18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC København - AGF: X

Match center
28. februar 2021 kl. 16:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Parken    Jørgen Burchardt
27. feb. 2021 kl. 14:11 (Opdateret 28. feb. 2021 kl. 18:02) 27/02
237
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (8)

Uafgjort vil være et fint resultat for AGF i Parken, mens de ikke har " råd" til at tabe 3 point mod FCK

Chance (1-X-2): 50-27-23%
Betvalue: 103,95%
Spilbar ned til odds: 3,70
Rigtig/forkert: 3-3
888sport Spil nu hos 888sport

FCK har ikke tabt i 3 måneder. Nu kommer de store kampe med AGF, som " perler på en snor", som giver os en indikation for, hvor langt Jess Thorup er i at forløse potentialet i FCK. Der er 2 point op til AGF, og med en sejre kan de rykke op på 3.pladsen, hvor AGF pt. befinder sig.

AGF har gennem længere tid være stabile og solide i deres defensive organisation. Det bliver også højest nødvendigt for AGF, at fortsætte med det, når de møder FCKs stærke offensive spiller. AGF har 5 clean sheets på stribe. De har kun prøvet at tabe en kamp på udebane i sæsonen. Ud af deres 8 udekampe, så har AGF spillet 5 uafgjort. 1 point i Parken mod FCK vil være et rigtig fint resultat mod deres værste rival om, at beholde 3.pladsen i ligaen. 

For

Patrick Mortensen i AGF halter med at lave mål i åbent spil. Det problem har FCK ikke, deres problem er nærmere defensivt, at de har lukket flere mål ind, hvad der er godt mod de kommende tophold, som der venter 3 af i de kommende 4 kampe efter AGF: Brøndby, FC.Midtjylland, Randers efter Vejle kampen. 

FCK kommer for at ville kontrollere kampen med masser af boldbesiddelse, som er FCKs spillestil. Den spillestil passer rigtig fint til AGF, som så kan slå omstillinger. 

Det bliver dog næppe en kamp med mange chancer, og dermed en forventning om få mål, som kan tale for et point. FCK vil dog nok næppe være tilfreds med mindre end 3 point. Alligevel har FCKs defensiv ikke været helt stabil, så det kan tale for, at nogle offensive spiller i FCK bruger energien defensivt til tider - og muligvis mere hvis der står 0-0 eller 1-1. Da 1 point stadig er vigtigt. 

Forventer en tæt kamp, hvor marginalerne kan blive afgørende, fx langskud, indkast og død bold. Det kan tale for uafgjort. 

Hold øje med

Selvom FCK stadig har nogle defensive udfordringer, så er de ubesejret i 2021. Uafgjort er risikabelt da det tyder på få mål, men her er tale om mindst et af holdene, som kommer for at vinde. AGF gør det samme, men er nok mest tilfreds med uafgjort. 

FCK er sammen med Randers det hold, som har lavet flest af deres mål på straffesspark ( Wind plejer at sparke for FCK - og han har score på alle 5 straffespark). FCK og AGFer kendt for intens fight, hårdhed og duelspil. Så kan der mon lurer et straffespark...

Dommer Jørgen Buchardt er den dommer i sæsonen, som har uddelt flest gule kort ( 41) og 2.flest røde kort ( 3). Det taler umiddelbart for et kortspil med ham som dommer i dette match up, men har ikke fundet værdi i et kortspil. Men det kan godt blive afgørende for kampen med straffe, eller hvis AGF med den dommerlinje får problemer med at sætte deres spil.

FCK er gode til, at fange deres modstander højt på deres egen banehalvdel i deres genpres. Så " livet kan være risikabelt" for et hold, som står for dybt. Hvis altså AGF lader sig presse for langt ned i deres eget felt. 

FCK har fået en fin ny bane i Parken, som passer fint til FCKs spillestil. Herunder øges chancerne for mål, og gør det mere svært defensivt. Der er altså ikke tale om en af de dårlige vinterbaner, som vi efterhånden kender i ligaen. 

Der er lagt op til en midtbaneduel mellem Zeca fra FCK og Nicolai Poulsen fra AGF. En duel Zeca tidligere har vundet, og det kan blive en afgørende kampe i kampen for udfaldet af denne to-mands-duel. 

Andet

Ankersen og Kauffman fra FCK forventes ude med skader. 

Amini, Duncan, Tengstedt, Backman, Tingager forventes ude med skader. 

XG i sæsonen FCK 29,8 og AGF 27. Historisk har FCK et klart overtaget over for AGF. 

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback