fast) og Peter Larsson (f – reserve).

Claudemir er den mest dynamiske midtbanespiller i FCK, så hans afsavn kan mærkes. Generelt er man dækket godt ind, men med alle skaderne i forsvaret og på midtbanen er de potentielle reserver af tvivlsom karakter.

Forventet startopstilling (4-4-2): Wiland, Jacobsen, Sigurdsson, Ottesen, Oviedo, Bolanos, Kristensen, Grindheim, Diouf, Santin, N'Doye.

Auri har startet en bølge af optimisme i Brøndby, men spørgsmålet er hvor længe det kan blive ved. Jeg ser gode tendenser i spillet, hvor man høster frugterne af en god og lang opstart. Det er både fysisk og mentalt, at holdet har fået det maksimale ud af vinterpausen.

Skal vi kigge på de gode ting først, så har cheftræner Auri Skarbalius for alvor fået indarbejdet et koncept i Brøndby. Det er både med og uden bold at der skal arbejdes hårdt og løbes mange kilometer, hvis spillerne følger trænerens instrukser. Det har gjort Brøndby svære at spille imod, da holdet nu hænger sammen. Når en spiller foretager sig noget flytter resten af holdet som regel med, hvilket ikke altid skete i efteråret.

Brøndby har også fået tilgang af store Simon Makienok, der fylder godt i landskabet oppe foran. En spiller der er dygtig til at modtage bolden med ryggen til mål og derfra sætte spillet i gang. En simpel type fodbold, ja. Men det har gjort det nemmere for Brøndby at flytte spillet op på modstandernes banehalvdel, så man ikke længere er så afhængig af at skulle køre spillet op gennem midten af banen, hvor tekniske fejl nemt kan koste dyrt.

Der mangler dog stadig meget før effektiviteten kommer i top i Brøndby maskinen. Først og fremmest skal man skabe langt flere strenge at spille på. Her vil jeg særligt efterlyse en større iscenesættelse af de kreative og boldfaste spillere, med særlig tanke på trekantsspillet. Det skal være mere end fight og lange bolde mod Makienok.

Fundamentet er lagt, men der er lang vej igen. Derfor bliver Brøndbys indslag i kampen mod FCK også de mere simple dyder. Stenhård fight, optimal indsats i duelspillet og lange bolde mod Makienok. Om det er nok til at opnå et resultat afhænger meget af modstanderen.

Til kampen mangler man Daniel Norouzi (f – fast), Martin Bernburg (a – reserve) og Oke Akpoveta (a – reserve).

Fraværet af Norouzi kan blive dyrt, da han har vist et godt niveau her i foråret. Ind kommer formentlig Jan Frederiksen, hvis Brøndby karriere synger på sidste vers. Har mere rutine, men ikke samme hurtighed og ærgerrighed.

Forventet startopstilling (4-4-2): Tørnæs, Randrup, Stenderup, Goodson, Frederiksen, Rommedahl, Thygesen, Jensen, Krohn-Dehli, Makienok, Agger.

  • God service

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet
Søndag 16. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 EM24: Danmark: ender sidst i gruppe C
9,20
Placer Bet
18:00 EM 24: Danmark: Ender 1'er i gruppen
6,50
Placer Bet
18:00 Slovenien - Danmark: 2
1,81
Placer Bet

Kommentarer

Feedback