18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Chelsea - Nottingham Forest: (AH: +2,0) 2

Match center
5. januar 2020 kl. 15:01 - Fodbold, England - FA Cup
Stamford Bridge
3. jan. 2020 kl. 13:09 (Opdateret 5. jan. 2020 kl. 16:58) 03/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (23)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 52-0-48%
Betvalue: 103,68%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert: 2-0
Unibet Spil nu hos Unibet
Chelsea er klart bedre ude end hjemme i denne sæson, og også i FA Cuppen mod Nottingham Forest kan de få problemer i egen hule.
Det taler for
  • Chelsea har store problemer med at skabe kampene på Stamford Bridge
  • Chelsea scorer ikke nok mål hjemme - blot 11 mål i 10 kampe
  • Nottingham Forest viser god form og er stærke på fremmed græs
  • Nottingham Forest leverer gang på gang stærkt efter pausen
Hold øje med
  • Chelsea har kapaciteten til at køre de fleste hold over
  • Nottingham Forest har været gennem hårdt program, og har trukket veksler på få spillere
  • Chelsea har de seneste to sæsoner slået Forest sikkert
Oddsmarked

Oddset på hjemmesejr er helt nede i 1,18 hos Bet365. Krydset giver odds 8,95 hos Nordicbet, mens bet365 er i 15,00 på udesejren.

Her spilles asian handicap -2, så hvis Chelsea vinder med mindst tre mål tabes spillet. Vinder de med præcis to, tilbagebetales indsatsen, mens nederlag på ét mål, uafgjort og Forest-sejr giver gevinst.

Rundt om holdene
Chelsea er i denne sæson forvandlet, efter ankomsten af Frank Lampard og introduktionen af en stribe unge spillere på holdet. Det betyder til tider berusende fodbold og flotte sejre, mens det til andre tider betyder en jammerlig omgang bold og skuffende resultater.

De skuffende resultater er især kommet hjemme på Stamford Bridge, hvor man i Premier League blot står med 14 point for ti kampe, og en målscore på blot 11-10. Når presset er på mandskabet, og de selv skal skabe kampene, har de unge drenge problemer.

Kigger man på Chelseas juleprogram, så blev det til sejre ude mod både Tottenham og Arsenal, mens man hjemme tabte 2-0 til Southampton og ude måtte nøjes med 1-1 mod Brighton. Ulogiske resultater, og resultater som vidner om, at Chelsea har det fint i rollen med ikke altid selv at skulle skabe en kamp.

Manager Frank Lampard har varslet ændringer til søndagens FA Cup-kamp, og jeg vil ikke være overrasket, hvis vi får spillere som Andreas Christensen og Michy Batshuayi få chancen i kampen.

Nottingham Forest kommer til Stamford Bridge I god form. Det hård program i julen gik godt, efter et indledende nederlag til Huddersfield. Herefter blev Hull, Wigan og Blackburn alle slået, så Forest holder sig til i toppen af den næstbedste række.

Gæsterne ventes at stille stærkt i opgøret, og kommer til kampen uden nævneværdige fravær. Det er for øvrigt tredje gang i tre sæsoner, at Forest gæster Stamford Bridge, i sidste sæson tabte de 2-0 i FA Cuppen og i forrige sæson blev det til et 5-1-nederlag i Carabao Cup.

Chelsea har på det seneste vekslet lidt mellem 3-4-3 og 4-3-3, men det ser ud til, at det er 4-3-3, der fungerer bedst i øjeblikket. Det system kopierer Forest oftest, dog med lidt lavere kanter, så det nærmere ligner en 4-2-3-1 fra Championship-mandskabet.

På toppen har de Lewis Grabban, der de seneste par sæsoner har scoret mål på samlebånd i The Championship. I de seneste tre kampe, har Grabban fundet vej til netmaskerne fire gange, så formen er, hvor den skal være.

Ude har Forest været stærke i denne sæson, hvor blot to af 13 kampe i Championship er tabt. Det er især     defensiven, der har sikret den gode udebaneform, med blot 12 mål lukket ind.

Værd at bemærke
Hold øje med live-spil på kampen. Chelsea er ikke specielt gode i anden halvleg, hvor blot 17 mål er scoret i 21 kampe, mens samme antal er lukket ind. Modsat er Forest forrygende efter pausen, med 24-10 i målscore og 25 anden halvlege uden et halvlegsnederlag.

Trupnyt
Chelsea er fortsat uden Ruben Loftus-Cheek, der har siddet ude hele sæsonen. Marcus Alonso og Olivier Giroud meldes begge tvivlsomme.

Nottingham Forest melder alle klar til søndagens opgør.

Kilder

chelseafc.com, skysports.com, nottinghamforest.com, transfermarkt.de, football.london

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback