Annonce
Annonce 888
Annonce
Annonce

Eurovision 2019: Semifinale 2: Armenien går ikke videre

16. maj 2019 kl. 21:00
13. apr. 2019 kl. 15:19 (Opdateret 18. maj. 2019 kl. 04:13) 13/04
Kommentarer (10)
Siden indeholder reklamer og henvisningslinks.
Sådan sikrer vi objektivitet.
Chance: 35%
Betvalue: 192,50%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert:
LeoVegas Spil nu hos LeoVegas

Vil seerne huske en åbningssang uden x-faktor?

Armenien har fået opgaven med at åbne semifinale 2 i årets Eurovision. Det er ikke til deres fordel.

Efter at have lyttet til samtlige 41 sange i årets Eurovision flere gange, kan jeg konstatere, at Armeniens Walking Out, fremført af Srbuk, er én af de sange, jeg har sværest ved at genkalde. For ikke at blive glemt af seerne, er Armenien som minimum afhængig af et brillant sceneshow, samt en fejlfri vokalpræstation.

Semifinale 2 er meget stærk, og her bør Armeniens solide, men uoriginale sang ikke være blandt favoritterne til at gå videre. Odds 1.12 på kvalifikation (LeoVegas/Unibet/888sport) virker i min optik useriøst lavt; modsat fremstår odds 5.50 på ikke-kvalifikation alt for højt.

Dette taler for spillet

 • Walking Out er ikke en sang, der fæstner sig ved første gennemlytning. Derfor er det ekstra uheldigt for Armenien, at de åbner semifinale 2. Walking Out er godt, musisk håndværk, men mangler umiddelbarheden og det lille ekstra. Efter at sang nr. 18 er fremført, vil Armenien være langt fra top-of-mind hos seerne.
 • Hvem er egentlig sangens målgruppe? Den er hverken en typisk dansegulvsang, en Eurofan-favorit, eller en sang, der rammer emotionerne; ej heller en feel-good-oplevelse eller en original show-stopper.
 • I lighed med f.eks. Ruslands Julia Samoylova (15. plads i semifinale 2 i 2018), taler Srbuk ikke engelsk, og man må derfor gå ud fra, at hun har memoreret sangteksten fonetisk. Jeg synes dette i en vis grad kan høres på hendes diktion. Srbuk skal således bruge nogle ekstra procenter på at anstrenge sig for at lyde naturlig – oveni en sang, der i forvejen har et højt tempo i versene og er svær at fremføre. 
 • I den foreløbig eneste live-version, jeg har hørt af Walking Out, lyder Srbuk knap så fantastisk i refrænerne. Dette behøver selvsagt ikke være tilfældet når hun står på scenen i Tel Aviv, men hun har altså ikke råd til at have en middels god dag den 16 maj.
 • Har man først set semifinale 1, der åbnes af Cyperns positive ørehænger Replay, vil Armenien antagelig fremstå som et lidt tamt og skuffende åbningsnummer. (I det hele taget er det et lidt usædvanligt åbningsvalg, da det bryder med traditionen om at starte med fest og fyrværkeri).

Dette taler mod spillet:

 • Srbuk er en meget stærk vokalist på sit bedste. Hvis hun rammer dagen i Tel Aviv, vil hun imponere (især) jurymedlemmer og seere.
 • Armenien vil sandsynligvis komme med et ambitiøs sceneshow til Tel Aviv. Musikvideoen har attitude og høj, visuel kvalitet, og Armenien har en god tradition for at levere flot scenografi og koreografi. Derudover tænker jeg, at Armenien antagelig er udvalgt til at åbne semifinale 2, fordi man forudser et visuelt show, der vil fastholde tv-seerne.
 • Walking Out er ikke en dårlig sang, og den indehaver kvalitet nok til at kunne gå videre til en finale. (Min påstand er dog, at Armenien ikke tilhører favoritfeltet i semifinale 2, men derimod den gruppe af borderline-qualifiers, der kæmper om de sidste finalepladser).

Link til musikvideo.

Markedsoverblik

Odds 5.50 fås hos både LeoVegas, Unibet og 888sport. Spillet hedder 'Kvalificerer sig til finalen - Armenien - Nej'.

Nordicbet giver odds 4.00.

Bet365 giver odds 3.75

På Betfairs Spillebørs kan man pt sælge Armenien til mellem odds 1.27 og 1.50 (at sælge til odds 1.27 vil svare til at spille mod Armenien til 4.46 i effektivt odds).

 • Stort spiludvalg
 • Høj tilbagebetaling
 • Gennemsigtighed på indsatsgrænser
Feedback