18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Chelsea - Newcastle United: (AH: -1,5) 1

Match center
15. februar 2021 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
Stamford Bridge    Peter Bankes
13. feb. 2021 kl. 19:36 (Opdateret 15. feb. 2021 kl. 22:54) 13/02
275
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

Chelsea tager hjemme imod Newcastle der har et hav af profiler ude, og så har Chelsea selv gang i en god stime. Jeg tror det bliver en komfortabel hjemmesejr vi får at se i dette opgør.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 58-0-42%
Betvalue: 102,66%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 2-0
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
 • Chelsea har bare lukket ned bagtil, og deres seneste 4 PL kampe er endt med en xGA på 0,4, 0,2, 0,3 og 0,4 hvilket er yderst imponerende.
 • Newcastle har en masse profiler ude (se hold info)
 • Chelsea kan med en sejr bringe sig foran Liverpool, på 4.pladsen, og jeg tror Tuchel og Chelsea mandskabet giver denne mulighed, og vinder i sikker stil, måske endda ved at sende et statement med en stor sejr.
 • Chelsea vandt deres seneste indbyrdes opgør 2-0 i en kamp der endte 1,6-0,6 på xG fronten, og hvor Newcastle ikke kom med meget, og endt kampen med en boldbesiddelsesprocent på 30.
 • Newcastle vil spille mere offensivt, og det har man kunne se i deres seneste kampe hvor deres xGA også er steget. Newcastle's seneste 6 kampe er endt med en xGA på 2,8, 1,8, 0,9, 1,0, 0,9 og 1,4. Jeg tror ikke Newcastle's mere offensive spil kan give Chelsea flere muligheder.
 • Chelsea har mange måder at score på, og også mange alternativer på bænken der kan gå ind og ændre kampen. Jeg ser ikke den store brede i Newcastle truppen, og især i bagkæden er de presset på skader.
 • Hvem skal lave målene for Newcastle hvis Callum Wilson ikke er med? Han har stået for 10 mål og 5 assists. Det betyder altså han har sidste eller næstsidste fod på 60 % af Newcastle's mål i år.
Hold øje med
 • Jeg var meget imponeret over Newcastle i sidste runde, hvor de var super gode offensive, og scorede 3 kasser i første halvleg, og samtidigt viste de også defensiv styrke ved at holde stand med 10 mand i 45 min, og 9 mand de sidste 10/15 min.
 • Har Newcastle fået et selvtillid stød med den nye tilgang, det ligner det lidt. 6 point på de seneste 3 kampe og samtidigt også 3 kampe, hvor deres xG har været ganske fornuftig.
 • Chelsea har endnu ikke rigtig foldet sig ud offensivt, under Tuchel, og det er blevet til 1-0, 2-1, 1-0, 2-0 og 0-0, Ikke just festfyrværkerier offensivt, og jeg kan være nervøs for at Chelsea bare lukker kampen ned, og kører den rundt, hvis de først kommer foran.
Oddsmarked

Oddset på -1,5 er 1,77ish da det åbnede, men er så gået lidt ned siden det.

Jeg har også kigget på Chelsea sejr til 0, som stod i de 1,95 tidligere på ugen, men nu er nede i 1,83 og derfor har jeg valgt at gå med en Chelsea sejr på 2 mål.

Holdene:

Chelsea:

Her er alle Thiago Silva ude (fast mand) og Kai Havertz (fast mand) er tvivlsom, hvilket efterlader en start 11'er som kommer til at se sådan her ud, hvis jeg har kilderne i orden:

3-4-2-1
Mendy; Azpilicueta, Christensen, Rudiger; James, Jorginho, Kante, Alonso; Werner, Mount; Abraham

Newcastle:
Her er flere profiler ude, og i midterforsvaret er Schar ude (fast mand) Lascelles (fast mand) samt Fernandez (fast mand) er tvivlsomme, men jeg har læst at det er 50/50 med Lascelles. 
Derudover er Hendrick ude med karantæne, og Callum Wilson holdets topscorer er også blevet skadet. Til sidst er Manquillo også ude, hvilket formentlig giver en start 11'er som denne herunder:

Darlow - Kraft, Dummett, Clark, Lewis - Hayden, Willock, Shelvey, Almiron - Joelinton, Saint-Maximin 

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback