Burnley - West Ham: (AH: 0,0) 2

Match center
14. oktober 2017 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Turf Moor    A Meulman
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 34-31-35%
Betvalue: 101,70%
Spilbar ned til odds: 1,97
Rigtig/forkert:
888sport Spil nu hos 888sport
West Ham kan endelig stille i stærkeste efter skadesplaget sæsonstart. Burnley har overrasket positivt og er normalt stærke hjemme, men West Ham har indbyrdes overtag og bør kunne dominere med deres store fysik.

Det taler for spillet: 

 • West Ham har et enormt fysisk stærkt angreb, og det kan Burnleys dybe defensiv få problemer med.
 • West Ham plejer under Bilic at have godt styr på Dyche og Burnley. Man vandt bl.a. begge indbyrdes opgør sidste sæson.
 • Efter en skadesplaget start på sæsonen, er West Ham nu i stand til at stille i stærkeste opstilling.
 • Særligt tilbagekomsten af kreative Lanzini virker vigtig for holdet, og han kan åbne et kompakt Burnley-forsvar (*1)
 • Burnleys flotte resultater i denne sæson står i kontrast til at man spillemæssigt har været under enormt pres i alle kampene.
 • På London Stadium er der buhet af manager Bilic’s dispositioner. Måske er det derfor ikke så slemt at skulle spille på udebane.
 • West Hams defensiv har fået kritik i starten af sæsonen, men man har 4 clean sheets i de seneste 5 kampe og kun tabt til Spurs i den periode.

Det skal du være opmærksom på: 

 • Burnley er resultatmæssigt rigtig godt kørende, og har ikke tabt de seneste 5 kampe, på trods af modstandere som Spurs og Liverpool.
 • Burnley må undvære den faste keeper Heaton, men afløseren Pope har stået rigtig godt i hans fravær.
 • Burnley er placeret som nr. 6 i ligaen og holdet er fyldt med selvtillid.
 • Selvom West Ham vandt senest mod Swansea, så spillet ikke prangende ud, og man kunne let være gået målløse fra banen.
 • Generelt har West Hams offensiv haft svært ved at kreere chancer og det kan blive et problem mod defensivt solide Burnley.
 • Turf Moor er et frygtet sted at spille, og sidste sæson tabte Burnley blot 6 af sæsonens 19 hjemmekampe.

Argumenter i kursiv er de elementer jeg mener markedet overser/fejlvurderer.

Oddset:

Også værdi: Samme odds hos Unibet. Derudover værdi hos Bet365 og Betfair Sportsbook der begge holder 2,00.

Er man mere aggressiv er der desuden jævnfør CV også værdi på det rene 2-tal til odds 2,90 hos Nordicbet og Betsafe. Betvalue er her 101,5.

  

Oddsudvikling: Unibet åbnede i 2,04, steg siden en lille smule inden man faldt til nuværende 2,02. PÅ det rene 1-X-2 har 2-tallet været faldende siden åbning hos hele markedet, men er en smule stigende i løbet af i dag.

Markedsoverblik: En toneangivende licensløs bookmaker er åbnet i 2,10 og har været helt oppe i 2,15 inden man begyndte at falde til nuværende 2,02.

Noter

*1: Lanzini blev skiftet ind senest mod Swansea efter at have været ude i starten af sæsonen med skade. Inden han kom på banen var West Ham uden kreativitet og langt fra farlige, men da han trådte ind skete der en markant forskel i tempo, kreativitet og farlighed hos The Hammers.

Burnley

Burnley var sidste sæson en stor overraskelse, hvor særligt deres resultater på hjemmebane imponerede. Ligeså gode man var på hjemmebane, ligeså ringe var man dog på udebane.

I denne sæson har dette billede udlignet sig en smule, selvom man stadig imponerer voldsomt ved at ligge nr. 6, og det endda efter at have mødt topklubberne Tottenham, Liverpool og Chelsea.

Burnley gik ind til landsholdspausen med en – ganske vidst ufortjent – sejr over Everton. Det betyder at holdet er fyldt med selvtillid, og det giver altid et boost at gå til en pause med godt humør.

Burnley kan desuden være stærkt tilfredse med at målmand Heaton umiddelbart er eneste vigtige fravær, da netop koordination og sammenhold i defensiven er deres nøgle til succes. Derfor hilser man gladelig kontinuiteten velkommen.

Trupnyt:

Som nævnt i analysen må man undvære den faste målmand og anfører Heaton der er ude med en skade han pådrog sig i kampen mod Crystal Palace for 4 runder siden. Hans afløser Pope var et usikkerhedsmoment, men han er gået ind og har grebet chancen, og virkelig stået fornuftigt. Han har dog endnu ikke været oppe mod en så fysisk modstander som West Ham, der gerne vil hælde bolde i boksen til Carrol og Chicarito, og det bliver spændende at se hvordan han klarer den opgave.

Udover Heaton må man fortsat undvære Walters og Marney, der dog begge har været ude så længe at det ikke har indflydelse på holdet.

Forventet Startopstilling:

Pope – Lowton, Mee, Tarkowski, Ward – Brady, Cork, Defour, Hendrick, Arfield - Wood

West Ham

West Ham er startet sæsonen med at komme under massivt pres – særligt manager Bilic bliver konstant omtalt som en færdig mand, om end han stadig sidder i trænersædet.

Sandt at sige har starten på sæsonen heller ikke været prangende med 3 nederlag i de 3 første kampe, men siden har man fået vendt skuden en smule, og har i de seneste 4 opgør blot tabt til topholdet Tottenham. Forsvaret virker desuden stabiliseret, så selvom det ikke har været kønt på det seneste, så er der forhåbninger om at det begynder at lysne.

Sæsonstarten for West Ham har desuden været præget af mange skader, til både offensive og defensive folk. Det har betydet forskellige startopstillinger og formationer, og man har haft svært ved at finde en smule kontinuitet.

Holdet vil derfor formentlig gå ind til dette opgør med en smule bedre smag i munden, da man vandt 1-0 hjemme over Swansea inden landsholdspausen, og samtidig kan se frem til en kamp hvor manageren har alle førsteholdsspillere klar til udtagelse.

Trupnyt:

Som nævnt har West Ham ingen bemærkelsesværdige fravær. Fernandes, Collins og Obiang har alle haft småskader som de nu skulle være kommet over, men mest interessant er det at den kreative stjernespiller på holdet, Lanzini, blev skiftet ind mod Swansea efter en skadespause, og ser ud til at være helt klar.

Forventet startopstilling:

Hart – Zabaleta, Reid, Fonte, Cresswell – Antonio, Noble/Kouyate, Lanzini, Arnautovic – Hernandes, Carroll

Hernandes og Carroll fandt ikke en god rytme mod Swansea da Bilic for første gang afprøvede at have de to inde i angrebet på samme tid, men med et dybtliggende Burnley-forsvar tror jeg godt han kan finde på at overraske og satse på at have dem begge inde sammen med Lanzini.

Vælger han en smule mere forsigtig løsning, bliver det formentlig 4-2-3-1 med Noble og Kouyate begge på midtbanen, med Lanzini lige foran.

Kilder: soccerway.com, holdnyt.dk, oddsportal.com, premierinjuries.com, whoscored.com. standard.co.uk, thesun.co.uk

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback