18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Burnley - Manchester City: Over 10,5 hjørnespark

Match center
3. december 2019 kl. 21:15 - Fodbold, England - Premier League
Turf Moor    Jonathan Moss
2. dec. 2019 kl. 22:27 (Opdateret 9. dec. 2019 kl. 16:36) 02/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)
Chance: 53%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 9 hjørnespark
Bet365 Spil nu hos Bet365
Manchester City er nødt til at vinde ude mod Burnley. Guardiolas mandskab har resultatmæssige problemer, men fremtvinger stadig mange hjørnespark.
Det taler for
  • 4/5 seneste indbyrdes opgør over 10,5 hjørnespark
  • Der har været 11 og 17 hjørnespark i Citys seneste to udekampe i Premier League
  • Burnleys seneste fire hjemmekampe er alle gået over grænsen på 10,5 hjørnespark
  • Balancespilleren Ilkay Gündogan er i karantæne, hvilket forbedrer Burnleys chancer på omstillinger
Hold øje med
  • City tillader sjældent modstanderen ret mange hjørnespark. I syv udekampe er 19 hjørnespark tilladt
  • Sergio Aguero når ikke at blive klar til kampen, og Leroy Sane er ligeledes ude. To spillere, der kan udfordre og trækker mange hjørnespark
  • Manchester City, der skal sikre de fleste af hjørnesparkene, spillede lørdag aften, så kort restitutionstid
Oddsmarked

bet365 tilbyder odds 2,00 på over 10,5 hjørnespark, hvis man vælger deres asian-marked. Betfair er i 1,95 for samme udfald, et odds der også indeholder værdi.

Rundt om kampen

Manchester City kan ikke blot se Liverpool stikke af i toppen af Premier League, de må nu også se Leicester trække en smule fra i kampen om andenpladsen. Her har Leicester nu et forspring på tre point, efter City i weekenden smed point via 2-2 mod Newcastle.

I den kamp så vi som altid et angrebsivrigt City-hold, der vandt boldbesiddelsen med 70-30 og skudstatistikken med 24-6. På hjørnesparkskontoen stod der 10-1 til City, et ganske velkendt billede når Pep Guardiolas mandskab spiller.

Nu gælder det så Burnley, der har været en af sæsonens positive overraskelser. En foreløbig tiendeplads er et stærkt resultat, men i weekenden skuffede man dog med 0-2 hjemme mod Crystal Palace. Inden da havde Burnley slået først West Ham og siden Watford med 3-0.

Burnley spiller en klassisk 4-4-2, hvor de kommer godt over kanterne med Robert Brady/Jeff Hendrick og Dwight McNeil. De har ganske fornuftige backs bag sig, men også backs, der kan udfordres af Citys hurtige kantspillere, som gerne går til baglinjen, ligesom de afslutter en del når de trækker ind, hvilket også giver City en stribe hjørnespark i løbet af en kamp.


Værd at bemærke er det også, at der er tvivl om Burnleys venstre back Charlie Taylor, der først testes på kampdagen.

Trupnyt
Både Ashley Westwood og Charlie Taylor testes på kampdagen for Burnley. Sidstnævnte har på det seneste sat sig på venstre back, mens Westwood er fast mand på den centrale midtbane. Han sad også ude mod Palace.

Manchester City er igen uden Sergio Aguero, noget manager Pep Guardiola bekræftede mandag. Leroy Sane er langtidsskadet, mens motoren Ilkay Gündogan sidder ude med karantæne.

Kilder

mcfc.co.uk, burnleyfootballclub.com, skysports.com, transfermarkt.com, adamchoi.co.uk

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback