18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Chelsea - Atletico Madrid: Marcos Llorente scorer anytime

Match center
17. marts 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Stamford Bridge    Daniele Orsato
17. mar. 2021 kl. 14:45 (Opdateret 18. mar. 2021 kl. 05:25) 17/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

Odds for højt på en spiller i målform.

Chance: 16%
Betvalue: 120,00%
Spilbar ned til odds: 6,25
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Der er på nuværende tidspunkt allerede 3 spil på denne kamp, hvor alle kommer ind på alle detaljer om denne kamp. Alex har et forslag såfremt i ønsker at læse en roman inden kampen. Der er absolut ingen grund til jeg kaster mig ud i endnu en af slagsen, som bare ville indeholde gentagelser.

Llorente har scoret i 33% af Atl. Madrids kamp.

Ligeledes har han scoret 3 mål i de sidste syv kampe i La Liga. I kampen mod Getafe var de første 20 minutter et kæmpepres med 6 hjørne efter 17 minutter og min mand Llorente kunne/burde have scoret mindst en kasse. Vi taler om en yderst stabil spiller, som er i målform, ligger nummer 2 i LL efter Suarez (naturligvis) når det kommer til at nette.

Han scorede også mod Salzburg og hvem glemmer sidste års 2 mål ud af 3 mod Liverpool. MAO: Llorente har ingen problemer med at begå sig på internationalt niveau.

Suarez der også er straffeskytte skal være favorit. Men kæden hopper af når en Felix, som er blevet brugt som god indskifter på det sidste, grundet han har været skadet samt eksempelvis den dygtige angriber Correa står til lavere odds. Det er trods alt en mand med kun 4 mål på bagen i LL mod Llorentes 9 mål har et lavere odds. Har set langt mere rimelige odds på 4.20 (ComeOn og Onsidebetting), Bwin 4.33 , Cashpoint 4.70 samt Bet365 5.00

Det taler imod spillet og årsagen til jeg ikke gav Llorente 1 procent mere at det meget muligt bliver en målfattig affære.

Reglerne hos Kambi bookmakerne som alle har dette odds er simple. Kun startende spillere tæller. Spillere der ikke starter annulleres. BM: Dette er regler for anytime. Regler for først og sidst er anderledes. Nordicbet har odds 6.40.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback