18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
5. november 2019 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Stamford Bridge    Gianluca Rocchi
4. nov. 2019 kl. 20:20 (Opdateret 5. nov. 2019 kl. 22:52) 04/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (13)

Værdi i forstærket Chelsea hold.

Chance (1-X-2): 55-28-17%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 4-4
Unibet Spil nu hos Unibet

Chelsea får Ngolo Kante tilbage som er meldt match fit af Frank Lampard under presse konferencen. Modsat må Ajax undvære deres midtbane general Van De Beek og af en eller anden grund har det ikke ændret på oddsene og det undrer mig en del at bookmakerne ligger så højt på hjemmesejren. Forskellen på Chelsea med eller uden Kante er meget meget stor. Rent taktisk giver det langt flere muligheder end når Kovacic stepper ind, da Kante er markant bedre begge veje, og dermed ikke bare selv bliver en ekstra trussel, men hans blotte tilstedeværelse "frigiver" en masse kræfter fremad rettet, når man ved han ligger og balancere kæderne. Chelsea vandt det omvendte opgør i Amsterdam for 2 uger siden, uden Kante. En kneben 0-1 sejr, hvor jeg personligt nok vil mene at uafgjort havde været mere retvisende.

Dette taler for spillet:

  • Midtbanen var der hvor slaget stod i Amsterdam, og det vandt Chelsea meget klart. (duellerne på jorden og i luften). I dette opgør er midtbanen markant forstærket med Kante, hvilket burde betyde at man vil kunne dominere kampen og sætte spillet herfra.
  • Chelsea vandt xG 0,45--1,72 i første opgør.
  • Pulisic er omsider kommet igang, og mål i de sidste to kampe (den ene et hattrick), og det giver et helt andet offensivt udtryk, hvor de kreative finesser nu kan komme fra hele midtbanen. Det gør det betydeligt sværrer at dæmme op for, og man ser nu Pulisic lave den samme type løb som Hazard gjorde i sin tid (Dog uden yderligere sammenligning). Men det gør Chelseas offensiv langt mere uforudsigelig og giver langt flere muligheder når bolden drives frem og spillere skifter pladser tæt under mål.
  • Sammenligner man Ajax Amsterdam med deres hold sidste sæson, er de markant svækket af de salg de har lavet hen over sommeren. Derudover mangler man til dette opgør midtbane generalen Donny Van De Beek, som vel var Ajax bedste spiller i den første kamp. 

Hold øje med:

  • Chelsea har været klart mere stabile på udebane i denne sæson og har således allerede tabt en hjemmebane kamp i CL til Valencia.
  • Ajax viste også i den første kamp at man stadig er et rigtigt godt hold, og her burde man kunne få flere muligheder for at spille kontra fodbold.

Trupnyt og forventede opstillinger:

Chelsea:

Som skrevet er Kante erklæret matchfit, og bør være i start opstillingen.  Batkley og AC trænede med idag, men forventes ikke at starte inde.

Skader: Ruddiger, Loftus-Cheek (Begge har været ude længe),  Emerson.

Forventet start opstilling 4-3-3: Kepa--Azpellicueta-Zouma-Tomori-Alonso-- Mount-Jorginho-Kante--Pulisic-Tammy-Willian

Ajax Amsterdam:

3 spillere måtte udgå i week-endens kamp imod Zwolle med skader. Alvarez, Martinez og Van de Beek. Alle 3 er rejst med til London, men de første meldinger går på at kun Alvarez og Martinez bliver klar til kampen imorgen.

Usover de 3 har Ajax alle spillere klar. 

Forvetet start opstilling 4-5-1: Onana--Tagliafico-Blind-Veltman-Mazraoui--Promes-Martinez-Marin-Alvarez-Ziyech--Tadic

Odds udvikling:

Oddset har faktisk ligget ret stabilt, men er dog droppet en smule da 1 tallet åbnede omkring odds 1,97. 

Kilder: uefa.com, chelseafc.com, infogol twitter, skysports.com, ajax.nl, bold.dk, oddsportal.com

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback