18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Chelsea - Manchester United: 1

Match center
31. oktober 2012 kl. 20:45 - Fodbold, England - England League Cup
Stamford Bridge
29. okt. 2012 kl. 12:40 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 29/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 44-27-29%
Betvalue: 104,28%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert:
Ladbrokes Spil nu hos Ladbrokes
Det andet indbyrdes opgør på bare 3 dage (United vandt 3-2 i søndagens PL-kamp på Stamford Bridge) er af mindre betydning, men jeg tror, at Di Matteo og co. af flere årsager står stærkest.

1) Gæsterne fra United har en meget svær kamp hjemme mod Arsenal i den kommende weekend, mens Chelsea skal på en lidt mere overkommelig opgave i Wales. Derfor kommer Ferguson formentlig til at spare flere i forsvaret. Her tænker jeg specielt på Ferdinand, Evra samt Rafael.

2) Netop disse spilleres erstatninger bliver nogle af de unge og urutinerede, som Ferguson allerede har lovet at give spilletid. Sejren søndag i ligaen gør det kun endnu mere sandsynligt, at den skotske manager ryster posen og ikke ligger vågen om natten ved tanken om et nederlag på Stamford Bridge.

3) Chelsea har nok "hævn" i tankerne efter en kontroversiel kamp søndag, hvor de følte sig snydt. Di Matteo stillede sidste gang stærkt op i Carling Cuppen, hvor kun det brasilianske stortalent Lucas Piazon var involveret af de urutinerede, og jeg forventer, at han igen kommer med et slagkraftigt mandskab.

4) Kampen er allerede udsolgt, og det londonske publikum vil formodentlig være meget oppe på mærkerne. Dette kan positivt påvirke spillerne og måske også dommeren Lee Mason, der nok vil være meget påpasselig med sine kendelser.

Alt i alt peger en del i retning af en Chelsea-sejr, og Ladbrokes betaler det fornuftigt.

Chelsea

Som jeg ser det, har Di Matteo to opgaver til denne kamp: 1) at få roteret nogle spillere, så hele holdet bliver brugt samt 2) at sørge for, at holdet er bedst stillet til en sejr. Det lyder ret banalt, men sagen er den, at hvis Chelsea igen taber, vil det være tredje gang på en uge, og for et holds morals skyld, er dette ikke hensigtsmæssigt – og slet ikke, når modstanderen er én af ligarivalerne!

Sir Alex Ferguson vil lægge mest vægt på punkt 1, hvorimod jeg vurderer, at Di Matteo vil lægge mest vægt på punkt 2. Dertil skal det også siges, at de spillere, han roterer ind på holdet (fx Victor Moses, Daniel Sturridge, Cesar Azpilicueta) er spillere, der har masser af erfaring, og som sådan er der ingen af de helt unge og urutinerede på holdkortet, som der formentlig vil være det for gæsterne. En anden pointe er også, at mens The Blues forventeligt roterer mest i offensiven, gør United det i defensiven, hvor stabilitet og rutine oftest er de vigtigste forudsætninger. Ergo, gæsternes rotationer er efter min vurdering af en mere afgørende karakter (i negativ retning) end hjemmeholdets – givet at mine forventede startopstillinger holder nogenlunde vand selvfølgelig!

Trupnyt

Fernando Torres (angriber - fast), Branislav Ivanovic (back - fast) samt anfører John Terry (midterforsvar - fast) sidder alle ude med karantæner. Frank Lampard (midtbane - fast/reserve) er ude med en lægskade.

Trup

Cech, Azpilicueta, Ferreira, Cahill, Luiz, Bertrand, Mikel, Romeu, Ramires, Mata, Hazard, Oscar, Moses, Piazon, Marin, Sturridge, Turnbull, Saville, Ake

Forventet startopstilling (4-2-3-1)

Turnbull/Cech

Azpilicueta – Cahill – Luiz – Bertrand

Ramires – Romeu

Moses – Oscar/Hazard – Marin

Sturridge

Manchester United

Alex Ferguson fik det vigtigste stik i hus i søndags, hvilket gør det nemmere for ham at give nogle af de unge spillere erfaring i dette opgør. Han sagde umiddelbart efter lodtrækningen, at han vil spille nogle af de unge, og det har United også tradition for at gøre i kampe som disse, så jeg er overbevist om, at han holder ordet.

Det betyder også, at vi kommer til at se et noget svækket forsvar, hvor enten Scott Wooton eller Michael Keane bliver partneret med Johnny Evans. De to unge spillere kommer på noget af en opgave på et tændt Stamford Bridge, hvor publikum vil lægge maksimalt tryk på. Büttner er også ret sikker starter på venstre back-positionen, og selvom den unge hollænder har vist gode takter fremad i banen, har han tilsvarende vist svaghedstegn bagtil (fx mod Braga, hvor han ”faldt i søvn” ved begge mål). Slutteligt tror jeg også, at Vermijl starter på backen, selvom det er sandsynligt, at Rafael spiller for at skabe lidt stabilitet. Imidlertid er Rafael den spiller for De Røde Djævle, der har spillet flest minutter, så mon ikke Ferguson sparer ham, og overlader pladsen til unge og urutinerede Vermijl, der må siges at være noget af en svækkelse ift. sin brasilianske kollega.

Fremadrettet bliver United dog formentlig ret stærke, idet både Anderson, Giggs, Powell, Fletcher, Hernandez og Welbeck mangler minutter.

Trupnyt

Shinji Kagawa (angriber - fast/reserve), Chris Smalling (forsvar - fast/reserve), Phil Jones (forsvar - reserve) samt anfører Nemanja Vidic er alle ude med skader. 

Trup

De Gea, Lindegaard, Johnstone, Wootton, Rafael, Evans, Keane, Buttner, Valencia, Anderson, Nani, Carrick, Cleverley, Fletcher, Powell, Scholes, Cole, Lingard, Vermijl, Tunnicliffe, Hernandez, Welbeck, Macheda, King

Forventet startopstilling (4-1-2-1-2)

Lindegaard

Rafael/Vermijl – Wooton/Keane – Evans – Büttner

Fletcher

Anderson – Powell/Scholes

Rooney/Giggs

Hernandez - Welbeck

(Hvis Ferguson ikke stiller i en diamant, kommer Nani helt sikkert til at spille)

  • God service

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback