18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Everton - Leicester City: (AH: 0,0) 1

Match center
27. januar 2021 kl. 21:15 - Fodbold, England - Premier League
Goodison Park    Mike Dean
27. jan. 2021 kl. 13:34 (Opdateret 27. jan. 2021 kl. 23:09) 27/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

Everton tager hjemme imod Leicester i denne runde 20, en kamp hvor jeg er på Everton, som er godt kørende, og har deres goalgetter med, imodsætning til gæsterne.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 36-30-34%
Betvalue: 106,68%
Spilbar ned til odds: 1,94
Rigtig/forkert: 1-1
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Calvert-Lewin er med igen, og han er alfa og omega for Everton's offensiv. Med 11 kasser står han for 40% af deres mål i år, og han er både en god spilstation og en målscore, så han bliver en kæmpe gevinst.
 • På den modsatte banehalvdel er Vardy ude, og han vil være savnet. Han har også scoret 11 mål, men samtidig har han også lagt op til 5, hvilket vil sige at han har været med i 46% af Leicester mål i år, og han er ikke bare en god angriber, han er fantastisk i sit presspil, hvor han er en evig plage for modstandernes forsvar.
 • 15 point over de seneste 6 kampe er det blevet til for Everton, og jeg synes de virker uhyggelige kyniske, og det er både offensivt som defensivt. Defensivt har de kun lukket 3 mål ind i de seneste 6 kampe, og der har været modstandere som Arsenal, Chelsea og Leicester, så jeg tror ikke Leicester får det alt for nemt ved at score i dette opgør.
 • Everton har mødtes med Leicester 2 gange over det seneste halve år, og begge gange er det blevet til Everton sejr. Senest var d.16 december, hvor man på "udebane" slog Leicester med 2-0, i den kamp endte xG 1,2-0,7
Hold øje med
 • Leicester er også rigtig godt kørende, og har fået 14 point over deres seneste 6 kampe. Det ligner et rigtig tophold for tiden, og kommer lige fra to PL kampe hvor de sendte Chelsea og Southampton helt ud i tovene, hvor de var niveauer bedre.
 • Leicester er mere end blot Vardy, og til dette opgør får vi Maddison og Barnes, at se, som virkelig er godt kørende for tiden, og som jeg tror Everton får deres hyr med at få lukket ned.
 • Everton er udfordret på den centralemidtbane, hvor de mangler både Allan og Doucouré som ville være startet begge to, hvis de måtte og var klar, alternativerne er Davies og Gomes, to spillere der ikke er nær så gode, og det bliver en udfordring for Everton, om de to kan løse den opgave.
 • Leicester's defensiv med Schmeicel i kassen, Evans og Forfana i CB og så Ndidi som DM ser uhyggelig godt afstemt ud, og Everton skal være kreative og slå til når chancen byder sig, for de giver ikke ved dørene.
Oddsmarked

Oddset står i skrivende stund i 2,13 og det er det højeste niveau det har stået til. Be365 er også et pænt stykke over sine kollegaer, hvor de fleste ligger i de 2,04.

Det kunne satens gå hen og blive et meget lige opgør, så jeg synes ikke X er helt dumt i dette opgør, hvilket også ville være et resultat de to hold kunne leve med.

Jeg er dog gået på det 1-tallet, og håber at Everton kan gentage bedriften fra deres seneste indbyrdes opgør.

Holdene:
Everton:
Er uden Allan og Doucouré
Pickford; Holgate, Godfrey, Keane, Digne; Doucoure, Gomes; Iwobi, Rodriguez, Richarlison; Calvert-Lewin

Leicester City:
Vardy og Praet er ikke klar til dette opgør. 
Schmeichel; Castagne, Fofana, Evans, Justin; Albrighton, Tielemans, Ndidi, Maddison, Barnes; Perez

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback