18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Everton - Tottenham: 1

Match center
3. november 2019 kl. 17:30 - Fodbold, England - Premier League
Goodison Park    Martin Atkinson
2. nov. 2019 kl. 03:05 (Opdateret 3. nov. 2019 kl. 19:33) 02/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)
Chance (1-X-2): 38-31-31%
Betvalue: 106,40%
Spilbar ned til odds: 2,63
Rigtig/forkert: 1-1
888sport Spil nu hos 888sport

Søndag aften kl 17.30 tørner 2 kriseramte mandskaber sammen på Goodison Park i Liverpool. Everton og Tottenham har ikke fået mindre at bekymre sig om på det seneste efter en horribel sæsonstart for de to klubber, som begge var spået en plads i toppen/subtoppen. Begge har imidlertid skuffet fælt med nuværende placeringer i den nederste halvdel af tabellen og er pisket til at få gang i pointhøsten, inden de for alvor bliver sat af i topstriden.

Everton har i årevis ligget omkring en samlet 7.plads i Premier League, hvor Tottenham har været i top 4, kulminerende med sidste års Champions League finaleplads. Resultaterne for sidstnævnte i 2019, har mildest talt været elendige i den hjemlige turnering, hvor de især på udebane pludselig har utrolig svært ved at få points. Det unge kuld af talenter, som har spillet sammen i flere år, er imod forventning gået tilbage. Man har hørt mange forskellige forklaringer, men det lader ikke til, at nogensomhelst fatter en pind af, hvordan og hvorfor dette hold, er gået fra den ene elendige indsats efter den anden, uden at kunne finde tilbage på vindersporet.

Resultaterne halter i den grad for begge mandskaber. Spillet på banen fungerer dog i den senere tid bedre for Everton, som trods alt har vist spil berettigende til flere points end de har opnået. Dette kan ikke siges om Tottenham. På Expected Points for kreerede chancer, der burde ha ført til mål og dermed flere points, er Everton nr 5 i rækken - og det forstår man, når man ser kampene. De spiller indimellem fremragende flot fodbold og kombinerer sig til adskillige store chancer, men indtil videre er de istedet blevet straffet i den anden ende, hvor forsvaret ikke har imponeret. Alligevel har de seneste kampe givet grund til nogen optimisme, selvom manager Marco Silva nok hænger i en tynd tråd efterhånden. Kampen imod West Ham (2-0) lignede et vendepunkt, hvor man kunne ha vundet større. Sidste uges udekamp imod Brighton blev tabt på trods af, at man styrede spillet og kombinerede sig fint frem til farlige chancer. Men så indkasserede man 2 mål til allersidst, på bl.a. et dumt straffe. Dette har været kendetegnende for holdet i år; et Everton-hold, som tidligere var kendt for en god defensiv som udgangspunkt, især hjemme på Goodison Park. Kampene imod Sheffield United og Aston Villa gav chancer nok til at vinde men resultaterne var misvisende. Det kan dog ikke være tilfældigt, at man har tabt 6 ud af 10 kampe.

Tottenham ligner et hold af spillere uden tro på tingene for tiden. Efter det uheldige nederlag ude imod Leicester, hvor de spillede en fin kamp og var uheldige med VAR, kulminerede nedturen med et 2-7 nederlag hjemme til Bayern München, hvorefter man fuldt fortjent tabte 3-0 ude til Brighton, hvor "Spurs" blev spillet baglæns i stort set hele kampen. Siden blev det heldigt 1-1 hjemme mod bundproppen Watford efter en ultrableg indsats, fuldt op af et fortjent nederlag ude imod Liverpool. Denne kamp lignede holdets præstation ude imod City, hvor de gravede sig helt ned i eget felt, indtil det gik galt. Når de endelig investerer noget fremad og presser højt, plejer de, at kunne sætte noget op med især Son, Kane og Lamela, som også er farlige i kontrafasen. Der er bare længere og længere imellem; Kane med de fremragende afslutninger virker lidt træt og Eriksen har i de senere kampe spillet under niveau, da han taber nærkampe og smider et hav af bolde væk, som han ikke gjorde i de senere sæsoner. Det er heller ikke fra højreback position, som imod Liverpool, at han er bedst. Forsvaret og midtbanespillerne i øvrigt har set tunge, langsomme og usikre ud generelt - og så hjælper det ikke, at en Serge Aurier i hver eneste kamp, begår afgørende fejl i forsvaret.

Derfor forventer jeg, at Everton tager initiativet i dette opgør og scorer de nødvendige mål, efterhånden som Tottenham igen passivt lader sig dominere. Skader til Lamela og karantæne til Rose trækker mig endnu længere i retning af spil på 1-tallet til 2,80. Jeg forventer en del chancer i kampen til begge hold, hvor skarpheden bliver afgørende og tror, at Everton kommer til at skabe flest af disse, på trods af Tottenhams seneste storsejre på Goodison i de senere år.

Forventede startopstillinger:

Everton (4-2-3-1): Pickford - Sidibe, Mina/Holgate, Keane, Digne - Davies/Delph, André Gomes - Walcott, Sigurdsson, Iwobi - Richarlison

Tottenham (4-2-3-1): Gazzaniga - Aurier, Alderweireld, Sanchez/Vertonghen, Davies - Sissoko, Ndombele/Winks - Eriksen, Alli, Son - Kane

Everton må klare sig uden den lille brasilianske tekniker Bernard, som blev knæskadet imod Brighton i sidste uge ifølge premierinjuries.com, som angiver en 75% chance for deltagelse af den hovedstødsstærke columbianske centerforsvarer Yerry Mina, som ligeledes døjer med knæproblemer i øjeblikket. Mina deltog fuldt ud i træningen fredag men testes på kampdagen, ifølge sin manager Marco Silva. Mason Holgate, som scorede i 3-2 nederlaget til Brighton, kan overtage pladsen i centerforsvaret, hvis ikke Mina bliver klar. Seamus Coleman spillede ifølge team news på fantasyfootballscout.co.uk en rædselsfuld kamp i EFL imod Watford i midtugen - og forventes derfor ikke at returnere på højrebacken, hvor Sidibé sandsynligvis fortsætter efter 2 kampe i træk i Premier League for Everton. Dominic Calvert-Lewin og Moise Kean skulle heller ikke ha spillet sig nærmere en startplads i angrebet i midtugen. Selvom Calvert- Lewin kom ind og scorede imod Brighton i søndags, ligner det en fortsættelse af successen med Richarlison, Iwobi og Walcott sammen og denne gang sandsynligvis med Sigurdsson tilbage i rollen som 10´er, istedet for skadede Bernard. 

Tottenham har udover haseskadede Lamela og karantæneramte Danny Rose, tvivl om Jan Vertonghen, som også døjer med en forstrækning i låret. Her forventes columbianske Davinson Sanchez af flere medier, at spille. Walisiske Ben Davies ser ud til at spille venstrebacken. Reservemålmand for Lloris, Gazzaniga, stod en flot kamp på Anfield, hvilket Tottenham igen får brug for. Alternativerne til den usikre Aurier på højre back, kan findes i argentinske Foyth eller talentet Kyle Walker-Peters.

Topscorer Harry Kane fik endelig nogle dages pause i midtugen, efter nærmest konstant at have spillet 90 minutter kamp 2 gange om ugen, siden starten af sæsonen, inklusive landskampe for England. Harry Winks kan få starten dybt på midten men manager Pochettino vælger måske NDombele og Sissoko til opgøret her, hvor sidstnævnte også kan dække højreback eller pladserne længere fremme, som han tidligere har vikarieret på. Disse pladser forventes dog uændret fra sidste uge, især fordi Lucas Moura og især Lo Celso, ikke har mange kampminutter i benene på det sidste. Lucas Moura kunne være et frisk pust med sin fart og driblinger i kontraspillet sammen med den altid gode, hurtige og farlige Son.

Min konklusion er, at jeg simpelthen synes, at markedet tager fejl - og at Everton burde være den svage favorit, med Tottenham, som svagt undertippet. Der kan komme flere scoringer til hver side, som fx da Everton slog Wolverhampton med 3-2 tidligere i sæsonen.

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback