18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Caroline Dolehide/Coco Vandeweghe - Darija Jurak/Andreja Klepac: Resultat: 2-1

Match center
2. oktober 2021 kl. 18:10 - Tennis, WTA | f
Court 2
2. okt. 2021 kl. 17:14 (Opdateret 2. okt. 2021 kl. 21:11) 02/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (6)

Semifinale i Chicago

Chance: 23%
Betvalue: 115,00%
Spilbar ned til odds: 4,35
Rigtig/forkert: pga. fejl registrering af Jabeur-Rybakina
Bet365 Spil nu hos Bet365

Pga. træthed igår, missede jeg samme resultat på finalen i double i Kasakhstan imorges, men tænker samme udfald kan komme her.

Kan godt lide makkerskabet Dolehide/Vandeweghe. 2 spillere som ikke har fået det til at køre i single, men double kan de finde ud af. Dolehide som er den unge i denne kamp, har flere gode resultater fra Grand Slam i år og vandt Monterrey tidligere i år. Vandeweghe kender man fra da hun vandt US Open fra et par år siden, hvor Miami også røg i rygsækken.

De har kørt uhyggelig stats i denne uge mod flere gode par, kører de nogenlunde samme stats i dag kommer de til at vinde.

Jurak/Klepac er med sine 37 og 35 år still going strong. De har sammen 2 titler i år, og går som regel dybt når det ikke er Grand Slams. De har på papiret haft lidt lettere vej, men slog Aoyama/Shibahara, efter at være bagud 2-6 i Match Tiebreak.

De vandt over Vandeweghe i San Jose hvor de også tog titlen, her i 2 tiebreaks. Det er så små marginale der afgører disse kampe. Jeg føler at det amerikanske par står stærkest, men man kan aldrig underkende rutine og klasse.

Som jeg skrev sidst i en double optakt, er det mere reglen end undtagelsen at kampen ender i Match Tiebreak, og det tror jeg også denne gør, hvor de 2 stærkeste server forhåbentlig gør arbejdet færdigt.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback