18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Chelsea - Liverpool: Dobbeltchance: 1X

Match center
20. september 2020 kl. 17:30 - Fodbold, England - Premier League
Stamford Bridge    Paul Tierney
Se kampen på Viaplay.dk|Xee
15. sep. 2020 kl. 09:52 15/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (8)

Chelsea udnytter usikkerhed hos Liverpool

Chance (1-X-2): 33-27-40%
Betvalue: 107,40%
Spilbar ned til odds: 1,67
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Der er udsigt til en dynamit-kamp på Stamford Bridge, hvor Chelsea har satset massivt og hentet friske forstærkninger i transfervinduet.

Liverpool har derimod haft et meget stille transfer-sommer og tager deres mesterhold på endnu en tur i manegen. Modstanderne ved derfor, hvad de kan forvente fra Jürgen Klopps tropper.

Chelsea-manager Frank Lampard har fået tilført nogle angrebsvåben, der kan udfordre Liverpools forsvar. Vi så svagheder og sjældne personlige fejl i Liverpool-defensiven, der måtte kæmpe hårdt for at nedkæmpe oprykkerne Leeds i 4-3 kampen.

Chelsea er underdogs i dette opgør; truppen er langt fra så robust og sammenspillet som Liverpools sejrsvante superhold. Men hvor har Chelsea dog fået samlet en dynamit-trup, og så skal Lampard blot tilføje en lille gnist til denne krudttønde og så ellers nyde fyrværkeriet.

Liverpool er "the team to beat" og Lampards unge mandskab kan sende et massivt budskab i dette opgør om at London-klubben vil blande sig helt i toppen i denne sæson.

Der kommer fart over feltet. Forvent masser af mål og masser af hurtige omstillinger, men det ligner også et relativt jævnbyrdigt opgør, hvor Chelsea skal overvinde Liverpool på gejst, sejrsvilje og speed.

Chelsea fik sæsonens første sejr, da de tog en sikker 3-1 sejr over Brighton i premiererunden.

Liverpools modsvar er så deres organisation, rutine og individuel kvalitet og rammer Salah, Mané og Firmino topformen, så kan vi sagtens få et målorgie.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback