18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Corinthians - Chelsea: 2

Match center
16. december 2012 kl. 11:30 - Fodbold, VM for klubhold
Nissan Stadium
13. dec. 2012 kl. 16:04 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 13/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 20-30-50%
Betvalue: 102,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
SportingBet Spil nu hos SportingBet
VM for Klubhold - International Stadium, Yokohama - Japan

Semifinalerne er overstået og vi fik den forventede drømmefinale mellem Chelsea og brasilianske Corinthians.

Den engelske storklub havde ingen problemer med at besejre mexikanske Monterrey med 3-1 i semifinalen, hvor specielt Hazard, Mata og David Luiz viste prøver på deres kvaliteter.
Brasilianerne havde sværere ved at dominere afrikanske Al Ahly, og mens Chelsea cruisede til en klar sejr, kunne Corinthians være glade for at hive en 1-0 sejr i land.

Mens Corinthians virkede nervøse, men dog havde kampen under kontrol, så sprudlede Chelsea-stjernerne af spilleglæde, og netop den frigjorte spillestil kan gøre forskellen i finalekampen.

Den massive Corinthians-defensiv vil sandsynligvis komme under pres fra den bevæglige Chelsea-offensiv, og brasserne skal forsøge at overleve på ren fight og vilje.

En VM-titel vil være en mega-triumf for velorganiserede Corinthians, hvis mange fans vil skabe en festlig ramme i Yokohama.

Men Chelsea har et ekstra gear, og de rutinerede Corinthians-spillere kan få vanskeligt ved at følge med, når der skrues op for tempoet.

Værdi i spil på Chelsea-sejr i ordinær spilletid.

Chelsea kom stormede fra startblokken og overrumplede Monterrey med en frisk offensiv stil, hvor David Luiz havde rigtig god plads på midtbanen til at styrte med frem og fik da også afsluttet. Den brasilianske krøltop imponerede også med en genial frispilning til Hazard, der burde have givet Chelsea et hurtigt føringsmål.

Hvis der var tvivl om Champions League mestrenes motivation, så fandt mexikanerne hurtigt ud af, at det ville blive 90 lange minutter overfor et veloplagt Chelsea mandskab. De forsatte den frigjorte stil, som også FC Nordsjælland spillerne oplevede med god bevægelse og hurtige kombinationer.

Efter flere gode chancer kunne Juan Mata åbne festen efter et kvarter med et flot mål fra den spanske tekniker.

I anden halvleg kom Chelsea igen blæsende fra første fløjt og begravede kampen med to hurtige mål i ren opvisningsstil.

Corinthians spillede var på plads på lægterne for at spionere på deres finalemodstander, og de kunne se muligheder for gennembrud på kanten, hvor backen Azpilicueta var usikker i flere situation.

Der er sket en ret markant udvikling, hvor speed er altafgørende, og f.eks en spillertype som Wesley Sneijder eller landsmanden van der Vaart virker over-the-hill med langsomme aktioner, hvor bolden bliver varmet og opspillet dermed bremses. Man kunne også tage en Lampard og Gerrard med i den sammenligning, da de allerede så håbløs langsomme ud i 4-1 nederlaget til de unge tyskere ved VM turneringen i Sydafrika.

Der skal fart på for at nedkæmpe en massiv forsvarsmur, og det har Chelsea indset ved at hente unge, hurtige profiler som Mata, Hazard og Oscar. Det får så til gengæld Fernando Torres til at se skidt ud i flere situationer, da den spanske angriber mistede mange bolde mod Monterrey med et ringe første-touch og en begrænset tophastighed.

Torres kom alligevel på måltavlen endnu engang, og er nu inde i en utrolig målstime med 5 fuldstræffere i de seneste 3 kampe. Torres er efterhånden kendt for at score i finaler, så Corinthians burde være advaret om "El Niño".

Corinthians defensiven er rutineret, men ikke videre hurtig. Så træner Tite vil højst sandsynlig stole på, at Ralf og især Paulinho skiftevis stempler med ned til forsvarskæden, når englænderne angriber.

I semifinalekampen mod Al Ahly var der ingen panik i de bagerste rækker og målmand Cássio er uhyggelig stærk i luftspillet. Men egypterne havde tilløb til et par chancer, og der var undervejs enkelte forsvarsfejl, der kommer til at koste mod et klassemandskab som Chelsea.

Nøglepersonen hos Corinthians er Paulinho, der skal beskytte forsvarskæden og samtidig have overskud til at lancere opspillet frem til den stærke peruvianske striker Paolo Guerrero.


Corinthians kan ikke forvente at få mange chancer i kampen, så den erfarne angriber skal være klar på pletten, og Guerrero skal tage slagsmålene med det engelske midterforsvar, der mangler den skadede kaptajn John Terry. Paolo Guerrero blev matchvinder mod Al Ahly med et glimrende mål på hovedstød efter indlæg fra Douglas.

Men ellers var der langt mellem den offensive samba-bold. Paulinho´s skud blev blokeret i sidste sekund, da den defensive midtbaneprofil spurtede med frem på en kontra, men 1-0 sejren var fortjent nok og vi skal nok ikke forvente en velspillet finalekamp fra brasserne.

Corinthians er ikke kommet for at underholde, og Tite har endda udtalt, at han gerne vil spille grimt for at hente Klub VM trofæet.

TRUPNYT

Corinthians angriberen Emerson Sheik udgik i semifinalen, men burde blive klar til finalen.

Chelsea mangler John Terry i forsvaret, mens også angrebsreserven Daniel Sturrigde er på skadeslisten.

FORVENTEDE STARTOPSTILLINGER

CORINTHIANS

Cássio; Alessandro, Chicão, Paulo André, Fábio Santos; Ralf, Paulinho, Douglas, Danilo; Emerson Sheik, Paolo Guerrero.

CHELSEA

Cech; Ivanovic, Cahill, Luiz, Cole; Mikel, Ramires, Oscar, Mata, Hazard; Torres.

  • Stort spiludbud
  • Stort live betting-udvalg
  • God support

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback