18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Danmark - Armenien: Under 2,75 Mål

Match center
11. juni 2013 kl. 20:15 - Fodbold, VM
Parken
10. jun. 2013 kl. 23:20 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 10/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (over-præcis-under): 33-19-48%
Betvalue: 111,64%
Spilbar ned til odds: 1,69
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
VM-kvalifikation, Parken.

Skal Danmark til Brasilien i 2014 skal der tre point på tavlen her. Taget Armeniens historik i gruppen i betragtning bør det være en overkommelig opgave: holdet vandt sin første kamp 1-0 mod Malta, men har siden tabt fire i træk og kun scoret ét enkelt mål.

Armenerne råder dog over et par skarpe offensive profiler - især Shakhtars Henrikh Mkhitaryan, der har potentiale til at blive en verdensklassespiller.

Med andre ord skal den danske defensiv passe på (Kjær/Okore ligner det nye makkerpar), men generelt plejer man at have godt styr på forsvaret i hjemmekampene. I VM-kval-regi skal vi helt tilbage til 80'erne for at finde en kamp, hvor Danmark har lukket mere end ét mål ind på hjemmebane (de sidste 5 af slagsen er desuden endt under 2,5 mål). I EM-kvalifikationen har man kun indkasseret to gange i de sidste seks kampe.

Omvendt har Danmark haft bøvl med at finde vej til nettet i hjemmekampene, hvor Georgien-kampen var eneste gang i et år, at man formåede at score mere end én gang.

Jeg synes det lugter af få mål og et under-spil er bedste bud på værdi herfra - dog med en gardering med halvdelen af indsatsen retur i tilfælde af præcis 3 mål, af respekt for Armeniens offensive spillere.

DANMARK

Danmark skal vinde hvis drømmen om Brasilien skal holdes i live, men har hidtil skuffet med kun én sejr i fem kvalkampe og 0-0 og 1-1 mod henholdsvis Tjekkiet og Bulgarien på eget græs. 

Ovenpå 3-0-sejren ude over Tjekkiet tegnede det ellers til at vinden var vendt for det danske landshold, men der skulle et Agger-straffe til at sikre 1-1-resultatet mod bulgarerne.

Senest havde danskerne problemer med Georgien, på trods af at man startede i tæt på stærkeste opstilling, men man fik dog bugt med dem til sidst i Aalborg.

Morten Olsen har i træningen op til Armenien-kampen forsøgt sig med William Kvist og Christian Eriksen som makkerpar på den centrale midt (Kvist som 6'er, Eriksen som 8'er) med Nicklas Pedersen liggende bag Andreas Cornelius.

ARMENIEN

Armenien (nr 89 på FIFA-ranglisten) er nogenlunde i samme boldgade som Georgien (nr 96), men med en række spillere af højere klasse. Heriblandt Henrikh Mkhitaryan, der har bombet løs for Shakhtar med 25 mål og 10 assists 29 ligakampe, og tiltrukket interesse fra europæiske storklubber. 

Yura Movsisyan er også en dansk kending med en fortid i Randers. Han slår nu sine folder i Spartak Moskva, hvor det er blevet til 4 mål i 8 kampe siden skiftet i vinters. Inden da har han nettet 23 gange i 50 kampe for russiske FK Krasnodar. Ligeledes råder man over den offensive duo fra en anden russisk klub, Kuban Krasnodar, halv-brasilieneren Marcos Pizzelli (5 mål i 21 kampe) og Aras Özbiliz (9 mål i 22 kampe).

De på papiret stærke offensive kort har dog ikke været i stand til at slå igennem i VM-kvalifikationen, hvor det kun er blevet til 2 mål i 5 kampe. Armenien vandt den første kamp ude over Malta med 1-0, men har siden tabt til alle de andre hold i gruppen (minus Danmark) og senest tabte man så skuffende 0-1 hjemme til Malta.

TRUPNYT

Efter Georgien-kampen var Simon Kjær, Niki Zimling, Dennis Rommedahl og Viktor Fischer meldt lidt tvivlsomme med småskavanker. Alle ser dog ud til at være kommet sig.

Andreas Bjelland var kun kort med i søndagstræningen, da han skåner en øm lyske, ligesom Martin Braithwaite sad over. Begge er tvivlsomme og om Bjelland spiller afgøres først lige op til kampstart. Ellers hedder makkerparret Kjær/Okore.

Bud på opstilling: Andersen - Jacobsen, Okore, Kjær, Poulsen - Kvist, Zimling - Rommedahl, Eriksen, Krohn-Dehli - Cornelius

Trupnyt om Armenien er sværere at opdrive. Mod Malta stillede man op med følgende:

Berezovskiy - Hovhannisy, Voskanyan, Arzumanyan, Aleksanyan - Manoyan, Mkrtchyan - Özbilliz, Mkhitaryan, Manucharyan - Pizzelli

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback