18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Chelsea - Arsenal: 1 (0-1) - Tips & Spilforslag

Match center
29. oktober 2011 kl. 13:45 - Fodbold, England - Premier League
Stamford Bridge
28. okt. 2011 kl. 15:33 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 28/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 39-23-38%
Betvalue: 106,47%
Spilbar ned til odds: 2,56
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
”The team is on the right way…”. Sådan udtalte Arsene Wenger sig forleden, og han har til dels ret. Fire sejre på stribe i alle turneringer er fremgang resultatmæssigt, men der er kun sporadisk fremgang at spore i spillet. Robin van Persie er en enmandshær i front, mens defensiven giver for mange og for lette chancer væk, og det kan blive straffet af et skarpt Chelsea-hold.

Chelsea havde en svær kamp mod QPR, men forinden havde The Blues vundet tre storsejre i træk. Offensivt er André Villas-Boas ved at lykkes, hvilket er markeret med 12 scoringer i de fire seneste kampe. Man må undvære Didier Drogba, men Torres er tilbage efter karantæne, og han kan gøre ondt på en langsom Arsenal-bagkæde. Thomas Vermaelen kan blive forhastet i aktion efter en lang skade, da Carl Jenkinson formentlig er ude, og det efterlader Wenger med få alternativer i forsvaret.

Chelsea har vundet med mere end ét mål i tre af fire hjemmekampe i denne sæson, og lige netop mod Arsenal, har The Blues gode erfaringer. Fire af de fem seneste møder har Chelsea vundet – alle med mere end ét mål. Lægger man dertil, at Arsenal har tabt de tre foregående top seks-kampe i denne sæson, er det svært at tro, at det vender på Stamford Bridge.

Rent ettal efterlader en lille værdi, men til de dristige er der et saftigere odds med fin værdi på handicapsejr til Chelsea.

Chelsea

Efter en god serie på tre storsejre på stribe rendte Chelsea i weekenden ind i en forfærdelig kamp. David Luis begik dumt straffespark og både José Bosingwa og Didier Drogba fik marchordre i en første halvleg, som reelt afgjorde kampen til QPR-sejr på 1-0. Selv med ni mand formåede Chelsea faktisk at presse på for udligningen, men forgæves. I onsdags spillede Chelsea 120 min. mod Everton i Carling Cuppen, men det var med et reservehold, så det får næppe negativ indflydelse.

Pilen peger dog stadig op for The Blues, som begynder at få angrebsspillet til at glide under André Villas-Boas. Defensiven er endnu ikke afstemt og giver for mange dumme chancer væk – for eksempel Luiz mod QPR – så det kan være, at AVB vælger at bruge defensivt stærkere Alex i midten i stedet for Luiz.

Hjemme på Stamford Bridge er Chelsea som sædvanligt uhyggelig stærk. I denne sæson er hjemmeholdet endnu ikke blevet presset for alvor, så det er blevet til fire sikre sejre ud af fire. Kun WBA er sluppet fra The Bridge med et snævert nederlag, mens Norwich, Swansea og Everton er blevet besejret med samlet 10-3.

Trupnyt

José Bosingwa (back – fast) og Didier Drogba (angriber – reserve) er begge i karantæne efter deres røde kort mod QPR, men svækkelserne er til at overkomme. Drogba har ikke været i form siden sidste sæson, mens Bosingwa kun savnes offensivt, når han erstattes af Ivanovic.

Til gengæld er Fernando Torres (angriber – fast) tilbage efter karantænepause, og hvis han er lige så skarp, som i Champions League-kampen mod Genk, er det et stort plus offensivt. Især overfor en Arsenal-bagkæde, som har problemer med hurtigheden. Samtidig får Chelsea Ramires (midtbane - fast) tilbage efter skade, og det er endnu et plus til offensiven. 

Trup

Cech, Bosingwa, Ivanovic, Alex, Ferreira, Terry, Luiz, Cole, McEachran, Mikel, Romeu, Meireles, Ramires, Lampard, Mata, Malouda, Torres, Anelka, Sturridge, Lukaku, Kalou, Taylor, Blackman .


Bud på startopstilling

Sturridge – Torres – Mata

Ramires – Mikel – Lampard

Cole – Terry – Alex/Luiz – Ivanovic

Cech

Arsenal

Der er klar fremgang at spore på resultatsiden i Arsenal, som har vundet fire kampe i træk i alle turneringer, men spillet overbeviser stadig kun sporadisk. Offensivt har The Gunners Robin van Persie, som for alvor skyder med skarpt, men bagude giver man stadig alt for mange chancer væk, og det bliver straffet af de gode hold. Arsenal har lukket 18 mål ind i ni ligakampe, hvilket kun overgås af Bolton og Blackburn.

I Premier League har Arsenal vundet de to seneste kampe hjemme mod Sunderland og Stoke. På fremmed græs ser det anderledes sort ud for Arsene Wengers tropper. 0-0 i premieren mod Newcastle er eneste point, mens det er blevet til 2-8 til Manchester United, 3-4 mod Blackburn og senest 1-2 til Tottenham. 14 indkasserede mål i tre kampe, og det er ikke ét for lidt – tværtimod.

I tirsdags vandt Arsenal 2-1 over Bolton i Carling Cuppen med et reservehold, hvor Thomas Vermaelen dog gjorde comeback i midterforsvaret.

Trupnyt

Carl Jenkinson (back - fast) er tvivlsom til kampen, og han vil blive testet kort før kampen. Det kan tvinge Wenger til at bringe Thomas Vermaelen (midterforsvar - fast når klar) selvom han lige er vendt tilbage efter skade og fik næsten en hel kamp. Derudover er Bacary Sagna (back - fast), Kieran Gibbs (back - fast når klar), Abou Diaby (midtbane - reserve) og Jack Wilshere (midtbane - fast) ude med langtidsskader. 

Trup

Szczesny, Santos, Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Walcott, Song, Ramsey, Arteta, Van Persie, Gervinho, Fabianski, Rosicky, Park, Benayoun, Frimpong, Chamakh, Djourou, Arshavin, Oxlade-Chamberlain, Miyaichi.

Bud på startopstilling 

Gervinho - van Persie - Walcott

Song - Arteta - Ramsey

Koscielny - Djourou/Vermaelen - Mertesacker - Jenkinson/Djourou

Szczesny

Indbyrdes opgør

Arsenal vandt det seneste opgør mellem de to storklubber, men faktisk har Chelsea vundet fire af de fem seneste - alle med mere end ét mål. De to seneste kampe på Stamford Bridge er begge endt 2-0 til hjemmeholdet.

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback