18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : FC København - AGF: (AH: 0,0) 2

Match center
12. august 2012 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Parken
8. aug. 2012 kl. 01:10 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 08/08
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (7)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 65-20-15%
Betvalue: 112,25%
Spilbar ned til odds: 5,33
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Dette ligner en hjemmesejr, og FC København er da også temmelig store favoritter, men jeg synes nu, at Unibet undervurderer det faktum, at AGF har haft det meget godt mod FCK de seneste kampe. Desuden vil FCK have en midtugekamp i benene: hos Club Brügge om at komme i Champions League-playoffrunden.

Den kamp spilles onsdag aften, og denne kamp spilles først søndag aften, så FCK har dog god tid mellem kampene på trods af rejsen til og fra Belgien. Københavnerne har ikke tabt i denne Superliga-sæsons første 4 runder og har vundet begge hjemmekampe.

AGF har fået en acceptabel start på Superliga-sæsonen (har dog også kun spillet een udekamp, og den blev tabt i Randers). Man røg ud på pinlig vis mod et georgisk hold i EL-kvalifikationen, men det ser man ud til at have lagt bag sig.

AGF fik senest en flot hjemmesejr på 3-1 over Brøndby.

FCK var uden de store svækkelser i Esbjerg og vandt med 2-1. Dog sparede man en del spillere til kampen mod Brügge.

Odds 6,15 på AGF med pengene retur i tilfælde af uafgjort er et godt spil i mine øjne. Man kan også hente odds 7,90 på en AGF sejr ved Unibet, hvor værdien er højere, men jeg tager det det mindre usikre spil.

Bemærk at især FCKs skadessituation kan nå at ændre sig.

FC København:

FC København har efter 4 kampe taget et mindre forspring, da man har 10 point for 4 kampe, mens de nærmeste efterfølgere er på 7 point. Dermed har man allerede skaffet sig et mindre pusterum i Superligaen, så man kan koncentere sig fuldt ud om kvalifikation til Champions League.

FC København spillede i weekenden mod Esbjerg på udebane, og selvom man stillede med nogen reserver, så endte det med en smal sejr på 2-1. Esbjerg pressede på mod slutningen af kampen uden, at det gav noget resultat. Sejren var – set over hele kampen – ganske fortjent, da Esbjerg ikke havde det store at byde ind med.

FC København har spillet 5 kampe i denne sæson inkl. europæiske kampe, hvor man har sit første nederlag til gode. Det er blevet til 3 sejre samt 2 uafgjorte kampe indtil videre, hvor man er 2-1-0 på hjemmebane. Den uafgjorte var den første kamp mod Brügge.

AGF:

De Hvii'e fra Århus skulle lige i gang med sæsonen før, at man begyndte at spille bold. Man troede, at man havde fået en overkommelig modstander fra Georgien i Europa League kvalifikationen, men det endte med, at man røg ud på røv og albuer med samlet 5-2.

AGF spillede senest mod Brøndby, hvor man spillede en rigtig god kamp mod de blå/gule fra Vestegnen. Man sejrede med 3-1 i en kamp, hvor der ikke var tvivl om resultatet fra kampens start. Spørgsmålet var mere, hvor stor at sejren skulle være.

AGF har haft en lidt blandet start på sæsonen, hvor det er blevet til én sejr, ét nederlag samt et par uafgjorte kampe til at starte sæsonen med. Sidste sæson endte med en 6-6-5 på udebane, hvor 2 af de uafgjorte kampe kom mod netop FC København.

Team News:

Udfra de oplysninger, som jeg har fundet på nuværende tidspunkt, så vil FC København være uden Thomas Delaney (midtbane/reserve) til kampen. Der kan opstå skader i kampen mod Brügge, så dem vil jeg skrive ind, hvis de skulle opstå.

AGF er nok stadig uden Mark Howard (forsvar/reserve). Mod Brøndby manglede desuden forsvarerne Sorin og Håland (uvist om de er klar mod FCK), men rutinerede Pasanen (kom til i slut-juli) ser ud til at styre forsvaret meget godt. Midtbanen har manglet talentfulde Kasper Poulsen siden sæsonstart.

Foreløbige bud på opstillinger:

FC København (4-4-2): Wiland - Jacobsen, Stadsgaard, Sigurdsson, Oviedo - Bolaños, Grindheim, Claudemir, Vingaard - Cornelius, Santin

AGF (4-4-2): Rasmussen – Eckersley, Pasanen, Kure, Kirkeskov – Petersen, Nørregaard, Sloth, Berg – Jóhannsson, Devdariani

Tipsbladet forventer et FCK hold i stærkeste opstilling til kampen, mens jeg kan se, at de forventer, at AGF kommer i én 4-5-1 opstilling, hvor Devdariani ikke er med, mens man så har Osama med på fløjen i stedet for.

Tipsbladet's bud på en AGF-opstilling er:

AGF 4-5-1: Rasmussen - Kirkeskov, Kure, Pasanen, Eckersley - Petersen, Nørregaard, Jørgensen, Sloth, Akharraz - Johansson

Trupper:

FCK: Johan Wiland, Kim Christensen, Pierre Bengtsson, Christoffer Remmer, Ragnar Sigurdsson, Kris Stadsgaard, Bryan Oviedo, Lars Jacobsen, Christian Grindheim, Claudemir Domingues, Thomas Kristensen, Nicolai Jørgensen, Martin Vingaard, Johan Absalonsen, Christian Bolanos, Mustafa Abdellaoue, Cesar Santin, Andreas Cornelius

AGF: Steffen Rasmussen, Emil Ousager, Petri Pasanen, Adam Eckersley, Jens Jønsson, Anders Kure, Mikkel Kirkeskov, Stephan Petersen, Hjalte Nørregaard, Søren Berg, Osama Akharraz, Emil Scheel, Edafe Egbedi, Casper Sloth, Peter Graulund, Søren Larsen, Aron Jóhannsson, Davit Skhirtladze, David Devdariani

Indbyrdes:

Kigger man på indbyrdes opgør, så har AGF en meget godt statistik på det seneste mod FC København. De seneste 2½ sæson er det endt med bare én sejr til FC København, hvilket var på hjemmebane, hvor man sejrede med hele 5-0. Ellers er det endt med 2 sejre til AGF, heriblandt én i Parken samt hele 4 uafgjorte kampe.

”Let's Beat The Bookies”

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback